Boka SYNERGI + Första bokningsbara tiden från den 26/3! 60 min , 1.895,00 kr

Med 4 olika handtag anpassas och skräddarsys behandlingarna efter varje kundes behov.

* DEEP WASH TECHNOLOGY
Djuprengörande effekt som exfolierar och ger näring till huden. I tre olika steg rengörs huden med Deep Wash Solutions för en perfekt ansiktsrengöring.

* ACTIV SKIN TECHNOLOGY
Detta handtag skapar en reaktion (Bohreffekten) i huden med hjälp av en aktiv kolsyretablett tillsammans med någon av de två medföljande gelerna. Detta skapar den perfektea behandlingen för att efterlikna hudens egen självläkningseffekt, leder till ökad blodcirkulation, cellförnyelse och syremängd i blodet men även lägre pH-värde.
Nedslussning av Keep It Bright Gels aktiva ingredienser i huden leder dessutom till jämnare hudton, reducerad pigmentering och en har peelande effekt.
All U Need Gel har en hudföryngrande effekt som är uppstramande och kraftigt återfraktande.

* KEEP IT YOUNG TECHNOLOGY
Detta handtag med traditionell radiofrekvens (fyra poler) värmer upp huden och stimulerar fibroblasterna, för en direkt synlig uppstramande och hudföryngrande effekt.
Värmeutvecklingen får kollagenet att återskapas genom att gammalt och skadat kollagen repareres och återhämtar sig.
Under de påföljande 2-3 månaderna bildas det nya kollagenfibrer vilket medför ytterligare uppstramning och lyft av huden, reducering av rynkor, mer markerad ansiktskonturer, bättre lyster och yngre utseende.

* DEEP INJECT TECHNOLOGY
FILLERS UTAN NÅLAR!!!
Behandling med Renew Yourself Injector (Active Hyaluron) påskyndar metabolismen i hudceller, ökar blodcirkulationen, minskar porer, återfuktar och ger ett fint lyster i huden.

Behandlingseffekter:

- Huduppstramning
- Cellförnyelse
- Minimering av fina linjer och rynkor
- Jämnare hudton
- Ökad blodcirkulation
- Ökad syresättning i huden
- Ökad lyster
- Djuprengöring
- Minimering av porer

Vecka 12

Tips! Inga lediga tider? Välj en annan kalender i listan ovan.

mars 2018

måntisonstorfrelörsön
v92627281234
v10567891011
v1112131415161718
v1219202122232425
v132627282930311
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Salong Christina

Hos oss kan du unna Dig sköna behandlingar för kropp och själ i en lugn och avslappnande miljö! Vi erbjuder Dig högkvalitativa behandlingar som är anpassade just efter Dina behov och önskemål. Du kan vara mycket säker med behandlingar som utförs på salongen då vi är auktoriserade specialister inom var sitt område.

I alla ansiktsbehandlingar används bio-ekologiska produkter helt utan gifter.
I massagerna används enbart ekologiska oljor med ekologiska eteriska rena oljor. Det är för oss väldigt viktigt att vi kan erbjuda kunderna detta.

Christina är Auktoriserad Hudterapeut och medlem i SHR sedan 1977.

Gabriella är utbildad naturterapeut och Ayurvedaterapeut. Hon har gått en tvåårig naturmedicinsk utbildning, med start 2005, och har efter det vidareutbildat sig i Indien till Ayurvedaterapeut under 2009. Gabriella använder bara ekologiska produkter i sina behandlingar.
Medlem i SKFM.

Välkommen att höra av Dig till oss för konsultation/behandling eller varför inte köpa ett presentkort till någon Du tycker om!

Telefon 0708-161377 / 0734-448442
Webbsida
E-post
Adress
Skolgatan 14
602 25 Norrköping