Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Kraniosakral terapi

Kraniosakral terapi är en metod som utvecklats ur osteopatin och som stödjer kroppens eget system för återhämtning. Med lätt beröring hjälper terapeuten kroppen att släppa spänningar som kan finnas i bland annat nervsystem, bindväv, ligament, muskulatur och inre organ. Behandlingen är mjuk och sker med respekt för kroppens egna självläkande system.

Första gången vi träffas pratar vi om igenom ditt nuvarande tillstånd, din historik och vad du önskar få ut av behandlingen. Därefter anpassar jag behandlingen efter dina behov. Behandlingen sker påklädd, ofta liggandes på rygg. Vanligt är att jag lägger mina händer på huvudet/kraniet och korsbenet/sakrum där vi har centrala delar av vårt nervsystem, men även andra kroppsdelar kan behandlas.

För dig som tidigare har varit på kraniosakral terapi hos mig går det bra att istället boka tid för återbesök.
Kraniosakral terapi är en metod som utvecklats ur osteopatin och som stödjer kroppens eget system för återhämtning. Med lätt beröring hjälper terapeuten kroppen att släppa spänningar som kan finnas i nervsystem, bindväv, ligament, muskulatur och inre organ. Behandlingen är mjuk och sker med respekt för kroppens egna självläkande förmåga.

Vid återbesök följer vi upp hur du haft det sedan sist och anpassar behandlingen efter din nya situation.

Coaching

För dig som önskar stöd att börja utöva yoga hemma. Mer information finns att läsa på www.rymdrorelse.se/yoga-hemma. När du bokar din tid, berätta kort om ditt syfte med yogan, hur mycket tid du vill lägga på dina övningar samt om du har några sjukdomar eller skador i kroppen. Observera att jag behöver din bokning minst en vecka innan vi ses. Välkommen!
I de frigörande samtalen utforskar du möjligheten till förändringar du önskar göra för att komma närmre dig själv och det liv du önskar leva. Det kan röra sig om att skapa rutiner för hälsa och friskvård, tid för familjeliv, hitta eller byta arbete, fritidsaktiviteter du drömmer om att få tid till eller andra förändringar i din livssituation. Ibland befinner vi oss i situationer när vi känner starkt att vi behöver förändring, men vi vet inte hur eller på vilket område. Här hjälper jag dig att utforska ditt liv och dina drömmar, så att du ska uppnå större klarhet i vad du längtar efter.

Massage

Min massage har sin grund i klassisk massage, men är mjukare och anpassad efter din unika person. I behandlingen väver jag även in tekniker från kraniosakral terapi och andra metoder för att hjälpa hela din kropp att finna avspänning och vila. Min önskan är att behandlingen ska hjälpa dig till ökad kroppskännedom såväl som en mjukare och skönare kroppsupplevelse.

Första gången vi träffas pratar vi om ditt nuvarande hälsotillstånd, din historik och vad du önskar få ut av behandlingen. Därefter anpassar jag behandlingen efter din berättelse och det jag upplever under behandlingen. Delar av behandlingen kan upplevas som mer stillsamma då jag väver in tekniker från den kraniosakrala terapin för att hjälpa kropp och sinne komma ner i varv.

Rymd & Rörelse

Vi behöver skapa utrymme i våra liv för att ge plats åt det vi innerst inne längtar efter. Det kan vara saker, relationer, beteendemönster eller invanda föreställningar som vi behöver släppa taget om. Allt som ligger mellan oss och vårt drömliv. I den stillhet som uppstår när vi släppt taget om det som inte längre gynnar oss, kan vi komma i kontakt med vår egen, inre rörelse.

Min önskan är att hjälpa dig till den platsen.

Varmt välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Fredagar 12:45-17:00 eller enligt överenskommelse
Adress
Bältebergavägen 283
260 30 Vallåkra
Helsingborg S
Öppna i Google Maps 🗗