Vad vill du boka?

Nya kurser (datum för vårens kursstarter kommer upp lite längre fram)
Qigong (Zineng qigong) - Nybörjare, start våren 2018
Qigong (Zineng qigong) - Fortsättning, repetition och träning, start våren 2018

Nu kan du boka elevbehandling i ENERGITERAPI till reducerat pris. 


Elevbehandling 325 kr.OBS! OBS! OBS!

QiStress finns i Uppsala endast måndag 14.00 - 20.00 och torsdagar 15.30 - 21.00

Övriga tider finns QiStress i Fröslunda, Hamra gård 2, Örsundsbro


Här tar vi hand om dig som vill ha en välgörande ansiktsmassage som är så mycket mer än en vanlig massage i ansiktet. Den påverkar hela din kropp och ditt självläkande system. 
Här kan du få energibehandlingar som är välgörande för kropp och själ.Behandlingarna HELAR - RENAR - BALANSERAR. 

Den avslappnande effekten är enorm - måste upplevas!

Har du värk, prova Mikromassage som är en kombination av zonterapi (fot) och energibehandling.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Kurser

Du får lära dig ett ca. 7 minuter långt program att göra varje morgon. Det tar bara dessa 7 minuter av din tid och du har igen det stort.

Genom att stimulera specifika energipunkter längs meridianerna (energibanor i kroppen) kan vi justera energiobalanser i kroppen, få tillgång till energi och kraft, hitta lugn och ro, fokus och inte minst livsglädje.

De är enkla att lära sig, du får dem skickade på mail (så spar vi lite skog) för att göra dem hemma. Har du ingen mail får du dem så klart på papper med dig hem.

Elevbehandling

Vårt energisystem är ett av många system i kroppen och precis som blodomloppet, andningsapparaten, hormonsystemet och m.fl. behöver det vara i balans för att vi ska må bra.
Energiterapi hjälper dig att få mer balans och flöde. Allt börjar i energisystemet, och obalans där kan på sikt skapa obalans i den fysiska kroppen. När vi får fysiska eller psykiska symptom så är det sista ledet, det kan då ha funnits obalanser energimässigt sedan länge.

Ansiktsmassage

Naturlig Facelift är ansiktsmassagen som ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp.
Den är bra om du har spänningshuvudvärk och spända käkar.
Det är en varsam och behaglig massage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft. Dessutom skänker den djup avslappning och inre frid samt skapar balans i energisystemet vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan.
Effekter av ansiktsmassage:
- Lugnar nervsystemet
- Minskar mental stress. Stress har visat sig vara en av de viktigaste orsakerna till tidigt åldrande av huden eftersom överskott av kortisol hämmar produktionen av kollagen och elastin.
- Minskar svullnader.
- Förbättrar muskeltonus.
- Stimulerar cirkulationen.
- Minskar uppkomst av fina linjer och rynkor.
- Har en renande inverkan.
- Förbättrar kapaciteten för tydligt, lugnt tänkande.
- Låter sinnet varva ner.
- Bidrar till en känsla av djup avslappning.
- Skapar en känsla av välbefinnande.

Den avslappnande effekten är enorm och förvånar många, måste upplevas!

Ansiktsmassage / + energibalansering

Du får först en energibalansering så att du öppnar upp i hela kroppen, då kan du tillgodogöra dig Faceliftbehandlingen bättre. Du får också en mycket djupare avslappningseffekt.

Zonterapi/energibalansering

Medicinsk ansiktsreflexologi är en mycket behaglig och välgörande behandlingsform som strävar efter att behandla besvär genom att stimulera kroppens egna läkningsprocesser. Genom att behandla ansiktet med reflexologi förbättras dels cirkulationen i ansiktet, dels påverkas organ och andra funktioner i kroppen positivt.
Målsättningen med behandlingen är att förebygga hälsoproblem, lindra de som redan existerar och förhindra att de blir kroniska.
Stimuleringen av zoner och punkter i ansiktet har en positiv inverkan på meridianer, centrala nervsystemet och blod/lymfans kretslopp.
Du får en inledande energibalansering så att hela kroppen öppnar upp och du tillgodogör dig behandlingen bättre. Den har dessutom en enormt avslappnande effekt.

Medicinsk ansiktsreflexologi är en mycket behaglig och välgörande behandlingsform som strävar efter att behandla besvär genom att stimulera kroppens egna läkningsprocesser. Genom att behandla ansiktet med reflexologi förbättras dels cirkulationen i ansiktet, dels påverkas organ och andra funktioner i kroppen positivt.
Målsättningen med behandlingen är att förebygga hälsoproblem, lindra de som redan existerar och förhindra att de blir kroniska.
Stimuleringen av zoner och punkter i ansiktet har en positiv inverkan på meridianer, centrala nervsystemet och blod/lymfans kretslopp.
Energibalansering:
Allt är energi. Våra fysiska kroppar behöver energi för att fungera. När energiflödet är effektivt fungerar matsmältningen och andra funktioner tillfredsställande. Disharmoni i energiflödet resulterar i en känsla av trötthet. Energiflödet kan stagnera p.g.a. en skada, emotionell smärta, sorg och ilska som inte får komma fram. Jag hjälper dig att öppna upp för energin.

Med hjälp av små milda vågrörelser med händerna och fingrarna syftar jag till att hjälpa dig att själv släppa in energi i kroppen. Detta lossar blockeringar och spänningar och tillåter på så sätt kroppen att läka sig själv.
Efter det får du en chakrabalansering på fötterna.
Chakran agerar som mottagare och distributörer av energi.
Mikromassage är en kombination av zonterapi och energibalansering.
Metoden är främst avsedd för akuta smärtor i muskler, leder, nacke och rygg men även för behandling av inre organ som t. ex. luftvägar, urinvägar eller mag-tarm.

Mikromassagen kan också användas som lugnande behandling. Effekten av behandlingen kan märkas omedelbart, ibland behövs flera behandlingar.
Behandlingen av smärta eller annat besvär sker under ca 20 minuter. Hela besöket kan ta upp till 40 minuter då vi först ska prata en stund om var du har besvär och sedan hitta den ömmande zonpunkten på foten, där sedan behandlingen sker.
Du får en inledande energibalansering som gör att du öppnar upp i hela kroppen och tar till dig behandlingen bättre.
Du kommer för ytterligare en behandling av ett problem som vi redan börjat jobba med.

QiStress - Naturlig Facelift & Friskvård

QiStress är det lilla företaget som tar hand om Dig i hemmiljö. Vackert beläget i lantlig miljö. (Nu även måndagar em/kväll och torsdagkvällar i Uppsala). Här kan Du få sköna ansiktsbehandlingar som ger djupavslappning och energi på en och samma gång.

DITT VÄLBEFINNANDE - MIN PASSION!

VÄLKOMMEN ATT BOKA TID!

Telefon 070-517 29 15
Webbsida
E-post
Öppettider Se kalender. Jag är flexibel så ring om du inte hittar tid som passar.
Adress
Trädgårdsgatan 11
753 09 Uppsala
Fjärdingen