Vad vill du boka?

R I K S T E N S   S K Ö N H E T

Frisör & Hårvård -  Botox - Fillers - Hudvård - Kroppsvård - Vaxning - Lymfmassage - Sockervaxning- Ekologisk Hudvård-Friskvård med avslappningsmassage-Naglar 

--------------------------------------------------------------------

Bokningsinformation och betalning:
• Om du ej mottar en bokningsbekräftelse från Bokadirekt ber vi dig att kontakta oss via e-post så kan vi bekräfta att din tid är bokad! Kolla även din skräppost!
• Vi hanterar inte kontanter. Betalning sker via kortterminal eller Swish.
• Skulle du missa din tid eller inte avbokar minst 24 timmar innan, debiterar vi dig för den bokade tiden vi har avsatt för dig.

 Vi är inte anslutna till presentkort från Bokadirekt.Avbokningar sker via bokadirekt. Hittar du inte avbokningskoden, sök på din mail efter de bokningar du gjort. Exempel "bokning" i sökrutan. I mailet står avbokningskoden. Om du bokar om dig är det viktigt att DU avbokar din/dina andra bokningar. Vi har tyvärr inte möjlighet att hålla koll på dubbelbokningar. Avbokningar som inte avbokas senare än 24 timmar innan bokad behandling debiteras fullt pris för tiden vi avsatt för dig.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Klippmeny

Passar dig som behöver mer tid, ( ex. uppklippning, tjockt hår, ny frisyr)

Ingår alltid tvätt och fölning.

Ungdomsklippning gäller t.o.m. 15 år
Passar korta frisyrer eller endast toppning av långa hår.

Tror du att du behöver längre tid välj gärna 45 min 340:-
( ex. uppklippningar, tjockt eller tidskrävande frisyrer)

Ungdomsklippning gäller t.o.m. 15 år.
Passar dig med tjockt hår eller en frisyr som kräver det lilla extra.

Ett kort hår med
extra detaljer för att få en fin finish med bra struktur kan också kräva extra tid!

Behandlingen börjar alltid med en konsultation. Därefter påbörjas tvättning av ditt hår med en lätt hårbottenmassage i vår schamponering. När klippningen är avslutad fönas ditt hår efter dina önskemål.
Passar dom flesta med medeltjockt hår som vill ha en grundlig klippning/uppklippning,vi går igenom håret i både blött och tort.

Pensionär 350:-

Passar dig som har kort hår med maskinklippning, eller tunt hår som bara vill toppa längderna.
Önskar du att vi klipper upp och går igenom håret mer grundligt välj gärna 45 eller 60 min.

Pensionär 290:-


Behandlingen börjar alltid med en konsultation. Därefter påbörjas tvättning av ditt hår med en lätt hårbottenmassage i vår schamponering. När klippningen är avslutad fönas och stylas ditt hår efter dina önskemål.

Klippning för barn t.o.m. 10 år.
Vill du vrida tillbaka klockan 5-10 år? - Gör en blending för att millera in dina gråa hår på ett naturligt sätt eller bara för att få en liten uppljusning i din utväxt. Passar också perfekt för män!
Vi tvättar och lägger en lätt toning i kombination med en vårdande inpackning som känns som ett läppglans för håret med ett glansigt och livfullt resultat.
Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet! Med Olaplex nr 2 får du chansen att prova denna fantastiska produkt.
Klippning av lugg.

Färgmeny ( observera att samtliga priser är frånpriser)

Observera att detta val gäller endast för slingning av utväxt!
Observera att detta val gäller endast för slingning av utväxt!
Observera att längden på håret är avgörande för priset, vid ett längre och tjockare hår går det åt mer mängd produkt samt tid.
Folieslingor i hela håret och längderna utan klippning.
Ibland kan det räcka med att fylla på slingor i överhåret, passar den som ofta slingar sin utväxt då man kan varva med att bara slinga där det syns. Ett bra alternativ om man vill spara lite på kvalitén och alltid ha en snygg och fräsch färg.
Observera att med detta val räknar man på en utväxt som är max 5 cm. Priset ändras efter hur mycket produkter som går åt.
Var det väldigt länge sen du färgade ska du välja helfärgning.
Observera att med detta val räknar man på en utväxt som är max 3 cm. Priset ändras efter hur mycket produkter som går åt.
Var det väldigt länge sen du färgade ska du välja helfärgning.
Observera att längden på håret är avgörande för priset, vid ett längre och tjockare hår går det åt mer mängd produkt samt tid.
Balayage kommer från franskan och betyder måla, och det är precis det man gör, man målar på håret med pensel och oftas i två olika nyanser, en mörk och en ljus för att sedan skugga ihop och få en fin övergång. Med denna teknink kan du skapa allt ifrån naturligt solkyssta hår till en mer dramatisk ombrelook.
Ibland kan det behövas upp till fyra besök och ibland räcker det med ett.
En Balayage kan ta allt ifrån 2 tim upp till hela dagen ibland. Därför håller vi en ordentlig konsultation innan behandlingen, och tillsammanslägger vi upp en plan för att nå upp till till ditt önskemål.
Observera att priset är beräknat på 3 - 5 tim. Ring gärna oss om du är osäker på tiden. Vet du att du behöver extra tid kan du välja till "extra tid färg 30 min" i listan.
Ibland räcker det med att man bara färgar in överhåret för en snabbare och effektivare lösning. Med det här valet går vi igenom överhåret längs benan och partiet runt ansiktet.
Anser du att du har ett hår som tar längre tid att färga eller slinga så kan det vara bra att avsätta lite extra tid. På så sätt har vi gott om tid som också ger ett bättre resultat.
Ring eller mejla mig för mer info.
När vi bleker eller avfärgar för ett ljusare resultat måste håret alltid tonas in efter och för att nå önskat resultat kan du behöva boka in fler sittningar. Det bästa här är att ringa för en konsultation så får jag en bättre bild på hur lång tid behandlingen kommer att ta och även kunna ge ett prisförslag.

Olaplex ( Observera att samtliga priser är frånpriser )

Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet! Det här är en intensiv behandling i 2 steg. Efter behandlingen rekomenderar jag att du behandlar håret hemma med Olaplex 3. Ring eller Maila för mer information.
Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet! Här använder vi Olaplex 1 (koncentratet) direkt i blekningen eller i färgen. När man färgar eller bleker bryter man ner hårets svavelbindningar och Olaplex bygger upp. Därför ger Olaplex det perfekta skyddet när du bleker eller färgar.

Styling

Vi erbjuder formföning eller lockning av ditt hår för speciella tillfällen när du vill bli extra fin till en fest eller en speciell dag. Vi tvättar och fönar/stylar ditt hår så det håller en hel dag eller kanske
en natt!

Pris från 350 kr.
Priset är beroende på ditt hårs längd, tjocklek och önskad frisyr.
Vi tvättar och fönar ditt hår med enklare styling.
För mer avancerad styling/håruppsättning välj "Tvätt med fest styling".

Keratin & Hårförlängning

Observera att detta val avser endast konsultation för hår och färgval av löshår.
Hair-talk metoden är ett skonsamt alternativ för dig med tunt eller skadat hår. Du kommer på konsultation där vi tillsammans går igenom färg, längd och skötsel av håret.

Observera att detta val avser endast konsultation för hår och färgval av löshår.
Ta svårhanterligt och frizzigt hår från frustrerande till fantastiskt. Kerasilk Keratinbehandling förändrar hårets struktur utan att skada håret med kemikalier.
Det finns ett sätt att ta farväl av frizzighet och ta tillbaka kontrollen över ditt hår!

