Reikibehandlingar Kropp & Själ (Malmö)

betyg4.8 Fantastiskt bra(6 betyg)
Gustaf Rydbergsgatan 2, 21755, Malmö
Vad är reikihealing? Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. Jag tar emot i Malmö: torsdag och fredag Jag tar emot i Abbekås: tisdag och onsdag. Övriga tider efter överenskommelse.Hembesök och företagsbesök om så önskas!

Boka tjänst

Behandlingar

 • Coachande affärsamtal90 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Coachande affärsamtal - förberedande 30 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • Healing (Karuna Reiki enligt Holy fire III)60 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Prova-på-healing30 minuter, 250 kr · Mer info
  Boka
 • Reiki distanshealing 30 min30 minuter, 295 kr · Mer info
  Boka

Personal

noImage
Reikibehandlingar Kropp & Själ
(6 betyg)
Karuna Reiki Master

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
6 betyg
till Reikibehandlingar Kropp & Själ
Underbart Härligt ... Vad alla skulle ha ... Varje Dag...
till Reikibehandlingar Kropp & Själ
Underbar upplevelse man känner sig som ny Paula är jätte kär och får dig att känna dig trygg och du slappnar av och tar emot healing

Om företaget

Reikihealing är en effektiv och modern behandlingsmetod med japanska rötter. Reikihealing kan användas vid stress och smärta, och den är även effektiv i många andra sammanhang. Att tänka på inför ditt besök Det finns djur i lägenheten, en söt Golden retriver Behandlingsrummet ligger på fjärde våningen. Ta på dig bekväma kläder så du ligger bekvämt och kan andas obehindrat med magen. Drick inte kaffe eller andra energidrycker, onödigt att ligga och vara pigg under behandlingen. Drick ”mycket” vatten efter behandlingen. Rekommenderar att gå på tre behandlingar, under tre veckor för att märka av ett bra och ihållande resultat. Jag har tystnadsplikt!

Bilder