Vad vill du boka?

VÄLKOMMEN TILL SALONG CHIA:
en ekologisk salong med behandlingar från topp till tå!
 

Jag som äger och driver Salong Chia heter Christine Magnusson. Jag anpassar alltid behandlingen efter dig och gör mitt bästa för att ge det lilla extra. Jag har arbetat i branschen sedan 2007 och har en bred utbildning inom massage, hudvård, kost och gravidbehandlingar så du är i trygga händer! Jag erbjuder även kurser för andra terapeuter. Har du några frågor kan du nå mig på christine@salongchia.se 

INFORMATION TILL KUNDER:
Jag kommer från sista november att satsa helt på min andra salong i Åkersberga (måndagar och tisdagar under hösten och utökade tider efter nyår) och på min kommande kursverksamhet för terapeuter som startar i januari 2019. Du kan boka behandling hos mig i Åkersberga här: 
https://www.bokadirekt.se/places/salong-chia-åkersberga-24569

Jag vill tacka alla trogna kunder för mina 7 år i stan och jag hoppas verkligen att vi ses igen i Åkersberga. Utöver ord. arbetstider så kommer jag även ha en kväll/vecka samt en helgdag/mån öppen för befintliga kunder där det även går att göra skräddarsydda koncept (behandlingar inkl. bastu, bad, spa, duo-behandling m.m). Detta sker efter förfrågan på mail. 

Om du i framtiden vill ha behandling av mig i stan, kan du maila mig på christine@salongchia.se, så meddelar jag dig om/ när det blir aktuellt igen. 

Boka behandling hos Jaya 
Jaya finns på salongen 1-2 dagar/vecka och är utbildad yogamassör, lymfmassör, spaterapeut och snart färdig dipl. ekologisk hudvårdsterapeut. Läs mer om henne på www.jayabe.se och boka tid hos henne här: https://www.bokadirekt.se/places/salong-chia-25479

Tänk på...
att avboka din behandling senast 24 timmar om du får förhinder, så att någon annan kan få chansen till din tid. Ej avbokad behandling /för sent avbokad behandling debiteras med fullt pris. 

Dörren öppnas ca 5 min före bokad behandling (Vi går inte ifrån under pågående behandling)

Priser
Tryck på "mer info" för att se priserna i åkersberga resp. vasastan på de behandlingar där det inte står något pris.  

Välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Salong Chia

Välkommen till min salong och butik vid Norrtull/ Odenplan i Stockholm.
Min specialitet ligger inom ekologiska ansiktsbehandlingar, gravidmassage och djupgående massage, men jag erbjuder också en mängd andra behandlingar, sugaring hårborttagning, kurser och event.

Jag strävar alltid efter att ge dig som kund det lilla extra så tveka inte för att kontakta mig med dina önskemål och förfrågningar!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Veckodagar, varierande tider enligt bokning. Ej drop in.
Adress
Norrtullsgatan 26
113 45 Stockholm
Odenplan/ Norrtull
Öppna i Google Maps 🗗