Vad vill du boka?

(Jag har för tillfället inga tider på Södermalm, se bokningskalender för Östermalm:  http://sofiakreisslostermalm.bokadirekt.se)

Hej!

Jag heter Sofia och jag jobbar med massage och coachning. Jag håller kurser i bland annat Cuddle Party och Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent) och tar även emot par för relationscoachning. Se min hemsida www.sofiakreissl.se

Kroppsterapi genom massage är en väl beprövad form för att må bättre. Jag erbjuder personlig och omtänksam massage, sensuell massage, kroppsinriktad coachning och relationscoachning på Östermalm, Stockholm. Drop in tider möjligt - slå en signal!

Förutom att jobba som Diplomerad friskvårdsmassör från Axelsons så jobbar jag också med kroppsterapi på flera andra sätt som Somatisk Sexolog och Certified Sexological Bodyworker. Du känner in vad din kropp behöver och guidas att kommunicera det. Det är en frigörande och självstärkande process i din takt. Jag välkomnar erotisk energi genom tantra massage genom att använda tantra nycklar.

Den här tiden är för dig och det din kropp* behöver: Vi hittar balansen av det du behöver, ibland är det utveckling, ibland mer avslappning och njutning - alltid med en känsla av professionalitet, trygghet och omhändertagande. (*Vänligen respektera att ingen könsberöring ingår och att du har underkläder på)

Jag vill särskilt bjuda in kvinnor att ta hand om sig och upptäcka och uppskatta sin kropp. Den är till för dig och i en trygg miljö får du utforska den potential vi alla föds med utan att det är för någon annan.

Välkommen till min studio i Stockholm vid Tekniska Högskolan och välj det alternativ som passar dig bäst, massage eller en sexolog session. Det går också bra att välja när du kommer dit beroende på hur det känns för tillfället.

För mer information se min hemsida www.sofiakreissl.se och ring mig gärna för att boka tid och om du har några frågor.

Måndag - Fredag tar jag emot på Baldersgatan 7b på Östermalm. Boka här: http://sofiakreisslostermalm.bokadirekt.se

För tillfället har jag inga tider på Södermalm

Varmt välkommen!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Södermalm Massage och Coachning

Diplomerad massör och somatisk sexolog med inriktning på njutning, utbildning och läkning genom kroppen.

Etik, integritet, omtanke, respekt och utveckling inom massage och coachning med tantra som inriktning.

Välkommen att uppleva, utforska och läka dig själv -medan du njuter av det!

/Sofia

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Jag har för tillfället flyttat mottagningen till Baldersgatan 7b. Välkommen att boka tid i kalendern för Östermalm.
Adress
Åsögatan 148
116 32 Stockholm
Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