Roots & Wings Consulting

betyg4.5 Mycket bra(11 betyg)
Boställsvägen 8, 894 31, Själevad
SEMESTERSTÄNGT from 29/6 tom 12/8 Med anledning av Covid-19 och arbetet kring att försöka stoppa smittspridningen så kan du tillsvidare endast boka din önskade tjänst via distans! Andliga tjänster fungerar utmärkt via distans då Andevärlden inte har vår linjära tideräkning. Varmt välkommen att boka en tid hos mig! Hittar du ingen tid som passar? Kontakta mig så försöker vi ordna det! Med Ljus & Kärlek Malin Viktig information! Ditt epost program kan skicka bokningsbekräftelsen till din spamkorg så kolla den! Jag är tidvis mycket uppbokad, vilket kan innebära längre svarstid från mig om du har försökt att kontakta mig.

Boka tjänst

Healing

 • Andlig Healing - Distans 60 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Gamma Wave Healing - Distans60 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka

RoGivande Samtal

 • Att bli lyssnad på och förstådd - Distans60 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka

Talisman färdig för laddning

 • Lyckoamulett / Talisman 30 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka

Tarot

 • Spå dig i Tarot - Distanstjänst via telefon60 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka

Coaching

 • Professionell Certifierad Coach - Distans60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka

Kanalisering

 • Kanalisering Andevärlden – Distans90 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka

Medial Vägledning

 • Medial Vägledning - Distans (telefon) 60 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Medial Vägledning + Tarot - Distans (telefon)90 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Malin Stenrana
(11 betyg)
Medium, ICF Cert. Coach, Healer, Tarot tydare

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
11 betyg
Malin mötte mig precis där jag befann mig, gav vägledning som stärkte, klargjorde o tryggare. Helt enastående, så tacksam!
Mycket bra !!
Beskrivningen av min situation var på pricken och vägledningen stärkande. Coachning som avslutning var tankeväckande och gav förslag på vad jag kan arbeta med för att förbättra min inre styrka

Om företaget

Min livsväg är att hjälpa människor och företag. Med kärlek och det Högsta Goda försöker jag synliggöra det som inte alltid är uppenbart. Jag har förmågan att hjälpa dig med att ändra ditt förhållningssätt till dina tankar, ditt beteende och dina handlingar. Det kallas självinsikt och ger en känsla av lycka och befrielse. Vi kan inte ändra på människorna och världen runtomkring oss, förändringen måste alltid komma inifrån oss själva först! Mitt arbete med att hjälpa människor fyller mig med stor tacksamhet! Jag är född medial men ser till att ständigt vidareutveckla mig genom kurser, böcker och andra forum. Känna dig trygg och varmt välkommen till mig! Ljus & Kärlek Malin Stenrana Profesionell Certifierad ICF Coach, Medium & Healer Företaget innehar F-skattsedel och ansvarsförsäkring. Enligt överenskommelse gör jag hembesök, milersättning tillkommer då med 35 kr/mil.

Bilder