Manikyr

Händerna rengörs, eventuellt nagelack avlägsnas, peeling av händer, formning av naglar, nagelbanden mjukas upp och rensas. Naglarna filas till önskad form och poleras, nagelband oljas in, avslutas med lättare handmassage.

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig på 0766349909.
Välkommen!
/Madeleine
Händerna rengörs, eventuellt nagelack avlägsnas, peeling av händer, formning av naglar, nagelbanden mjukas upp och rensas. Naglarna filas till önskad form och poleras, nagelband oljas in, lättare handmassage och lackning med vanligt lack.

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig på 0766349909.
Välkommen!
/Madeleine
Händerna rengörs, eventuellt nagelack avlägsnas, peeling av händer, formning av naglar, nagelbanden mjukas upp och rensas. Naglarna filas till önskad form och poleras, fuktgivande inpackning av händerna, nagelband oljas in, lättare handmassage och lackning med vanligt lack.

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig på 0766349909.
Välkommen!
/Madeleine
Formning av naglar, lättare nagelbandsarbete, lackning med vanligt lack om så önskas, kort handmassage.
Har du mycket nagelband ner på naglarna rekommenderas en klassisk manikyr!
Behandlingen utförs på naturliga naglar ej konstnaglar.

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig på 0766349909.
Välkommen!
/Madeleine
Händer och naglar rengörs. Händerna peelas. Nagelbanden mjukas upp och fixas till. Naglarna klipps, filas och poleras. Avslutas med handmassage.


Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig på 0766349909.
Välkommen!
/Madeleine
Lättare nagelbandsvård, polering av nagel samt enkel lackning.

Gellack

Formning av naglar, nagelbandsarbete och lackning med valfri gellackfärg, vilket är ett gelbaserat nagellack och härdas i LED-lampa, håller ca 3 veckor sen behövs ett återbesök för att göra om eller ta bort.

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig på 0766349909.
Välkommen!
/Madeleine
Den gamla gellacken tas bort, naglarna filas till önskad längd, nagelbandsarbete vid behov samt ny gellack färg appliceras.
Du som har Gellack från annan terapeupt kan även boka denna behandling.
Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig på 0766349909.
Välkommen!
/Madeleine
Formning av naglar, nagelbandsarbete och fransk manikyrlackning på naturlig nagel med gellack som är ett gelbaserat nagellack och härdas i LED-lampa, håller ca 3 veckor, därefter behövs ett återbesök för att göra om eller ta bort.
Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig på 0766349909.
Välkommen!
/Madeleine
Borttagning av befintlig gellack.
Formning av naglar, nagelbandsarbete, fransk manikyrlackning på naturlig nagel med gellack som håller ca 3 veckor.

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig på 0766349909.
Välkommen!
/Madeleine
OBS!! För dig som önskar ta bort befintlig gellack lackning.
EJ för dig som har byggda naglar med gele! Vänligen boka då borttag av material.

I denna behandling ingår borttag av gellack samt minimanikyr.

För frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig på 0766349909.
Välkommen!
/Madeleine

Nagelförlängning/Nagelförstärkning

En förstärkning med gelé på naturlig nagel utan färg eller glitter.
Ej förlängning!

OBS!!
Om du har material från annan terapeupt på naglarna och inte endast dina naturliga naglar så bokas en borttagning + nytt set förstärkning naturell i behandlingslistan.

Man behöver ta bort materialet pga att man inte ska blanda två olika märken av gelé eller Akryl och gele pga kompabilitet kemiskt emellan olika märken eller material.
Olika märkena har olika typer av gelésammansättningar och vätskor man som terapeupt arbetar med.
Jag arbetar med Starline gel samt REQ´s Geléprodukter.

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig på 0766349909.
Välkommen!
/Madeleine
Om du har material från annan terapeupt på naglarna och inte endast dina naturliga naglar så bokas denna behandling.

I priset ingår borttagning av material, ny uppbyggnad av
naglarna med Naturellgel (rosafärgad eller naturell)

Man behöver ta bort materialet pga att man inte ska blanda två olika märken av gelé eller Akryl och gele pga kompabilitet kemiskt emellan.
Olika märkena har olika typer av gelésammansättningar och vätskor man som terapeupt arbetar med.
Jag arbetar med Starline gel samt REQ´s Geléprodukter.

Vid nästa tillfälle hos mig bokas vanligt återbesök naturell.

Vid övriga frågor är du välkommen att kontakta mig på:
Tfn:076-634 99 09
/Madeleine
En förstärkning med gelé på naturlig nagel.
fransk manikyr eller 1 färg eller 1 glitter på alla naglar ingår.
Ej förlängning!!

Tilllägg vid design eller dekor:

-Lagning av nagel vid behandling 50:-/nagel
-Fler färger eller glitter +20:-/nagel, 100:- för 5 eller fler naglar
-Dekor enkel tex, handmålade streck/prickar, folie, strips mm +20:-/nagel, 100:- för 5 eller fler naglar.
-Strassstenar och andra små nagelsmycken 5:-/st

OBS!!
Nytt set förutsätter att du ej har något annat material från annan terapeupt på naglarna utan endast dina naturliga naglar, om material eller rester av material finns bokas "Borttagning av material från annan terapeupt + nytt set förstärkning" i behandlingsmenyn.

För frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig på 0766349909.
Välkommen!
/Madeleine
Om du har material från annan terapeupt på naglarna och inte endast dina naturliga naglar så bokas denna behandling.

Detta pga att man inte ska blanda två olika märken av gelé eller akryl och gele pga bristande kompabilitet kemiskt emellan.
Olika märkena har olika typer av gelésammansättningar och vätskor man som terapeupt arbetar med.
Jag arbetar med Starline Gel samt REQ´s Geléprodukter.

Vid nästa tillfälle hos mig bokas vanligt återbesök fransk/färg/glitter eller naturell om man önskar fortsätta med sina naglar annars borttagning av material.
-----------------------------------------------------------------------------
Priset som står 925kr är ett grundpris.

I priset ingår borttagning av material, ny uppbyggnad av naglarna samt franskmanikyr eller 1 färg eller 1 glitter.

Tilllägg vid fler färger/ glitter, design eller dekor:

-Lagning av nagel vid behandlingen 50:-/nagel
-Fler färger eller glitter +20:-/nagel, 100:- för 5 eller fler naglar
-Dekor enkel tex, handmålade streck/prickar, folie, strips mm +20:-/nagel, 100:- för 5 eller fler naglar.
-Strassstenar och andra små nagelsmycken 5:-/st

Vid övriga frågor är du välkommen att kontakta mig på:
Tfn:076-634 99 09
Mvh/Madeleine
Naglarna förlängs med tipp eller mall med Naturellgel (Rosatonad eller genomskinlig)
Ingen färg eller glitter ingår i denna behandling.

OBS!!
Om du har material från annan terapeupt på naglarna och inte endast dina naturliga naglar så bokas behandlingen: "Borttagning materiall från annan terapeupt + Nytt set förlängning naturellgel" i behandlingsmenyn.

Detta är pga att man inte ska blanda två olika märken av gelé pga kompabilitet kemiskt emellan. Då olika märken har olika typer av gelésammansättningar och vätskor man som terapeupt arbetar med.
Jag arbetar med Starline gel samt REQ´s Geléprodukter

För frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig på 076-6349909.
Välkommem!
Mvh/MadeleineOm du har material från annan terapeupt på naglarna och inte endast dina naturliga naglar så bokas denna behandling.

