Boka CHIA Detox-& cellulitbehandling, 90 min 90 min , 2.700,00 kr

CHIA´s framarbetade cellulitbehandling med en mix av effektiva massagetekniker, massageverktyg och apparatur. Behandlingen har en detoxande och formande effekt.

Behandlingens resultat:
- Snabbare resultat
- kortare behandlingstid
- Ökad blodcirkulation
- Förbättrad struktur i fascia (bindväv)
- Orörliga leder kan snabbt ”lösas” upp
- Bra mot spända muskler och dig som går & står mycket
- Hjälper vid kalla fötter och ”kryp” i benen
- Behandlar celluliter och får igång cirkulationen
- Med hjälp av ställbart sug/värme kan behandlingen anpassas och vara alltifrån skön och avslappnande till mer djupgående och tuff.

BEHANDLINGEN
Anpassas efter dina behov och önskemål. Varje område behandlas med kraftfull massage av lår och stuss (eller valt område) och med en specifik kraftfull massage, vakuum, radiofrekvens, LED-ljus och ev. andra massageverktyg. Avslutas med insmorning/ massage av valt område med cellulitolja och kräm som ytterligare hjälper till att forma kroppen. Du blir bjuden på en detoxande hälsostot, får hemgångsråd och produktråd.

REKOMENDATION
Rekommenderas som kur på 6-10 gånger (1 g/v - 1 g/mån beroende på mål, utgångspunkt och vad du själv gör hemma) för bästa och mest varaktiga resultat.

Vanligen är det högt tryck en tid framåt, boka därför gärna fler tider på en gång för att vara säker på att få tider med rätt tidsintervall. Denna behandling erbjuds även som ett behandlingspaket. Kontakta kontakt@salongchia.se för mer information, fler tider och priser.

Välkommen!

Fotograf_jenny_thornberg16.jpg

Vecka 46

mån
11
nov
tis
12
nov
ons
13
nov
tor
14
nov
fre
15
nov
lör
16
nov
sön
17
nov
Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider

november 2019

måntisonstorfrelörsön
v4428293031123
v4545678910
v4611121314151617
v4718192021222324
v482526272829301

Salong Chia

Mitt mål är att alltid ge dig det lilla extra och att ge en behandling med blandning av djupgående och terapeutiska tekniker blandat med avslappning till en massage med härligt flöde och resultat mot olika problem.

Jag försöker hitta orsaken till ditt problem och inte bara lindra symtomet, därför skräddarsys alla behandlingar alltid efter dig. För bäst resultat rekommenderas i regel 3-4 stycken behandlingar (men det kan variera beroende på problem/ mål) samt att göra de hemgångsråd du får efter din behandling.

Jag jobbar efter en holistisk helhetssyn där jag integrerar min kunskap från olika yrkesutbildningar och kurser (dipl. massageterapeut, holistisk hudvårdsterapeut, gravidmassör, ekologisk kost-& näringsrådgivare) samt flertalet kurser både i och utanför Sverige inom fasciabehandling, osteopatiska behandlingsmetoder m.m. Jag integrerar även effektiv apparatur vid behov/ önskemål och försöker att alltid vara uppdaterad med den senaste forskningen.

Jag har erfarenhet sedan 2007, drivit egen salong sedan 2011 och håller från 2018 även kurser och utbildningar för andra terapeuter inom koppning, gua sha och mina egenutvecklade behandlingar inom faCHIA Method; Deep Tissue Massage, käkledsbehandling och faceliftmassage.

Hittar du inte behandlingen du söker? Maila mig på kontakt@salongchia.se med dina önskemål. Jag ordnar även kurser, SPA-behandling, duo-behandling m.m efter förfrågan.

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Enligt bokning.
Adress
Generalsvägen 45A
184 51 Österskär
Österskär Åkersberga
Öppna i Google Maps 🗗