Vad vill du boka?

Välkommen till Salong HälsoFoten!  

Nyhet!!! Nu går det även bra att beställa varor från min webbutik https://tictail.com/karin50

Jag erbjuder många olika behandlingar - medicinsk fotvård, fotvård som friskvård, liktornsbehandling, vårtbehandling, nagelsvampstest, fot- och underbenmassage m m. 

Jag är medlem i Sveriges Fotförbund och har behandlingsskadeförsäkring. 

/ Karin Sundberg, dipl. medicinsk fotvårdare.

OBS! BEHANDLAR EJ BARN UNDER 8 ÅR
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Fotvård - Medicinsk Fotvård

Förebyggande fotvård som börjar med ett fotbad följt av nagelvård, borttagning av förhårdnader, liktornar, hälsprickor och andra åkommor som kan ge obehag på fötterna. Behandlingen avslutas med en härlig fotmassage.

Behandlingen är momsbelagd.
Medicinsk fotvård är för dig som behöver professionell behandling av dina fötter. Behandlingen börjar med ett uppfriskande fotbad, nagelvård, borttagning av ev liktorn, förhårdnader, hälsprickor, nageltrång et c. Behandlingen avslutas med en härlig fotmassage
Behandling av ett specifikt problem
Medicinsk fotvård special. Som klassisk medicinsk fotvårdsbehandling inkl fot- och underbensmassage.
Klassisk fotvårdsbehandling för dig som behöver professionell behandling av dina fötter. Behandlingen börjar med ett uppfriskande fotbad, borttagning av liktorn, förhårdnader et c samt filning. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage
Endast klippning av tå naglar, ej fotbad. Fräsning och slipning efter behov.
Nagelkorrigering kan behövas vid återkommande nageltrång. Jag använder mig av Podofix som är en
plastplatta med inbyggd ståltråd i som limmas på nageln och strävar efter att korrigera nageln så att nageltrånget upphör.
Nagelsvampstest

Vid misstanke om nagelsvamp tas ett prov av mig som skickas på analys. Svar inom 3-5 arbetsdagar.


Behandling som avlastar hallux valgus, hammartåproblem m.m.
Jag använder mig av tre olika behandlingsmetoder, frysning, uttorkning eller uppluckring. Metod bestäms vid Ert besök

Spa-behandlingar

Det lilla extra för fötterna. En välgörande, skön och avkopplande behandling med spa-produkter. I behandlingen ingår fotbad, scrubmassage och en svalkande fotmask. Det hela avslutas med en härlig massage.
När du vill unna dig det där lilla extra. En lyxig behandling med både klassisk fotvårdsbehandling och spa-produkter.
Behandlingen inleds med medicinsk fotvårdsbehandling följt av fotbad, scrubmassage och en svalkande fotmask. Behandlingen avslutas med en härlig fotmassage.

Vaxning

Vaxning hela ben

Övriga behandlingar

Fot- och underbensmassage. Ett varmt härligt fotbad som följs av en längre fot- och underbensmassage. Massage ökar blodcirkulationen, tar bort spänningar och är ett utmärkt alternativ för ”trötta fötter” och ben. Fot- och underbensmassage har en avslappnande effekt på HELA kroppen.
Som tillägg på behandling kan tånaglar lackeras.
Ett varmt skönt paraffinbad passar Dig med ömma fötter, lika bra för såväl reumatiker som andra ledbesvär. Utmärkt även för Dig som känner Dig tillfälligt ”trött” i fötterna eller bara vill ha en stunds varm avkoppling.
Ett varmt skönt paraffinbad passar Dig med ömma fötter, lika bra för såväl reumatiker som andra ledbesvär. Utmärkt även för Dig som känner Dig tillfälligt ”trött” i fötterna eller bara vill ha en stunds varm avkoppling.
UV-härdat gellack som håller i 6 - 8 veckor.
Behandlingen börjar med en medicinsk fotvård som inleds med ett härligt fotbad, klippning och rensning samt formning av naglar. Borttagning av förhårdnader och ev liktorn, det som behövs för just dina fötter. Behandlingen avslutas med en härlig fotmassage samt UV-härdat gellack som ger en fin lyster och som håller i 6 - 8 veckor. Går även att få i franskt.
Medlem i Sveriges fotterapeuter

Salong HälsoFoten

Salong HälsoFoten har funnits sedan 2007. Här utförs medicinsk fotvård, vårtbehandling, behandling av nageltrång, underbensmassage samt även frans- brynfärgning och vaxning av ben.

Kortbetalning accepteras.

Visa kontaktinformation
Öppettider Öppet månd - fred

Adress
Sjödalsbacken 7 c
141 61 Huddinge
Öppna i Google Maps 🗗