Boka Kemisk peeling 30 min , 895,00 kr

Kemisk peeling med PCA skin är en resultatinriktad och kraftfull behandling där man jobbar på att förbättra hudstrukturen, fina linjer, oren hud, pigmenteringar. Behandlingen anpassas efter din hud, behov och eventuella problem. Bäst resultat får man vid upprepade behandlingar med 2-4 veckors mellanrum.

Modifierad Jessner peel (PCA peel HQ Free) – Bäst lämpad för en fetare hud och blandhud. Mjukar upp fina linjer, hjälper till att förbättra acne och ojämn hudtextur såsom linjer och stora porer. Har en reducerande effekt på pigmenteringar. ”Den här behandlingen hjälper till att förbättra en oren hud och acne samtidigt som den arbetar på att jämna ut hudtonen och hudtexturen”.

Blandade TCA peeler (Sensi Peel och Ultra Peel 1)- Är exemplarisk för att behandla alla typer av åldrande, ojämn hudton, torr hud, rosacea. TCA´n har en fantastisk effekt på att jämna ut hudtexturen och Mjölksyran att återfukta huden.

Sensi Peel: ”Denna multi-facetterade peel är utformad så att den passar alla hudtillstånd, även den känsliga. Denna milda TCA förbättrar hudtexturen och ger lyster samtidigt som den har en utjämnande effekt på hudtonen”.

Ultra Peel 1: ”Denna peel är speciellt utformad för att behandla åldrad hud. Den är även fördelaktig för många andra hudtillstånd och känslighet. Den hjälper till att reducera synliga linjer och rynkor samtidigt som hudtonen och hudtexturen förbättras och blir jämnare”.

Lina14.jpg
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisationsfkm_logo.png

Relax Hud Kropp Makeup i Karlstad

Unna dig och din kropp något som ger resultat!

Vi erbjuder ansiktsbehandlingar, deep skin, kroppsbehandlingar, massage, manikyr, pedikyr, brynformning, färgning fransar och bryn, vaxning och makeup för alla tillfällen!

Välkommen att boka en - en tid för dig själv !

Telefon 054-1500 75
Webbsida
E-post
Adress
Ulvsbygatan 20B
654 64 Karlstad
Norrstrand
Öppna i Google Maps 🗗