Vad vill du boka?

Välkommen på utbiildningar och föreläsningar kring ekonomisk säkerhet och hur du utvecklar din självsäkerhet i ekonomiska utvecklingsområden. Lär dig hur du kollar upp och säkrar investeringar samt tar dig ur myndigheter förlamande effekt hos privatpersoner. Ta kontroll!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

PENGAR är inte det viktigaste i livet. Men pengar verkar PÅVERKA det som är VIKTIGT i LIVET. Men hur genererar pengar nya pengar? Pengar när du sover, vad är det? Och hur ska man tänka och fatta rätt beslut på vägen för att säkra en sådan inkomstmöjlighet? Och vad passar dig i ditt liv? Hur ska du kunna se dina möjligheter och känna dig säker i vad du väljer att göra med dina pengar? Kan man tjäna pengar UTAN pengar? Det vill jag hävda! Lär dig att enkelt räkna på en investering! Ta kontroll och säg nej till affärsuppgörelser som inte är till din fördel eller ger dig de garantier du behöver för att lita på investeringen. Ekonomiskt Mindset lär dig hur du ska studera och räkna på olika affärsmöjligheter utan att satsa några pengar förrän du själv har säkrat upp att det är en investering som är säker. Vi reder ut vad säkra investeringar är för just dig? Finns det "säkra" investeringar? Vänd på ditt tänk kring pengar och dess möjligheter. Tillsammans vänder vi på allt vi lärt oss från barnsben och lär om. Var inte sen med att nå framgång redan nu!

Endagsutbildningen ca 6 timmar lång. En utbildning som säkrar din framtid för en väldigt låg summa! Efter utbildningen håller vi kontakten och coachningen fortsätter vid önskemål. Utbildningspaketet Cachflow är sedan en fortsättning på denna första utbildningsdag som är till för er som genomgått Ekonomiskt Mindset.

Lunch och fika ingår i priset.

Vid funderingar eller frågor, kontakta mig gärna på tfn: 0703-356272

Vi ses på utbildningen!

Rikare Design Inspiration

Rikare Design & Inspiration är ett utbildnings- och konsultföretag riktat mot personlig utveckling med fokus på den egna ekonomin. Vi riktar oss till både privatpersoner och företagare som vill längden bli rikare och/eller bara ta kontroll över sin egen ekonomi. Jag som utbildar heter Carina Andrén och är utbildad kurator med vidare utbildning på magister- och masternivå i HR företagsutveckling samt förbättringsarbete inom ledning av välfärds- och hälsoorganisationer.Jag nås lättast via telefon alla dagar i veckan kl 8--19
Välkomna med alla frågor och funderingar som finns om vad vi gör inom Rikare Design & Inspiration. Vår vision är att hjälpa och stötta så många människor som möjligt att bli rikare i sin vardag gällande ekonomin!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 9:00--15:00 alla dagar i veckan med vissa undantag gällande helgdagar.
Adress
Götgatan 9
582 31 Linköping
Vasastaden
Öppna i Google Maps 🗗