Rosenmetoden Järna

betyg5.0 Fantastiskt bra(5 betyg)
YTTERENEBY 3, 153 91, Järna
Rosenmetoden bygger på en varsam och lyhörd beröring som kan leda till avspänning på djupet. Vid exempelvis kronisk värk, stressrelaterade åkommor, sömnsvårigheter och nedstämdhet kan Rosenmetoden vara till hjälp. I Rosenmetoden går kroppskännedom och självkännedom ofta hand i hand. När en kronisk spänning får mjukna, eller en invand hållning får komma i rörelse, händer ofta något med oss på insidan. Under och efter Rosenbehandlingen kan det uppstå mer rymd och rörelse både i kropp och känsla, du får mer tillgång till dig själv och det som du kanske upplevt som begränsningar i din kropp och i ditt liv. En rosenbehandling är ett möte, där terapeutens närvaro och händer varsamt möter dig utifrån den öppna frågan: Hur är det att vara du? En spänning som släpper, är en spänning som släpper. Men det kan också vara så mycket mer. Det kan vara en öppning till att leva ett friare liv, både i det inre och i det yttre. Varmt välkommen att höra av dig om du är nyfiken eller har några frågor. Hör gärna av dig om du inte hittar en passande tid i kalendern så hittar vi ett annat alternativ.

Boka tjänst

  • Rosenmetoden i Järna60 minuter, 400 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Lukas Sålby
(5 betyg)
Rosenterapeut
Presentkort

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
5 betyg
till Lukas Sålby
Mild men ändå kraftfull behandling som ger avslappning på djupet. Lukas är en lyhörd och empatisk terapeut som hittar rätt på alla ömma punkter. Mycket fin och utvecklande upplevelse.
till Lukas Sålby
Absolutely wonderful experience and healing. I HIGHLY recommend ♥️
till Lukas Sålby
Kan varmt rekommendera Lukas rosenbehandlingar till alla som är intresserade av en behandlingsform bortom ord. Som löser upp spänningar och blockeringar bortom ditt medvetna jag. Lukas är respektfull, varsam, lyhörd och vill genuint hjälpa dig på din inre resa.

Om företaget

Jag heter Lukas Sålby och är sedan 2021 certifierad Rosenterapeut. Utöver det arbetar jag med rytmiska insmörjningar. Jag är verksam centralt i Stockholm samt utanför Järna. Oavsett vad skälet är till att du kommer på en behandling till mig, är min intention att möta dig precis där du är. Varmt välkommen.

Bilder