Boka Janu Basti (knäbesvär) 60 min - knä behandling 60 min , 895,00 kr

Många lider utav knäbesvär orsakade av idrottsutövande, ålderbesvär, övervikt eller ergonomiska skäl. Janu Basti ger goda resultat mot knäont och andra ledbesvär. Du kommer att uppleva en lättnad från regelbunden smärta, ökad kroppsrörlighet samt långsiktiga hälsofördelar.
Vår Ayurvediska läkare utför denna behandling som ges genom en applicering av en medicinerad olja och örter på ditt knä. Vi använder oss av en välkänd Ayurvedisk teknik där vi applicerar medicinska oljan i en specialskapad bädd

IMG_1156.jpg

Ritas Hudvård, Ayurveda & Yoga

Har jobbat som hudterapeut i 17 år både i Indien och Sverige, kompletterade mina kunskaper från Indien med en utbildning som SPA- och auktoriserad hudtereapeut med en Cidesco examen från Elisabeth skolan. Yogainstruktörs utbildning har jag genomfört i Indien på Swami Satyananda i Bihar, BKS Iyenger i Pune samt Yoga Vidya Gurukul. Utöver det har jag en universitetsutbildning i Ayurveda som också kan praktiseras inom hudvård.
Totalt jag har 27 års arbetslivs erfarenhet inom Yoga, Ayurveda & Hudvård. Min fokus är att leverera högsta kvalité på dina bokade behandlingar & Yoga. Hos oss din bokad tid är bara din. Varmt Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Om du inte hittar tider just passar dig ring/smsa 0738303444
Adress
Freyvägen 1A
133 38 Saltsjöbaden / Nacka
Saltsjöbaden
Öppna i Google Maps 🗗