I priset ingår borttagning av material, förlängning samt uppbyggnad av naglarna med Naturellgel.

Man behöver ta bort materialet pga att man inte ska blanda två olika märken av gelé eller Akryl och gele pga kompabilitet kemiskt emellan.
Olika märkena har olika typer av gelésammansättningar och vätskor man som terapeupt arbetar med.
Jag arbetar med Starline gel samt REQ´s Geléprodukter.

Vid nästa tillfälle hos mig bokas vanligt återbesök naturell.

Vid övriga frågor är du välkommen att kontakta mig på:
Tfn:076-634 99 09
/Madeleine
OBS!!
Nytt set förutsätter att du ej har något annat material från annan terapeupt på naglarna utan endast dina naturliga naglar, om material eller rester av material finns så bokar du "Borttagning av material från annan terapeupt + nytt set förlängning fransk/glitter/färg" i behandlingsmenyn.

I denna behandling förlängs dina naturliga nagar med tipp eller mall och gelé.
I priset ingår franskmanikyr eller 1 färg eller 1 glitter på alla naglar.
Lagning av nagel vid återbesök 50:-/nagel

Vid fler färger eller dekor tillkommer det extra tillägg se listan nedan:

-Fler färger eller glitter +20/nagel, 100:- för 5 eller fler naglar.
-Dekor enkel tex, handmålade streck/prickar, folie, strips mm
+20kr/nagel, 100:- för 5 eller fler
-Strasstenar och andra små nagelsmycken 5:-/st

För frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig på 0766349909.
Välkommen!
/Madeleine

Om du har material från annan terapeupt på naglarna och inte endast dina naturliga naglar så bokas denna behandling.
Detta pga att man inte ska blanda två olika märken av gelé eller akryl och gele pga bristande kompabilitet kemiskt emellan.
Olika märken har olika typer av gelésammansättningar och vätskor man som terapeupt arbetar med.
Jag arbetar med Starline Gel samt REQ´s Geléprodukter.
Vid nästa tillfälle hos mig bokas vanligt återbesök.
-----------------------------------------------------------------------------
Priset som står 995kr är ett grundpris.

I priset ingår borttagning av material, förlängning, uppbyggnad av naglarna samt franskmanikyr eller 1 färg eller 1 glitter.

Tilllägg vid fler färger/ glitter, design eller dekor:

-Lagning av nagel vid behandlingen 50:-/nagel
-Fler färger eller glitter +20:-/nagel, 100:- för 5 eller fler naglar
-Dekor enkel tex, handmålade streck/prickar, folie, strips mm +20:-/nagel, 100:- för 5 eller fler naglar.
-Strassstenar och andra små nagelsmycken 5:-/st

Vid övriga frågor är du välkommen att kontakta mig på:
Tfn:076-634 99 09
Mvh/Madeleine
OBS!! Endast för befintliga kunder. Är du ny kund från annan terapeupt bokas om du har material kvar:
"Borttagning av material från annan terapeupt + nytt set förlängning" eller "Borttagning av material + nytt set förstärkning" i behandlingsmenyn.

I priset för denna behandling ingår återbesök för befintlig kund som vill ha Naturellgelé (rosatonad eller genomskinlig) på naglarna.
Ingen färg eller glitter ingår.
Lagning av nagel vid återbesök 50:-/nagel.

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig på 0766349909.
Välkommen!
/Madeleine
OBS!! Endast för befintliga kunder. Är du ny kund från annan terapeupt boka då behandlingen:
Borttagning av material från annan Terapeupt + nytt set förlängning eller förstärkning.
——————————————————————————————
Priset som står 695kr är ett grundpris.

I priset ingår franskmanikyr eller 1 färg eller 1 glitter på alla naglar.

Tilllägg vid fler färger/ glitter, design eller dekor:

-Lagning av nagel vid återbesök 50:-/nagel
-Fler färger eller glitter +20:-/nagel, 100:- för 5 eller fler naglar
-Dekor enkel tex, handmålade streck/prickar, folie, strips mm +20:-/nagel, 100:- för 5 eller fler naglar.
-Strassstenar och andra små nagelsmycken 5:-/st

För frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig på 0766349909.
Välkommen!
/Madeleine
Slipar bort den gamla färgen, lägger på ett tunt lager gel och ny färg.

OBS! Detta erbjudande gäller för befintliga kunder och endast MAX 2 veckor efter ett återbesök hos mig.

Perfekt för dig som vill byta färg ofta!
Om du har en nagel som gått sönder och inte kan vänta till nästa tid.
Befintligt gelématerial filas bort, dina egna naglar formas, poleras och nagelband justeras och oljas och händer smörjs in.

Pedikyr/Fotspa

OBS! Detta är en kosmetisk behandling dvs EJ medicinsk fotvård. Jag behandlar endast friska fötter.

Fotbad, avlägsnande av förhårdnader till viss del, filning, vård av naglar och nagelband, lättare fotmassage.

EJ lackning! önskar du lackning? Välj då behandling "Pedikyr inkl. lackning
OBS! Detta är en kosmetisk behandling dvs EJ medicinsk fotvård. Jag behandlar endast friska fötter.

Fotbad, avlägsnande av förhårdnader till viss del, filning, vård av naglar och nagelband, lättare fotmassage samt lackning med hel färg.

Tork tid ingår ej i behandlingstid, medtag gärna flipp flopp om vädret tillåter.
OBS! Detta är en kosmetisk behandling dvs EJ medicinsk fotvård. Jag behandlar endast friska fötter.

Fotbad, avlägsnande av förhårdnader till viss del, filning, vård av naglar och nagelband. Lackning med UV-härdat Gellack hålltid ca. 6-8 veckor. Behandlingen avslutas med en lättare fotmassage.
OBS! Detta är en kosmetisk behandling dvs EJ medicinsk fotvård. Jag behandlar endast friska fötter.

Fotbad, Borttaggning av gammal Gellack, avlägsnande av förhårdnader till viss del, filning, vård av naglar och nagelband. Lackning med UV-härdat Gellack. Behandlingen avslutas med en lättare fotmassage
OBS! Detta är en kosmetisk behandling dvs EJ medicinsk fotvård. Jag behandlar endast friska fötter.

Fotbad, avlägsnande av förhårdnader till viss del, filning, vård av naglar och nagelband. Lackar franskt med Gellack Uv-härdat lack som håller ca.6-8 veckor. Behandlingen avslutas med en lättare fotmassage.
OBS! Detta är en kosmetisk behandling dvs EJ medicinsk fotvård. Jag behandlar endast friska fötter.

Fotbad, borttagning av gammal gellack, avlägsnande av förhårdnader till viss del, filning, vård av naglar och nagelband. Lackar franskt med Gellack UV-härdat lack som håller ca.6-8 veckor. Behandlingen avslutas med en lättare fotmassage.
OBS! Detta är en kosmetisk behandling dvs EJ medicinsk fotvård. Jag behandlar endast friska fötter.

Fotbad, peeling, avlägsnande av förhårdnader till viss del, filning, vård av naglar och nagelband, fotmask, lackning med UV-härdat Gellack som håller ca.6-8 veckor. Behandlingen avslutas med en lättare fotmassage.
OBS! Detta är en kosmetisk behandling dvs EJ medicinsk fotvård. Jag behandlar endast friska fötter.

