Vad vill du boka?

Svensk klassisk & Idrott massage.
Massage på Rehabkliniken i Vasastan och på Vaxholmskliniken, för att boka klicka här: http://hanssonandrestorevaxholm.bokadirekt.se ;
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Idrotts,svensk,gravid massage

Anna Hansson Dipl. Massageterapeut, utövar klassisk svensk massage och idrottsmassage. Jag har jobbat som idrottsmassör och träningscoach under 30 år och brinner för att skapa goda förutsättningar för rörelseapparaten. Jag är utbildad på Axelsson gymnastiska institut i Stockholm. Jag har även gått kurser i triggerpunkter , funktionell träning och inspirerats av olika workshops från olika världsdelar. Massage är viktigt del i vardagen. Den ger både återhämtning och ny energi och bättre rörlighet och mindre smärta, vilket bidrar till såväl en bättre hälsa och välbefinnande. Om jag inte är på plats så tar min kollegor hand om dig med sin expertis.
anna@hanssonrestore.se tel 070-7736254
Varmt välkommen till mig.

Rehabkliniken Vasastan

Hej välkommen till mig.Jag är diplomerad massageterapeut, utövar klassisk svensk massage och idrottsmassage. Anna Hansson har jobbat som idrottsmassör och träningscoach under 20 år och brinner för att skapa goda förutsättningar för rörelseapparaten. Anna är utbildad på Axelsson gymnastiska institut i Stockholm. Anna har även gått kurser i triggerpunkter , funktionell träning och inspirerats av olika workshops från olika världsdelar. Massage är viktigt del i vardagen. Den ger både återhämtning och ny energi och bättre rörlighet och mindre smärta,vilket bidrar till såväl en bättre hälsa och välbefinnande. Varmt välkommen till mig!
Anna Hansson

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider mån-fred
Adress
Västmannagatan 40
113 25 Stockholm
Vasastan
Öppna i Google Maps 🗗