QiHealth Piteå

betyg4.9 Fantastiskt bra(18 betyg)
Nygatan 31 B, 94133, Piteå
Jag har även en mottagning i Kalix! Klicka HÄR för att boka. Hos mig kan du komma om du har specifika problem, idrottsskador, smärtor, muskelspänningar eller behöver Kinesiologisk behandling. Men självklart kan man även gå hos mig i förebyggande syfte så problemen aldrig uppkommer. I min behandlande massage anpassar jag behandlingen just utifrån ditt problem och dina önskemål. Med Kinesiologi arbetar man med att hitta vad din kropp behöver och behandla grundorsaken till olika tillstånd och symptom som kan upplevas som problem och svårlösta. Kinesiologi hjälper även redan högpresterande klienter, idrottare, chefer och företagsledare, att öka sina prestationer. Mitt sätt att jobba med hälsa är att se kroppen som en helhet. Kom till Qi Health för en behandling in ifrån och ut. Hälsningar Ulrika Haglund på QiHealth.

Boka tjänst

Standardtjänster

 • Holografisk Kinesiologi Återbesök1 500 kr
  Boka
 • Holografisk Kinesiologi Nybesök2 000 kr · Mer info
  Boka
 • Kinesiologi800 kr · Mer info
  Boka
 • Kinesiologi Behandling & Rygg Massage1 200 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Ulrika Haglund
(18 betyg)

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
18 betyg
Professionell och väldigt kunnig inom sitt område. Hela kroppen blir omhändertagen och i balans. Verkligen värt regelbundna besök!
Duktig kinesologi som kan kroppens delar.Bra massör som är noggrann, kan hjälpa vid kroppsliga symtom samt utmattning. Rekommenderas varmt. Varit kund i 2år och nöjd efter varje behandling!
Proffsig och oerhört kunnig! Kan varmt rekommenderas!
Hon är otroligt bra på att hitta och korrigera brister i armar, ben och rygg så att man blir mycket bättre direkt.

Om företaget

Ingen info ännu.

Bilder

Inga bilder ännu.