Södra Stations Naprapatklinik

betyg4.7 Fantastiskt bra(153 betyg)
Fatbursgatan 8, 118 54, Stockholm
Oavsett om du har en lång historia av smärtproblematik eller fått ett besvär akut hjälper jag dig. Efter anamnes och undersökning när jag hittat vad dina besvär beror på går vi igenom behandlingen och tillhörande rehab för att bli av med problemet. Syftet är att minska smärta eller andra symtom samt att återskapa god funktion i kroppen. Målet är att avlägsna orsaken till dina besvär. Jag vill alltid att du ska bli bra så snabbt som möjligt och med bestående resultat.

Boka tjänst

Naprapati

 • Naprapati40 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Naprapati XL60 minuter, 995 kr · Mer info
  Boka
 • Get well, Naprapati, 3 besök40 minuter, 1 900 kr · Mer info
  Boka

Massage

 • Idrottsmassage25 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Idrottsmassage40 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Friskvårdsmassage40 minuter, 875 kr · Mer info
  Boka

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
153 betyg
Bra
Så himla nöjd! Jag ser verkligen fram emot mitt nästa besök.
Otroligt bra, personligt och inkännande bemötande. Jag fick dessutom hjälp med mina problem och kommer definitivt komma tillbaka.
Sebastian fick mig att känna mig lugn vilket gjorde att jag kunde slappna av inför behandlingen.Han är väldigt duktig och professionell.

Om företaget

Vi behandlar de flesta problem med rörelseapparaten. Exempel på våra vanligaste behandlingar är: Stelhet Hälsporre Nackspärr Stukningar Käkproblem Idrottsskador Huvudvärk / Migrän Musarm Ryggskott Knäskador Axelbesvär Höftproblem Tennisarmbåge Smärtor p.g.a. graviditet Vill du betala på plats med swish går det bra. Klicka bara i "betala på plats" som betalalternativ när du bokar en tid. Kvitto erhålls digitalt vid swish som betalningsmetod

Bilder