Vad vill du boka?

Välkommen! Vi öppnar kliniken i augusti. Men du kan BOKA TID redan Nu! Vi ses snart! 

 Passa på! Öppningserbjudande, 15 % rabatt på alla behandlingar 19/8 - 19/9 

✅ Det går bra att använda friskvårdskupong för fotvård som friskvård (ej medicinsk fotvård)

✅  Betalning sker med kort, Swish eller genom bokadirekt via Klarna.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

MEDICINSK FOTVÅRD (momsfri)

Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad och sedan gör vi en problemundersökning i samtal med dig. Vid en vanlig behandling rensas fötterna från smuts, naglarna klipps och slipas (fräses vid behov). Efter det behandlas de specifika problem du har, t.ex. nageltrång, klonagel, kartnagel, förhårdnader, liktornar, vårtor samt fot- och nagelsvamp. Du får också rådgivning om hur du kan förhindra att dessa i framtiden uppkommer eller förvärras. Till sist får du en kort skön fotmassage som avslutas med att dina fötter insmörjes med en mjukgörande fotkräm, anpassad efter dina fötters behov.
Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad och sedan gör vi en problemundersökning i samtal med dig. Vid en vanlig behandling rensas fötterna från smuts, naglarna klipps och slipas (fräses vid behov). Efter det behandlas de specifika problem du har, t.ex. nageltrång, klonagel, kartnagel, förhårdnader, liktornar, vårtor samt fot- och nagelsvamp. Du får också rådgivning om hur du kan förhindra att dessa i framtiden uppkommer eller förvärras. Till sist får du en skön fot- och underbensmassage som avslutas med att dina fötter insmörjes med en mjukgörande fotkräm, anpassad efter dina fötters behov.
Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad. Sedan gör vi en problemundersökning i samtal med dig. Efter det tar vi bort de liktornar du har.
Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad. Sedan gör vi en problemundersökning i samtal med dig. Efter det behandlar vi de nageltrång du har.
Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad. Sedan gör vi en problemundersökning i samtal med dig. Efter det tar vi bort dina vårtor samt ger en vårtmedicinsk behandling.

FOTVÅRD SOM FRISKVÅRD (inkl. moms) Det går bra att använda Actiway

Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad och sedan gör vi en problemundersökning i samtal med dig. Vid en vanlig behandling rensas fötterna från smuts, naglarna klipps och slipas (fräses vid behov). Efter det tittar vi på eventuella möjliga problem med dina fötter och rådgivning hur du kan förhindra att dessa uppkommer eller förvärras. Till sist får du en kort skön fotmassage som avslutas med att dina fötter insmörjes med en mjukgörande fotkräm, anpassad efter dina fötters behov.
Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad och fortsätter sedan med en skönt avslappnade fot- och underbensmassage som stimulerar och ökar blodcirkulationen. Behandlingen avslutas med att dina fötter insmörjes med en mjukgörande fotkräm.
Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad och fortsätter sedan med en skönt avslappnade fotmassage som stimulerar och ökar blodcirkulationen. Behandlingen avslutas med att dina fötter insmörjes med en mjukgörande fotkräm.

PERMANENT MAKE UP ÖGONBRYN MANUELL MICROBLADING inkl. moms

Är du trött på att måla ögonbrynen?
Har du tidsbrist på morgonen?
Har ögonbrynen börjat tappa sitt hår?
Vill du ha en snygg look direkt efter duschen eller efter simmat på stranden?
Gillar du inte formen på dina ögonbryn?

Om du svarat ja på något av ovan är kanske 3D microblading ögonbrynspigmentering något för dig?
Kontakta oss för att få en kostnadsfri konsultation och prisuppgifter.

S & E Medicinsk Fotvård & Hälsoklinik

Hej!
Vi kommer att öppna kliniken i augusti och du är redan nu varmt välkommen att boka tid hos oss.

Varför behöver du medicinsk fotvård?

Hos oss fokuserar vi på att lösa, förebygga och behandla problem med fötterna som kan uppkomma efter t.ex. sjukdom, felaktiga skor, förhårdnader, svamp, nageltrång, liktornar mm.

Du kan även få avslappnande fot - och underbensmassage som ökar din blodcirkulation.

Vårt mål är att dina fötter ska bli nästan lika hälsosamma som de en gång var!

Några saker att tänka på inför besöket. Om behandlingen rör dina naglar bör du ta bort allt nagellack.

När du bokar en tid så beskriv gärna vilket eller vilka problem du har med dina fötter. Du kan göra det i noteringsrutan vid onlinebokning eller genom att ringa oss. Din beskrivning underlättar för oss att fokusera och ge den behandling som du behöver.

Välkommen!

Tilda
• Dipl. Medicinsk Fotterapeut (utbildad vid Axelsons Gymnastiska institut Stockholm)
• Dipl. 3D Microblading- ögonbryn- pigmentering (utbildad vid Nordic brows Academy Stockholm)
• Dipl. Undersköterska (utbildad vid Linnéskolan Uppsala)

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån- fre 9:00- 17:00

Bokningsbara tider syns i kalendern.
Adress
Sköldungagatan 57
753 35 Uppsala
Svartbäcken
Öppna i Google Maps 🗗