Boka Nasya (näsbehandling) 60 min , 750,00 kr

Enligt Ayurveda ”Nasa hi Shirsodwaram”
Näshålan är en av kroppens viktigaste organ som med dess funktion stimulerar hjärnans vitala centrum.
Denna behandling rensar och stärker näsgångarna. Du kommer kunna andas lätt igen och få en skön känsla i huvudet. Behandlingen ger även styrka till nacke, skuldra och bröstregioner. Motverkar nässjukdomar, torrhet i munnen, svårt att vakna på morgon, störningar i rösten mm… Vitala organen öron, näsa, ögon och tungan får näring av denna behandling. Denna behandling ger även lindring av mental och känslomässig stress, rädsla, ångest och negativitet.
Behandlingen börjar med en rengöring av ansiktet och en avkopplad ansiktsmassage. Därefter ges ånga till ansiktet så näsvägarna öppnas upp ordentligt. Avslutas med medicinska näsdroppar som med hjälp av en ansiktsmassge bidrar till att öppna upp dina näsvägar.

IMG_1156.jpg

Ritas Hudvård, Ayurveda & Yoga

Har jobbat som hudterapeut i 17 år både i Indien och Sverige, kompletterade mina kunskaper från Indien med en utbildning som SPA- och auktoriserad hudtereapeut med en Cidesco examen från Elisabeth skolan. Yogainstruktörs utbildning har jag genomfört i Indien på Swami Satyananda i Bihar, BKS Iyenger i Pune samt Yoga Vidya Gurukul. Utöver det har jag en universitetsutbildning i Ayurveda som också kan praktiseras inom hudvård.
Totalt jag har 27 års arbetslivs erfarenhet inom Yoga, Ayurveda & Hudvård. Min fokus är att leverera högsta kvalité på dina bokade behandlingar & Yoga. Hos oss din bokad tid är bara din. Varmt Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Om du inte hittar tider just passar dig ring/smsa 0738303444
Adress
Freyvägen 1A
133 38 Saltsjöbaden / Nacka
Saltsjöbaden
Öppna i Google Maps 🗗