Vad vill du boka?


Välkommen till Reflex Zonterapi i Borås!

Zonterapi är en behandlingsmetod som hjälper din kropp att läka sig själv men är också en fin förebyggande metod för att hålla sig frisk. 

Jag erbjuder behandlingar inom Zonterapi och Medicinsk ansiktsmassage. Ett bra komplement till Zonterapi är öronakupunktur som jag också erbjuder vid samma behandlingstillfälle.

Zonterapi fungerar lika bra på kroniska som akuta besvär och används exempel vid: muskel- och ledbesvär, svagt immunförvar, barnlöshet, mens- och klimakteriebesvär, stress, utbrändhet, astma samt allergier.

Varmt välkommen att boka tid!
Hälsningar Anneli
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Behandlingar

Över hela kroppen finns punkter, reflexzoner, som motsvarar kroppens alla delar och genom att massera dessa zoner aktiveras kroppens funktioner, ger kroppen bättre förutsättningar att läka och ett förbättrat immunförsvar. Behandlingen ger även kropp och själ en behaglig avslappning.

Vid obalans i kroppen som ger besvär med exempelvis mage/tarm, värk av olika slag, hormonrubbningar blir motsvarande område på fötterna mer känsliga för tryck och avspeglar på så vis din hälsa. Zonterapi behandlar hela kroppen genom foten och/eller genom ansiktszonterapi.
Även i örat finns alla kroppens organ och kroppsdelar representerade. Jag använder mig av nålar ochfrön för att stimulera dessa punkter och på så sätt balansera och stärka kroppens energi och ge kroppen bättre möjlighet att läka.

Man kan med fördel kombinera zonterapibehandlingen med öronakupunktur.

Reflex Zonterapi

Reflex Zonterapi ligger i centrala Borås. För ytterligare information hänvisar jag till www.reflexzon.se

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Sturegatan 24
503 42 Borås
Centrum
Öppna i Google Maps 🗗