Rosendahl Kroppsterapi & massage

betyg5.0 Fantastiskt bra(51 betyg)
Föreningsgatan 10A C/O Soluna Spa & Wellness, 211 44, Malmö
DJUPGÅENDE MASSAGE & HOLISTISK KROPPSTERAPI Jag ger också behandlingar på AYURVEDISKT CENTER MALMÖ på Skeppsbron 5 onsdagar & torsdagar 11-18.30, välkommen att boka en tid där! Se här: https://www.bokadirekt.se/places/ayurvediskt-center-malm%C3%B6-22294?sr=72331 Jag ger holistiskt body work i form av Totum kroppsterapi, behandlande ryggmassage m. triggerpunksbehandling, massage för gravida, massagebehandling av spänd nacke, hals och käkar, massagebehandling mot migrän & huvudvärk, massagebehandling av magen mot spänd, uppsvälld, trög eller känslig mage samt cupping-massage. Vad är kroppsterapi? Läs nedan under "Totum kroppsterapi"! Använd ditt FRISKVÅRDSBIDRAG hos mig! Jag finns på EPASSI. Du är välkommen att höra av dig med frågor och funderingar på min mail. För mer information och för att läsa klienters omdömen på min hemsida, gå till https://hannarosendahl.se Följ mig på Instagram för updates och erbjudanden: @rosendahlkroppsterapi

Boka tjänst

 • TOTUM kroppsterapi 60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • TOTUM kroppsterapi & oljemassage60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Behandlande ryggmassage 60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Käke, nacke, - hals-massagebehandling60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Massagebehandling spänningsmigrän/spänningshuvudvärk60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Magmassage med akupressur och zonterapi60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Cupping-massage & gua sha-massage (koppning)60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Massage för gravida60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka

Kroppsterapeut & massör

noImage
Hanna Rosendahl
(51 betyg)
Kroppsterapeut & massör
Presentkort

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
51 betyg
till Hanna Rosendahl
Pricksäker och bra behandling som gjorde stor nytta.
till Hanna Rosendahl
Gjorde 60min massage mot spänningshuvudvärk med Hanna. Suveränt. Rekommenderas verkligen
till Hanna Rosendahl
Verkligen behövligt och det kändes bra i kroppen efter. Trevligt bemötande.
till Hanna Rosendahl
Hanna är superduktig. Hon hittade massor med spänningar i kroppen som släppte av behandlingen. Fick även tips på hur jag kan jobba med det på egen hand. Rekommenderar verkligen!

Om företaget

Mötet med dig som klient är unikt och jag sörjer för att skapa en trygg plats för dig att landa på. Du kommer som du är och tystnadsplikten innebär att allt du delar, stannar mellan oss. Jag möter dig med intresse, nyfikenhet och empati. Hur går en behandling till? När du anländer hos mig, börjar vi med ett samtal. Här har du möjlighet att berätta varför du kommer, vad du bär på emotionellt och/eller mentalt och om eventuella smärtor eller skador. Därefter kommer du får lägga dig på bänken och ta emot en behandling som är skräddarsydd för dig och dina behov. Behandlingen sker på vackra Soluna spa & wellness! Efteråt talar vi om vad som kommit upp i dig, hur du känner dig och eventuella frågor besvaras. För mer info, gå till hannarosendahl.se Hos mig kan du betala med Swish & kort. Klippkort finns att köpa på plats eller över Swish. Presentkort köpes här på min bokadirekt-profil. Du kan avboka din tid fram till 24 timmar innan behandlingen börjar. Om du behöver avboka din tid inom 24 timmar innan behandlingen börjar, mailar du mig så ombokar vi din tid. Vid uteblivet besök debiteras du för hela beloppet. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos mig! Jag ger prisreducering på 10 % till studenter mot uppvisande av giltigt studiekort. Även du som är låginkomsttagare eller som står utan inkomst får prisreducering. Den gäller alla behandlingar till ordinarie pris och dras av på plats. Covid-19: Stanna hemma vid symptom, kom ihåg av avboka eller omboka din tid!

Bilder