Boka Intensiv workshop i djupgående massage 26-27 Oktober

Intensiv massageworkshop med tema Flow 26-27/10

Är du trött på att gå utbildningar som bara tar upp 20 % som du har faktiskt användning av? Vill du istället kunna gå en intensiv utbildning som fokuserar på det du behöver? Då är denna kurs för dig!

Under två intensiva dagar samt uppföljningar online i grupp och individuellt så får du massor av ny inspiration för att kunna utvecklas och växa i din verksamhet. Små grupper och individuell anpassning gör att denna kurs motsvarar upp till 2 veckors traditionell massageutbildning (jag som terapeut vet vad det kostar att ta ledigt från sina kunder och vill göra det så tids-& kostnadseffektivt som möjligt för dig).

Under kursen får du lära dig:
- Hur du får in ett härligt flöde in dina behandlingar med underarmar, armbågar, knogar, massageverktyg samt flera tekniker och positioneringar
- Det du behöver: t ex hjälp med specifika kundfall, kunna erbjuda en ny behandling, spara på kroppen, öka dina kunskaper och höja din nivå några snäpp till.
- Många djupgående grepp som ger en massage som är djupgående, avslappnande OCH som spar på din kropp så att du kan få en längre karriär!
- Populära och efterfrågade tekniker som ger bättre resultat samt fler, bättre och trognare kunder = bättre resultat i ditt företag!
- Massage med ett utvalt massageverktyg (individuellt för dig)
- Ge dina kunder det lilla extra och urskilj dig från dina konkurrenter
- Inspiration och introduktion till att kunna lyckas bättre i din verksamhet; få fler och bättre kunder, öka priserna och jobba smartare (eller mindre om du vill det)!

Max 6 deltagare.

Maila kontakt@salongchia.se för att boka in ett kostnadsfritt personligt samtal för att ta reda på om utbildningen är rätt för dig.

Fotograf_jenny_thornberg16.jpg

Vecka 46

mån
11
nov
tis
12
nov
ons
13
nov
tor
14
nov
fre
15
nov
lör
16
nov
sön
17
nov
Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider

november 2019

måntisonstorfrelörsön
v4428293031123
v4545678910
v4611121314151617
v4718192021222324
v482526272829301

Salong Chia

Mitt mål är att alltid ge dig det lilla extra och att ge en behandling med blandning av djupgående och terapeutiska tekniker blandat med avslappning till en massage med härligt flöde och resultat mot olika problem.

Jag försöker hitta orsaken till ditt problem och inte bara lindra symtomet, därför skräddarsys alla behandlingar alltid efter dig. För bäst resultat rekommenderas i regel 3-4 stycken behandlingar (men det kan variera beroende på problem/ mål) samt att göra de hemgångsråd du får efter din behandling.

Jag jobbar efter en holistisk helhetssyn där jag integrerar min kunskap från olika yrkesutbildningar och kurser (dipl. massageterapeut, holistisk hudvårdsterapeut, gravidmassör, ekologisk kost-& näringsrådgivare) samt flertalet kurser både i och utanför Sverige inom fasciabehandling, osteopatiska behandlingsmetoder m.m. Jag integrerar även effektiv apparatur vid behov/ önskemål och försöker att alltid vara uppdaterad med den senaste forskningen.

Jag har erfarenhet sedan 2007, drivit egen salong sedan 2011 och håller från 2018 även kurser och utbildningar för andra terapeuter inom koppning, gua sha och mina egenutvecklade behandlingar inom faCHIA Method; Deep Tissue Massage, käkledsbehandling och faceliftmassage.

Hittar du inte behandlingen du söker? Maila mig på kontakt@salongchia.se med dina önskemål. Jag ordnar även kurser, SPA-behandling, duo-behandling m.m efter förfrågan.

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Enligt bokning.
Adress
Generalsvägen 45A
184 51 Österskär
Österskär Åkersberga
Öppna i Google Maps 🗗