Fotbad, peeling, avlägsnande av förhårdnader till viss del, filning, vård av naglar och nagelband, fotmask, lackning med UV-härdat Gellack som håller ca.6-8 veckor. Behandlingen avslutas med en lättare fotmassage.
Välj detta alternativ om du endast önskar lackning med vanligt nagellack av dina tånaglar.

Kombinera gärna med en manikyr för dina händer och välj lackning i samma färg på fingrarna!

OBS! Tork tid ingår ej i behandlingen, medtag gärna flipp flopp om vädret tillåter, eller koppla av en stund med en kaffe i vår soffa medans lacket torkar.

Ekologisk hudvård

En behandling med naturliga AHA-syror som passar alla hudtyper. Behandlingen fräschar upp huden, motverkar oren hud, ger huden bättre lyster! Motverkar oren hud och stora porer, stärker kollagenfibrerna reducerar pigmenteringar och fina linjer.

Rengöring, applicering av aha-syra, mask samt kräm.har sammandragande effekt på stora porer. Behandlingen stärker collagenfibrerna i huden och hjälper till att minska åldersfläckar, rynkor, ärr och acne.
Kuren inleds med djup hudrengöring.
Rekommenderas att göra 5 ggr behandlingar (1-2 ggr/vecka).
En behandling med AHA-syror som passar alla hudtyper. Behandlingen fräschar upp huden, motverkar oren hud och har sammandragande effekt på stora porer. Behandlingen stärker collagenfibrerna i huden och hjälper till att minska åldersfläckar, rynkor, ärr och acne.
Kuren inleds med djup hudrengöring.
Rekommenderas att göra 1 gr/vecka.
Världsunik, prisbelönt, ansiktsbehandling med levande stamceller!
En avslappnande och resultatinriktad ansiktsbehandling med dubbel rengöring, hudanalys, peeling, handmassage och ansiktsmask med levande celler från rosenrot följt av en lyftande djupgående massage av dekolletage, nacke och ansikte med AHA-syra, växtceller, stimulerande olja, kräm och ansiktsbalm.
I behandlingen används levande stamceller från rosenrot som arbetar med din hy utifrån dess behov. Dessa har bl.a. reparerande, uppbyggande och anti-age effekt på huden.
Behandlingen anpassas till alla olika hudtyper och hudtillstånd som tex acne, rosacea samt mogen hy. Ansikte, decoltage samt händer och underarmar behandlas.
En härlig och avkopplande ekologisk ansiktsbehandling för män innehållande skonsam djuprengöring, peeling och massage av ansikte, ansiktsmask, serum och kräm .

Produkter och behandling anpassas efter just din hud och dina behov efter hudanalys.
Passar perfekt för err som behöver snabbt men djupt ansiktskur. Huden tillför energikick, massor av fukt, lyster och spänst.

Vi gör rengöring, peeling, applicerar ansiktmask, kort huvud och ansiktsmassage.
Maria Åkerberg produkter användas.
Djuprengörande ansiktsbehandling med rengöring, mild peeling och skonsam portömning. Vi avslutar med en fuktgivande ansiktsmask.

Produkter och behandling anpassas efter just din hud och dina behov.
Inleds med ögonbrynsplockning, ögonbryn- fransfärgning, därefter en avkopplande ansiktsbehandling med skonsam rengöring med peeling och AHA syra, portömning, avstressande ansiktsmassage och ansiktsmask med renande effekt.
Avkopplande ansiktsbehandling med Ekologiska hudvård produkter från Maria Åkerberg , Organic by Sara eller Marina Miracle innehållande skonsam djuprengöring, peeling, portomning och massage av ansikte och dekolletage (samtidigt behandlas huvud och armar), ansiktsmask, serum och kräm .

Produkter och behandling anpassas efter just din hud och dina behov efter hudanalys.
Chiromassage för ditt ansikte – en unik metod för föryngrande.

Massagen modellerar ansiktskonturen, reducerar rynkor och svullnader samt förbättrar hudens färg och struktur. Chiromassage ger ansiktet ett tydligt och synbart lyft och föryngrar utseendet märkbart. Många patienter anser att Chiromassage är ett utmärkt alternativ till, de ofta smärtsamma, Botox- och fillersinjektionerna och till plastikkirurgi.

Vi erbjuder reducerat pris per behandling, vid en kur på 5 behandlingar.Lymfmassage

Är en mjuk och avslappnande behandling för hela kroppen som passar alla. Speciellt för dig med svullnad, stelhet, domningar och smärta. Lymfmassagen hjälper till att ta bort överskottsvätska , fett och slaggprodukter ur kroppen samt förbättrar immunförsvaret. Lymfsystemet stimuleras med djupandning, lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Koppor användas med behöv.Under behandlingen används Inframadrass med Jade-stenar och IR-lampor.
Lymftejpning utförs med kinesiologitejp och den går att utföra som egenvård.

Tejpning kan fungera bra på lokala svullnader, ärr, lymfödem, fibroser , ortopediska/idrottsskador och även vid värk i kroppen.
Tejpen kan sitta på i 4-5 dagar innan elasiciteten i tejpen försvunnit, då går det bra att sätta på en ny om man vill.

I bland kan man känna sig lite illamående en stund efter att tejpen applicerats, det är ett tecken på att lymfsystemet är igång.

Tejp fäster dåligt när man har olja eller kräm på huden vilket gör att det är lämpligt att tejpa sig vid ett annat tillfälle än när man får lymfmassage

Lymfmassagen hjälper till att transportera bort slaggprodukter, fett och vätska.

Sockervaxning (Sugaring) Kvinnor

Inför sockervaxning:
- Optimal hårlängd är 4 mm för regelbunda kunder. Om stråna är längre än 1 cm, kan det kännas obekvämt för dig och bli mindre effektivt då håret måste trimmas. Man får gärna timma göra det själv innan besöket och spara tid.
Peelar inte huden precis innan sockervaxning men det är bra om du gör det två tre dagar före.

Efter sockervaxning:
- Efter första behandlingen varar resultatet oftast i 3-4 veckor.
- Vi rekommenderar att man gör peeling av huden regelbundet mellan behandlingarna.
- Undvik att sola, bada och träna direkt efter sockervaxning.

OBS! Om det är första gången ni gör sockervaxning, krävs det 6-8 mm långa hårstrån och oftast lite mer tid för hårborttagning.
Jag vaxar pannan, kinderna, hakan, överläppen. Vi avslutar med lermask.
Inför sockervaxning:
- Optimal hårlängd är 4 mm för regelbunda kunder. Om stråna är längre än 1 cm, kan det kännas obekvämt för dig och bli mindre effektivt då håret måste trimmas. Man får gärna timma göra det själv innan besöket och spara tid.
Peelar inte huden precis innan sockervaxning men det är bra om du gör det två tre dagar före.

Efter sockervaxning:
- Efter första behandlingen varar resultatet oftast i 3-4 veckor.
- Vi rekommenderar att man gör peeling av huden regelbundet mellan behandlingarna.
- Undvik att sola, bada och träna direkt efter sockervaxning.

OBS! Om det är första gången ni gör sockervaxning, krävs det 6-8 mm långa hårstrån och oftast lite mer tid för hårborttagning.
Inför sockervaxning:
- Optimal hårlängd är 4 mm för regelbunda kunder. Om stråna är längre än 1 cm, kan det kännas obekvämt för dig och bli mindre effektivt då håret måste trimmas. Man får gärna timma göra det själv innan besöket och spara tid.
Peelar inte huden precis innan sockervaxning men det är bra om du gör det två tre dagar före.

