Vad vill du boka?

Tjänster

behöver du fylla på lite området efter återbesök?

Ansiktbehandlingar

En antioxidantisk behandling som ger din hy en frisk lyster. Rengöring, peeling, mask samt en vårdande och återfuktande creme gör att din hy får en välbehövlig boost.
Hårborttagning på allt hår ovanför och på blygdbenet.
Ej blygdläppar och bakåt. Anledningen att vi ej behandlar blygdläppar och bakåt är för att denna hud är mörkare och då fungerar ej behandlingen lika bra som övrig hud. Om du ändå vill att vi behandlar allt så blir det ett tillägg på 500 kr.

Denna behandling kräver att din hud är ljus. Fungerar inte på mörkhyade personer.

Huden måste vara helt slätrakad och nytvättad innan behandling.
Senaste som har kommit till Sverige. håller upp till ca 12 veckor. skonsam mot dina fransar. ingår fransfärgning.
allt information finns på hemsidan www.salongdrommar.se
i priset ingår återbesökt inom 4-6 veckor

En behandling som skyddar mot den yttre miljöns påverkan och balanserar hudens fukt och elasticitet. Efter rengöring, peeling, aniktsmassage och mask läggs en Omega moisturiser vilken ger näring åt huden och som innehåller bl a Rooibos, Marulaolja, Frankincense och Inulin som är höga på antioxidanter, reparerar solskador, anti aging, stimulerar celltillväxt, ökar hudens släthet och är antibaktriell. ingår portomning
Med SHR maskin


Det absolut lyxigaste du kan ge din hud! Revolutionerande världsnyhet inom probiotisk hudvård som ger din hud den bästa anti-age behandlingen du kan få. Behandlingen görs med produkter från Esse Organic Skincare och den passar alla som vill ha en näringsrik och uppfriskande behandling. Här ingår trippelrengöring och skonsam peeling följt av en välgörande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en näringsrik ansiktsmask samt ögonmask innan ett utvalt serum och en återfuktande kräm läggs. ingår portömning

Fransförlängning


Efter 5 veckor räknas som nytt sett
vi arbetar med olika former för olika effekter. Vår grundform innebär naturligt böjda fransar som öppnar upp ögat och ger det mer intensivitet med mascarakänsla. Ingen kan gissa att du har lösögonfransar! Vi utgår från kundens önskemål, och arbetar tillsammans med kunden fram en form och längd som passar henne.
Vi jobbar för att ha kunden i centrum och ge den bästa upplevelsen!

händer och fötter

Nagellack som sitter i ca 3 veckor, skyddar dina egna naglar
Manikyr och dekoration ingår.Endast borttagning: 100 :-

Filning, manikyrbad, fixning av nagelband, nagelolja och polering. En lyxig handpeeling som
Avslutas med en paraffinbad. Mjukare händer har du aldrig haft!
Avslutas med hand och armmassage samt lackning.
Som pedikyrbehandling men här ingår även inpackning eller paraffinbad

Formning av nageln, fixning av nagelband, nagelolja, handmassage och lackning av naglarna.
PARAFFINBAD för både händer och fötter ca 30min
Ett paraffinbad är en utmärkt lösning för torra, spröda och nariga händer och fötter. Huden blir mjuk och sammetslen redan efter första behandlingen. Den har dessutom effekt på ben och led, skivande naglar samt ökar blodcirkulationen. Behandlingen motverkar åldrandeprocessen och är djupt fuktgivande. Paraffinbad är särskilt populära på vintertiden då huden är utsatt för låga temperaturer ute.
En paraffinbehandling innehåller:
• Desinfektion av händer eller fötter
• Peeling
• Collagen- och elastinkräm masseras in
• Händer/fötter doppas i varmt paraffin
• Händerna/fötterna förs in i plasthandskar och sedan i frottéhandskar;
vi låter paraffinet verka ca 20 minuter
• Paraffinet tas bort och en kräm masseras in fötterna
Fotbehandlingar (SPA Pedikyr) ej medicinsk behandling
Fotbad, Peeling, fixning av nagelband samt borttagning av förhårdnader. Behandlingen avslutas med en vad & fotmassage samt lackning av naglarna.

Massage

Du kan själv välja din behandling; rygg/nacke, ben, fötter, armar, händer, ansikte, och/eller hårbotten. Massagen löser upp spänningar och ev. muskelknutor, samt ger djup avslappning och ökat välbefinnande genom frisättning av bland annat lugn-och-ro-hormonet oxytocin.
Du kan själv välja din behandling; rygg/nacke, ben, fötter, armar, händer, ansikte, och/eller hårbotten. Massagen löser upp spänningar och ev. muskelknutor, samt ger djup avslappning och ökat välbefinnande genom frisättning av bland annat lugn-och-ro-hormonet oxytocin.

Russia volym

Russian Volume Training är den senaste tekniken inom fransförlängning! Man lägger mellan 200-700 fransar per öga. Metoden är även kallad 2D, 3D, 4D, 5D, 6D och 7D. Volume Lashes är riktiga Hollywood-fransar och ger en mycket svart och fyllig effekt!

Metoden är lika skonsam som vanliga singelfransar om inte ännu skonsammare då man använder mycket tunnare fransar. Vi använder bl.a. 0,05, 0,07, 0.10 och då kan vi sätta upp till 7 separerade fransar på en naturlig frans för att få samma vikt som en 0,20 frans!

OBS: Detta är INTE flares!

Tandblekning

Tandblekning med plasmaljus

Vid plasmaljusblekning används plasmaljus för att aktivera blekningsgelen. Tandkött, läppar, munhåla etc. behöver inte täckas över för att undvika skadliga bieffekter och inga ilningar i tänderna uppstår under eller efter behandlingen.

Plasmaljusblekning innebär att man använder sig av noggrant sammansatta och milda preparat i kombination med välbalanserad ljusstyrka. Normalt sett behöver inte heller kunden som bleker sina tänder med plasmaljus återkomma för upprepade behandlingar. Blekning med plasmaljus ger mycket bra resultat.

Vaxning

Armhåla
20 min 200,00 kr
Halvarm
30 min 300,00 kr
Halvben
30 min 450,00 kr
Helarm
45 min 300,00 kr
Helben
60 min 700,00 kr
räknas efter tid. 500:- tim
Överläpp
10 min 100,00 kr