Salong Beyoutiful Höganäs - Hudvård, fransar, kosmetisk tatuering, skönhetssalong

betyg4.9 Fantastiskt bra(16 betyg)
LILLGÅRDSVÄGEN 6 F, 263 91, HÖGANÄS
Efter många års erfarenhet inom skönhetsbranschen så har jag nu öppnat min egen salong i vackra Höganäs på Malvagården. Jag utbildade mig till hudterapeut för ca 16 år sedan i London där jag läste allt från massage, hudvård, makeup och kosmetikkemi. Nu var det dags för kundkontakt igen och att utöva behandlingar som jag älskar. Min stora passion är att hjälpa människor. Allt från att få bättre hy till att hålla i makeup-kurser. Jag älskar hudvård och allt det innebär så håller mig alltid uppdaterad med ny teknologi. Nytt är Elleebana LashLift, fransförlängningar och nu även kosmetiska tatueringar (microblading). Välkomnar dig att titta in på Salong Be⋆you⋆tiful om du behöver hjälp med din hudvårdsrutin eller bara behöva komma från stressen i vardagen och koppla av en stund.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Therese Wendel Höganäs
(16 betyg)
Aukt. hudterapeut och kosmetologPresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
16 betyg
Serviceminded, kunnig och dessutom trevlig!
Therese är så himla duktig och kan verkligen sin grej! Här är du i trygga händer och hon lyssnar på dina önskemål, hjälper till att ge råd och gör sitt yttersta för att du som kund ska känna dig nöjd. Att hon dessutom är en superhärlig och sprudlande person gör det bara ännu bättre och Jag skulle rekommendera henne alla dagar i veckan, utan tvekan!
Therese är super kunnig och duktig! En underbar tjej som sprider värme och glädje runt sig!
Proffsigt och trevligt! Kommer tillbaka!

Om företaget

Efter många års erfarenhet inom skönhetsbranschen så har jag nu öppnat min egen salong i vackra Höganäs på Malvagården. Jag utbildade mig till hudterapeut för ca 16 år sedan i London där jag läste allt från massage, hudvård, makeup och kosmetikkemi. Under åren i London arbetade jag som salongschef på hudvårdssalonger och spa. Familjen tog mig tillbaka till Sverige där jag under sex år utbildade hudterapeuter och massörer. Den snabba utvecklingen inom skönhetsindustrin har tagit mig framåt och genom många olika kurser och specialiteter utökas mitt kunskapsområde ständigt för att ge mina kunder det bästa på marknaden. Nu var det dags för kundkontakt igen och att utöva behandlingar som jag älskar. Min stora passion är att hjälpa människor. Allt från att få bättre hy till att hålla i makeup-kurser. Jag älskar hudvård och allt det innebär så håller mig alltid uppdaterad med ny teknologi. Nytt för i år är Elleebana LashLift, fransförlängningar och nu även kosmetiska tatueringar (microblading / 3D-bryn). Välkomnar dig att titta in på Salong Be⋆you⋆tiful om du behöver hjälp med din hudvårdsrutin eller bara behöva komma från stressen i vardagen och koppla av en stund.

Bilder