Efter sockervaxning:
- Efter första behandlingen varar resultatet oftast i 3-4 veckor.
- Vi rekommenderar att man gör peeling av huden regelbundet mellan behandlingarna.
- Undvik att sola, bada och träna direkt efter sockervaxning.

OBS! Om det är första gången ni gör sockervaxning, krävs det 6-8 mm långa hårstrån och oftast lite mer tid för hårborttagning.
Inför sockervaxning:
- Optimal hårlängd är 4 mm för regelbunda kunder. Om stråna är längre än 1 cm, kan det kännas obekvämt för dig och bli mindre effektivt då håret måste trimmas. Man får gärna timma göra det själv innan besöket och spara tid.
Peela inte huden precis innan sockervaxning men det är bra om du gör det två tre dagar före.

Efter sockervaxning:
- Efter första behandlingen varar resultatet oftast i 3-4 veckor.
- Vi rekommenderar att man gör peeling av huden regelbundet mellan behandlingarna.
- Undvik att sola, bada och träna direkt efter sockervaxning.

OBS! Om det är första gången ni gör sockervaxning, krävs det 6-8 mm långa hårstrån och oftast lite mer tid för hårborttagning.
Inför sockervaxning:
- Optimal hårlängd är 4 mm för regelbunda kunder. Om stråna är längre än 1 cm, kan det kännas obekvämt för dig och bli mindre effektivt då håret måste trimmas. Man får gärna göra det själv innan besöket och spara tid.
Peelar inte huden precis innan sockervaxning men det är bra om du gör det två tre dagar före.

Efter sockervaxning:
- Efter första behandlingen varar resultatet oftast i 3-4 veckor.
- Vi rekommenderar att man gör peeling av huden regelbundet mellan behandlingarna.
- Undvik att sola, bada och träna direkt efter sockervaxning.

OBS! Om det är första gången ni gör sockervaxning, krävs det 6-8 mm långa hårstrån och oftast lite mer tid för hårborttagning.
Inför sockervaxning:
- Optimal hårlängd är 4 mm för regelbunda kunder. Om stråna är längre än 1 cm, kan det kännas obekvämt för dig och bli mindre effektivt då håret måste trimmas. Man får gärna timma göra det själv innan besöket och spara tid.
Peelar inte huden precis innan sockervaxning men det är bra om du gör det två tre dagar före.

Efter sockervaxning:
- Efter första behandlingen varar resultatet oftast i 3-4 veckor.
- Vi rekommenderar att man gör peeling av huden regelbundet mellan behandlingarna.
- Undvik att sola, bada och träna direkt efter sockervaxning.

OBS! Om det är första gången ni gör sockervaxning, krävs det 6-8 mm långa hårstrån och oftast lite mer tid för hårborttagning.
Inför sockervaxning:
- Optimal hårlängd är 4 mm för regelbunda kunder. Om stråna är längre än 1 cm, kan det kännas obekvämt för dig och bli mindre effektivt då håret måste trimmas. Man får gärna timma göra det själv innan besöket och spara tid.
Peelar inte huden precis innan sockervaxning men det är bra om du gör det två tre dagar före.

Efter sockervaxning:
- Efter första behandlingen varar resultatet oftast i 3-4 veckor.
- Vi rekommenderar att man gör peeling av huden regelbundet mellan behandlingarna.
- Undvik att sola, bada och träna direkt efter sockervaxning.

OBS! Om det är första gången ni gör sockervaxning, krävs det 6-8 mm långa hårstrån och oftast lite mer tid för hårborttagning.
Jag sockervaxar och avslutar med lermask.

Botox

Injektionsbehandling Botox

Botox (botulinum toxin) är ett läkemedel som har en tillfällig avslappnade effekt på muskulaturen och av denna anledning kan användas för att behandla rynkor i ansiktet. Det kan också användas för att behandla svettningar.

Vår läkare Mircea Oprika utför våra botox-behandlingar. Mircea är en specialistläkare (neurolog) och har många års erfarenhet av att arbeta med botulinum toxin. Du är alltid välkommen att boka en konsultation om du vill ha mer information och få råd inför eventuell behandling.

ARMHÅLESVETT
-Denna behandling avser en behandling av armhålesvett.
-Mer information kommer!

-Vi erbjuder ett kostnadsfritt återbesök 2-3 veckor efter första behandlingen för det behandlade området.
-Vi erbjuder dig från 65 år 10 % rabatt.


Passar inte de lediga tiderna?
Ring/smsa specalistläkare Mircea på 073-7033784 och framför eget tidsönskemål.
Injektionsbehandling Botox

Botox (botulinum toxin) är ett läkemedel som har en tillfällig avslappnade effekt på muskulaturen och av denna anledning kan användas för att behandla rynkor i ansiktet. Det kan också användas för att behandla svettningar.

Vår läkare Mircea Oprika utför våra botox-behandlingar. Mircea är en specialistläkare (neurolog) och har många års erfarenhet av att arbeta med botulinum toxin. Du är alltid välkommen att boka en konsultation om du vill ha mer information och få råd inför eventuell behandling.


VILKA RYNKOR KAN BEHANDLAS?
• pannrynkor (horisontella rynkor i pannan)
• bekymmersrynkor (rynkor mellan ögonen)
• kråksparkar (rynkor i ögonens utkanter, skratrynkor)
• smårynkor på sidan av näsan
• rynkor i nedre ögonlock
• smårynkor kring munnen (läpprynkor) och på hakan
• marionetterynkor (lyft munvinklar)
• rynkor i käk- och halsområdet (strama halsstråk)

Vi erbjuder även behandlingar mot svettningar samt ögonbrynslyft. För mer info se under respektive behandlingsrubrik.


PRISER
• Grundpris för ett område 2400 SEK
• Paketpris två områden 3300 SEK
• Paketpris tre områden 3950 SEK
• Varje ytterligare område 550 SEK
• Konsultation 600 SEK (kostnadsfritt i samband med behandling, 300 kr i avdrag fås vid bokning av behandling vid senare tillfälle)

-Vi erbjuder ett kostnadsfritt återbesök 2-3 veckor efter första behandlingen för det behandlade området.
-Vi erbjuder dig från 65 år 10 % rabatt.


BOKNING
En bokad tid är 30 minuter och gäller för behandling av både ett område som paketerbjudanden med flera områden som behandlas. Tiden gäller även för dig som vill boka en konsultation.

Passar inte de lediga tiderna?
Ring/smsa läkare Mircea på 073-7033784 och framför eget tidsönskemål.
Injektionsbehandling Botox

Botox (botulinum toxin) är ett läkemedel som har en tillfällig avslappnade effekt på muskulaturen och av denna anledning kan användas för att behandla rynkor i ansiktet. Det kan också användas för att behandla svettningar.

Vår läkare Mircea Oprika utför våra botox-behandlingar. Mircea är en specialistläkare (neurolog) och har många års erfarenhet av att arbeta med botulinum toxin. Du är alltid välkommen att boka en konsultation om du vill ha mer information och få råd inför eventuell behandling.


VILKA RYNKOR KAN BEHANDLAS?
• pannrynkor (horisontella rynkor i pannan)
• bekymmersrynkor (rynkor mellan ögonen)
• kråksparkar (rynkor i ögonens utkanter, skratrynkor)
• smårynkor på sidan av näsan
• rynkor i nedre ögonlock
• smårynkor kring munnen (läpprynkor) och på hakan
• marionetterynkor (lyft munvinklar)
• rynkor i käk- och halsområdet (strama halsstråk)

Vi erbjuder även behandlingar mot svettningar samt ögonbrynslyft. För mer info se under respektive behandlingsrubrik.


PRISER
• Grundpris för ett område 2400 SEK
• Paketpris två områden 3300 SEK
• Paketpris tre områden 3950 SEK
• Varje ytterligare område 550 SEK
• Konsultation 600 SEK (kostnadsfritt i samband med behandling, 300 kr i avdrag fås vid bokning av behandling vid senare tillfälle)

-Vi erbjuder ett kostnadsfritt återbesök 2-3 veckor efter första behandlingen för det behandlade området.
-Vi erbjuder dig från 65 år 10 % rabatt.


BOKNING
En bokad tid är 30 minuter och gäller för behandling av både ett område som paketerbjudanden med flera områden som behandlas. Tiden gäller även för dig som vill boka en konsultation.

Passar inte de lediga tiderna?
Ring/smsa läkare Mircea på 073-7033784 och framför eget tidsönskemål.
Injektionsbehandling Botox

Botox (botulinum toxin) är ett läkemedel som har en tillfällig avslappnade effekt på muskulaturen och av denna anledning kan användas för att behandla rynkor i ansiktet. Det kan också användas för att behandla svettningar.

Vår läkare Mircea Oprika utför våra botox-behandlingar. Mircea är en specialistläkare (neurolog) och har många års erfarenhet av att arbeta med botulinum toxin. Du är alltid välkommen att boka en konsultation om du vill ha mer information och få råd inför eventuell behandling.


VILKA RYNKOR KAN BEHANDLAS?
• pannrynkor (horisontella rynkor i pannan)
• bekymmersrynkor (rynkor mellan ögonen)
• kråksparkar (rynkor i ögonens utkanter, skratrynkor)
• smårynkor på sidan av näsan
• rynkor i nedre ögonlock
• smårynkor kring munnen (läpprynkor) och på hakan
• marionetterynkor (lyft munvinklar)
• rynkor i käk- och halsområdet (strama halsstråk)

Vi erbjuder även behandlingar mot svettningar samt ögonbrynslyft. För mer info se under respektive behandlingsrubrik.


PRISER
• Grundpris för ett område 2400 SEK
• Paketpris två områden 3300 SEK
• Paketpris tre områden 3950 SEK
• Varje ytterligare område 550 SEK
• Konsultation 600 SEK (kostnadsfritt i samband med behandling, 300 kr i avdrag fås vid bokning av behandling vid senare tillfälle)

-Vi erbjuder ett kostnadsfritt återbesök 2-3 veckor efter första behandlingen för det behandlade området.
-Vi erbjuder dig från 65 år 10 % rabatt.


BOKNING
En bokad tid är 30 minuter och gäller för behandling av både ett område som paketerbjudanden med flera områden som behandlas. Tiden gäller även för dig som vill boka en konsultation.

Passar inte de lediga tiderna?
Ring/smsa läkare Mircea på 073-7033784 och framför eget tidsönskemål.
Injektionsbehandling Botox

Botox (botulinum toxin) är ett läkemedel som har en tillfällig avslappnade effekt på muskulaturen och av denna anledning kan användas för att behandla rynkor i ansiktet. Det kan också användas för att behandla svettningar.

Vår läkare Mircea Oprika utför våra botox-behandlingar. Mircea är en specialistläkare (neurolog) och har många års erfarenhet av att arbeta med botulinum toxin. Du är alltid välkommen att boka en konsultation om du vill ha mer information och få råd inför eventuell behandling.


VILKA RYNKOR KAN BEHANDLAS?
• pannrynkor (horisontella rynkor i pannan)
• bekymmersrynkor (rynkor mellan ögonen)
• kråksparkar (rynkor i ögonens utkanter, skratrynkor)
• smårynkor på sidan av näsan
• rynkor i nedre ögonlock
• smårynkor kring munnen (läpprynkor) och på hakan
• marionetterynkor (lyft munvinklar)
• rynkor i käk- och halsområdet (strama halsstråk)

Vi erbjuder även behandlingar mot svettningar samt ögonbrynslyft. För mer info se under respektive behandlingsrubrik.


PRISER
• Grundpris för ett område 2400 SEK
• Paketpris två områden 3300 SEK
• Paketpris tre områden 3950 SEK
• Varje ytterligare område 550 SEK
• Konsultation 600 SEK (kostnadsfritt i samband med behandling, 300 kr i avdrag fås vid bokning av behandling vid senare tillfälle)

-Vi erbjuder ett kostnadsfritt återbesök 2-3 veckor efter första behandlingen för det behandlade området.
-Vi erbjuder dig från 65 år 10 % rabatt.


BOKNING
En bokad tid är 30 minuter och gäller för behandling av både ett område som paketerbjudanden med flera områden som behandlas. Tiden gäller även för dig som vill boka en konsultation.

Passar inte de lediga tiderna?
Ring/smsa läkare Mircea på 073-7033784 och framför eget tidsönskemål.
Fotsvett
30 min 4.600,00 kr Mer info
Injektionsbehandling Botox

Botox (botulinum toxin) är ett läkemedel som har en tillfällig avslappnade effekt på muskulaturen och av denna anledning kan användas för att behandla rynkor i ansiktet. Det kan också användas för att behandla svettningar.

Vår läkare Mircea Oprika utför våra botox-behandlingar. Mircea är en specialistläkare (neurolog) och har många års erfarenhet av att arbeta med botulinum toxin. Du är alltid välkommen att boka en konsultation om du vill ha mer information och få råd inför eventuell behandling.

FOTSVETT
-Denna behandling avser en behandling av fotsvett.
-Mer information kommer!

-Vi erbjuder ett kostnadsfritt återbesök 2-3 veckor efter första behandlingen för det behandlade området.
-Vi erbjuder dig från 65 år 10 % rabatt.


Passar inte de lediga tiderna?
Ring/smsa specalistläkare Mircea på 073-7033784 och framför eget tidsönskemål.
Injektionsbehandling Botox

Botox (botulinum toxin) är ett läkemedel som har en tillfällig avslappnade effekt på muskulaturen och av denna anledning kan användas för att behandla rynkor i ansiktet. Det kan också användas för att behandla svettningar.

Vår läkare Mircea Oprika utför våra botox-behandlingar. Mircea är en specialistläkare (neurolog) och har många års erfarenhet av att arbeta med botulinum toxin. Du är alltid välkommen att boka en konsultation om du vill ha mer information och få råd inför eventuell behandling.

HANDSVETT
-Denna behandling avser en behandling av handsvett.
-Mer information kommer!

-Vi erbjuder ett kostnadsfritt återbesök 2-3 veckor efter första behandlingen för det behandlade området.
-Vi erbjuder dig från 65 år 10 % rabatt.


Passar inte de lediga tiderna?
Ring/smsa specalistläkare Mircea på 073-7033784 och framför eget tidsönskemål.
Ett återbesök är kostnadsfritt och rekommenderas efter 2-3 veckor efter ditt behandlingstillfälle för kontroll av resultatet och vid behov ”touch-up”.
Injektionsbehandling Botox

Botox (botulinum toxin) är ett läkemedel som har en tillfällig avslappnade effekt på muskulaturen och av denna anledning kan användas för att behandla rynkor i ansiktet.

Vår läkare Mircea Oprika utför våra botox-behandlingar. Mircea är en specialistläkare (neurolog) och har många års erfarenhet av att arbeta med botulinum toxin. Du är alltid välkommen att boka en konsultation om du vill ha mer information och få råd inför eventuell behandling.

ÖGONBRYNSLYFT
-Denna behandling avser ögonbrynslyft.
-Mer information kommer!

-Vi erbjuder ett kostnadsfritt återbesök 2-3 veckor efter första behandlingen för det behandlade området.
-Vi erbjuder dig från 65 år 10 % rabatt.


Passar inte de lediga tiderna?
Ring/smsa specalistläkare Mircea på 073-7033784 och framför eget tidsönskemål.
Injektionsbehandling Botox

Botox (botulinum toxin) är ett läkemedel som har en tillfällig avslappnade effekt på muskulaturen och av denna anledning kan användas för att behandla rynkor i ansiktet. Det kan också användas för att behandla svettningar.

Vår läkare Mircea Oprika utför våra botox-behandlingar. Mircea är en specialistläkare (neurolog) och har många års erfarenhet av att arbeta med botulinum toxin. Du är alltid välkommen att boka en konsultation om du vill ha mer information och få råd inför eventuell behandling.

ÖVRIGA SVETTNINGAR
-Denna behandling avser behandling av svettningar som ej finns listade på vår behandlingssida.
-Priset är från 2400 kr beroende på vilket område som skall behandlas.
-Mer information kommer!

-Vi erbjuder ett kostnadsfritt återbesök 2-3 veckor efter första behandlingen för det behandlade området.
-Vi erbjuder dig från 65 år 10 % rabatt.


Passar inte de lediga tiderna?
Ring/smsa specalistläkare Mircea på 073-7033784 och framför eget tidsönskemål.

Massage

Regndroppstekniken är en underbar form av medicinsk aromaterapi.

Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, genom kraften i de terapeutiska eteriska oljorna.

Regndroppstekniken är en mycket lätt massage med eteriska oljor på fötter, rygg och nacke. Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska kan man hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden.

De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar känslocentrum i hjärnan via doftsinnet. På så sätt kan regndroppstekniken också avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning.

Nio eteriska oljor appliceras på fötter och rygg varvid hela kroppen behandlas. På ryggen droppas de som regndroppar och stryks ut med en unik massageteknik.


Avslappande ryggmasage med varm ekologisk massageolja.
OBS: EJ Medicinsk massage
Snabb behandling som ger bra resultat! Tar bort döda hudceller och lämnar rygghuden mjuk och len. Förbättrar blodcirkulationen och motverkar acne på ryggen. Vi börjar med rengöring, scrubbning och fortsätter med avslappnande ryggmassage. Avslutas med en härlig rygg-mask.

Bryn&Fransar

Jag scrubbar ögönbryner att få färg gå djupare, färgar. Lätt ögonmassge ingår.
Jag plockar/sockervaxar och formar. Vi avslutar med lätt brynspeeling och kort ögonmassage.
Brynplockning, peeling, färgning och kort ögon massage.
Jag skrubbar ögönbryner för att få färgen sitter djupare och längre, sockervaxar/plockar, färgar. Lätt ögonmassage ingår.
Jag färgar fransar eller ögonbryn.

YUMI.Lashes

YumiBrows keratinbehandling är perfekt för dig som har tunna eller glesa ögonbryn och vill ha dessa fylligare och vackrare. Se fräsch ut trots träning, väder och vind.
Passar utmärkt för dig som vill få kontroll över dina ögonbryn för att håret krullar sig, växer åt olika håll, är tunna eller växer neråt.
Efter behandlingen ser ögonbrynen fylligare ut och är mer i ordning. De håller sig på plats och hjälper till att rama in ansiktet och riktar fokus mot ögonen.

YumiLashes är en revolutionerande, professionell fransbehandling som är speciellt bra för de som är allergiska och känsliga mot färg, kemikalier, mascara, franslim, sminkborttagningsprodukter etc. YumiLashes innehåller inte starka kemikalier eller hormoner.
YumiLashes är en keratinbehandling av dina egna naturliga fransar. Varje enskild frans lyfts och fylls inifrån med färg, keratin och vitaminer. Passar perfekt för de som har skadat sina fransar eller söker ett mer naturligt utseende. Effekten är omedelbar och varar i 7-12 veckor.
Resultatet är beroende av fransarnas kvalitet, livscykel och eftervård. Upprepade YumiLashes keratinbehandlingar förlänger fransarnas livscykel och gör att de sitter kvar längre samt aktiverar vilande hårsäckar och gör att du får fler fransar på sikt. Ju fler behandlingar du gör destå längre håller resultatet.

OBS! YumiLashes ska dock inte förväxlas med fransböjning!

YumiLashes är den bästa lösningen om du:
- har allergi mot mascara
- ogillar smink
- svettas i ansiktet (t.ex.vid träning)
- vill vara naturligt snygg
- vill vakna vacker
- inte gillar ögonfransförlängning
- inte vill gå på regelbundna kompletterande
påfyllningar
- har ögon som ser "ledsna" ut

Att tänka på innan keratinbehandlingen:

Kom osminkad till din behandling. Eftersom du inte bör tvätta dina fransar på minst 24 timmar, för att keratinet ska hinna sätta sig, kan det också vara en bra idé att duscha innan behandlingen.

Att tänka på efterkeratinbehandlingen:

För bästa möjliga resultat, tvätta inte fransarna på minst 24 timmar efter behandlingen. Efter behandlingen rekomenderas att använda Keratin Mascara, en hormonfri produkt som är vegansk och inte testad på djur!

Yumi Lashes har tilldelats utmärkelsen "Bästa Fransbehandlingen 2017 "!

Varmt välkommen till en unik behandling!


YumiLashes är en revolutionerande, professionell fransbehandling som är speciellt bra för de som är allergiska och känsliga mot färg, kemikalier, mascara, franslim, sminkborttagningsprodukter etc. YumiLashes innehåller inte starka kemikalier eller hormoner.
YumiLashes är en keratinbehandling av dina egna naturliga fransar. Varje enskild frans lyfts och fylls inifrån med färg, keratin och vitaminer. Passar perfekt för de som har skadat sina fransar eller söker ett mer naturligt utseende. Effekten är omedelbar och varar i 7-12 veckor.
Resultatet är beroende av fransarnas kvalitet, livscykel och eftervård. Upprepade YumiLashes keratinbehandlingar förlänger fransarnas livscykel och gör att de sitter kvar längre samt aktiverar vilande hårsäckar och gör att du får fler fransar på sikt. Ju fler behandlingar du gör destå längre håller resultatet.

OBS! YumiLashes ska dock inte förväxlas med fransböjning!

YumiLashes är den bästa lösningen om du:
- har allergi mot mascara
- ogillar smink
- svettas i ansiktet (t.ex.vid träning)
- vill vara naturligt snygg
- vill vakna vacker
- inte gillar ögonfransförlängning
- inte vill gå på regelbundna kompletterande
påfyllningar
- har ögon som ser "ledsna" ut

Att tänka på innan keratinbehandlingen:

Kom osminkad till din behandling. Eftersom du inte bör tvätta dina fransar på minst 24 timmar, för att keratinet ska hinna sätta sig, kan det också vara en bra idé att duscha innan behandlingen.

Att tänka på efterkeratinbehandlingen:

För bästa möjliga resultat, tvätta inte fransarna på minst 24 timmar efter behandlingen. Efter behandlingen rekomenderas att använda Keratin Mascara, en hormonfri produkt som är vegansk och inte testad på djur!

Yumi Lashes har tilldelats utmärkelsen "Bästa Fransbehandlingen 2017 "!

Varmt välkommen till en unik behandling!

Chiromassage

Chiromassage för ditt ansikte – en unik metod för föryngrande.

Massagen modellerar ansiktskonturen, reducerar rynkor och svullnader samt förbättrar hudens färg och struktur. Hiromassage ger ansiktet ett tydligt och synbart lyft och föryngrar utseendet märkbart. Många patienter anser att Hiromassage är ett utmärkt alternativ till, de ofta smärtsamma, Botox- och fillersinjektionerna och till plastikkirurgi.

Vi erbjuder reducerat pris per behandling, vid en kur på 5 behandlingar.Friskvårds- och kostkonsulttjänster

Kost och träningsprogram för sex veckor, skapat utifrån dina behov. Vi träffas för en första konsultation där vi går igenom vad just du behöver. Du får återkoppling en dag per vecka via mail hur det går och hur du jobbar mentalt med hinder på vägen.
Genom samtal vägleder jag dig att hitta balans i vardagen. Vi kartlägger din situation tillsammans och hittar det som passar just dig. Vad motiverar dig och vilka hinder finns det och du får verktyg med dig att arbeta vidare med.
I den stressiga vardagen där många är stillasittande och där det blir en ojämn balans i kroppens rörelser, så sätter sig värk och spänningar ofta i rygg och nacke. Jag hjälper dig att lätta upp dessa anspänningar i en välgörande massage.
Stress och stressrelaterade besvär är en av de vanligaste orsakerna till sjukskrivning idag. I vägledande samtal hittar vi just dina stressorer och hur du bäst kan minska på stressen i din vardag. Du får sedan verktyg med dig hem att jobba vidare med.
Coachande samtal där jag vägleder dig att hitta vägar till en hälsosammare livsstil samtidigt som vi är ute och promenerar.

Hot Stone massage

Det är en massagebehandling med varma, lena lavastenar, som tillsammans med ekologiska oljor ger en mjuk och varm upplevelse.

Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Hot-Stone massagen har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Behandlingen hjälper till att rensa ut slaggprodukter och lämpar sig bra för dig som vill varva ner, minska stressen och återhämta dig.

MAKEUP

Du får en dagsmakeup på rengjort ansikte.

En dagsmakeup innebär en lätt färgad makeup som går ton i ton med huden dvs är väldigt naturlig. Oftast används matta ögonskuggor som är blandade, mjuka utan skarpa gränser. Ögonmakeupen utgår alltid från ögats form.
Kom gärna osminkad innan.
Klassikt elegant eller dramatiskt färgstark. Tillsammans skapar vi en ”festligare DIG”.

Hel makeup läggs och till skillnad från dagsmakeupen så läggs kraftigare ögonskugga och eyeliner.
Formninga av ansiktet med hjälp av skuggning & highlighting.
Läppar framhävs mer om så önskas med både lipliner och läppstift/läppglans.

I denna tjänst kan du lägga till lösfransar (engångs) för 119kr, ange i meddelanderutan när du bokar att du vill ha detta tillägg.
En festmakeup inför balen läggs.

OBS!!Endast för högstadie och gymnasieelever därav det billigare priset.

Om lösfransar (engångs) önskas så ange det i meddelanderutan vid bokningen, då tillkommer 119kr på behandlingspriset.
Har du glesa bryn och tycker att det är svårt att veta hur du ska fylla i dina egna bryn?
Vilka produkter ska du använda? Penna, brynskugga eller browgel?
Detta är en stund för dig som vill lära dig hur du på egen hand skapar perfekta bryn utifrån dina förutsättningar.
Om du väljer att köpa någon av produkterna du provat, så dras kostnaden för kursen av från produktpriset.
Denna stund är för dig som vill prova ut vad för läppprodukter och färger som passar dig och din personlighet.
Här får du chansen att lära dig mer om varför du ska ta hand om dina läpparna och på vilket sätt.
Vart du ska lägga din lipliner, för att framhäva dina läppar.
VIlken färg på läppstift/läppglans passar dig och din hudton?


Denna kostnadsfria makeupstund är för dig som vill lära dig hur du enkelt lägger en dag eller kvällsmakeup på dig själv, vill uppdatera dina kunskaper eller kanske ska gifta dig och vill lägga din makeup själv men känner dig lite osäker.
Tillsammans med mig provar vi ut produkter & nyanser som passar just dig.
Du får först rengöra ditt ansikte och ta bort eventuell befintlig makeup om du t ex kommer direkt från jobbet.
Sedan får du via mina instruktioner & tips lägga en makeup på dig själv så du lär dig hur du ska göra hemma vid din egen spegel.
Efter konsultationen finns möjlighet att köpa dem produkter du fastnar för eller behöver, men självklart föreligger det inget köptvång.
Vill du ha stunden tillsammans med en vän eller släkting så går det bra, boka då "kostnadsfri makeupkonsultaion för 2 personer"

Välkommen!

/Madeleine
Fristående Skönhetskonsult
Denna kostnadsfria makeupstund är för dig som vill lära dig hur du enkelt lägger en dag eller kvällsmakeup på dig själv, vill uppdatera dina makeupkunskaper eller kanske ska gifta dig och vill lägga din makeup själv men känner dig lite osäker.
Tillsammans med mig provar vi ut produkter & nyanser som passar just dig.

Du får först rengöra ditt ansikte och ta bort eventuell befintlig makeup om du t ex kommer direkt från jobbet.
Sedan får du via mina instruktioner & tips lägga en makeup på dig själv så du lär dig hur du ska göra hemma vid din egen spegel.
Efter konsultationen finns möjlighet att köpa dem produkter du fastnar för eller behöver, men självklart föreligger det inget köptvång.

Välkommen på en rolig & lärorik stund!

/Madeleine
Fristående Skönhetskonsult

Rikstens Skönhet-Tullinge

Varmt välkommen till Rikstens Skönhet!

Rikstens Skönhet är en stor skönhetssalong i behaglig miljö, belägen i nybyggda Riksten i Tullinge, söder om Stockholm. Här kan du som kund få en avkopplande stund, lugna ner kroppen och låta oss ta hand om dig!

Vi kan i dagsläget erbjuda dig frisör & hårvård, botox, fillers, fotvård, hudvård, kroppsvård, Lymfterapeut, Friskvård med avslappningsmassage och nu även har vi en nagelteknolog på plats

Vi kan även erbjuda dig hårvårdsprodukter från bl.a. O&M Oway (ekologisk hårvård), Vision (svenskproducerat), Nashi, Lanza, Revlon m.fl. Vi säljer även hudvårdsprodukter från bl.a. Dermaceutic och Eneomey.

Vi säljer även presentkort i valfritt belopp som kan köpas på plats i salongen.
Välkommen in till oss!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Vi har öppet enligt våra bokningsbara tider måndag - söndag
Adress
Kanslivägen 14
146 37 Tullinge, Huddinge, Tumba, Rönninge, Salem, Norsborg, Skärholmen
Tullinge, Huddinge, Tumba, Rönninge, Salem, Norsborg, Skärholmen
Öppna i Google Maps 🗗