Boka nu och få 20% rabatt på alla nedanstående priser. Dras av i kassan. Gäller enbart nya kunder. Är du redan kund? Ta bort

Vad vill du boka?

 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Värdekort

Mindfullness

Få en egen stund med ledd mindfullness-meditation och en skön privatledd stretch för hela kroppen. Öka flödet och kom tillbaka med fokus i kroppen och huvudet. Rekommenderas mjuka kläder för full rörelse. Om du bokar med en kompis så är priset 200kr/person max tre personer. (200/person)
Denna tjänst är utformad för dig som vill komma ner i varv, tänkta klarare, få bättre fokus och förstå hur kropp och själ hänger ihop. Du kommer hålla till på yogamatta och därför kan mjuka kläder vara skönt att ha på sig. Vi avslutar med att släppa spänningar i nacken men mjuk massage.

Cert. Massagebehandling

Vid fakturering tillkommer moms
Detta är en djup behandlande massage som mixas med olika grepp som är specialanpassad till kunden. Vi strävar efter att motverka muskelspänningar och ojämnheter i kroppshållningen. Detta är den behandling du ska ha om du har ett problemområde som måste åtgärdas och tycker om djup massage.
En extra lång behandling för dig som vill avsluta med ansiktsmassage eller extra massage på områden som kräver lite mer.
Denna behandling får dig att slappna av totalt och ändå en full genomgång av dina muskler. Det börjar med ben och fotmassage för att sedan övergå till rygg och arm/hand massage. När du vänder dig om går vi igenom ben, mage, bröstmuskler och arm och handmassage. Avslutningsvis en total ansikts/nack behandling med både massage och kopping.

Endast för HIK innebandyspelare sponsormassage

Fillers eller botoxbehandlingar

Dessa behandlingar utförs av Dr. Ewa Norén. Gratis konsultation ingår. Vi jobbar med fillers från Juvederm. Priser hittar man på Facebooksidan Lilla Salong Pausen under tjänster.

Koppning

Koppningen påverkar bindväven och underhudsfettet. På detta sätt öppnas blod- och lymfkärl upp. De minskar vattenansamlingar, slagg och gift dräneras ut och försvinner. Collagen och Elastin i huden påverkas positivt och detta leder till en smidigare och fastare hud.
Koppningen påverkar bindväven och underhudsfettet. På detta sätt öppnas blod- och lymfkärl upp. De minskar vattenansamlingar, slagg och gift dräneras ut och försvinner. Collagen och Elastin i huden påverkas positivt och detta leder till en smidigare och fastare hud. Denna behandling avslutas med nackmassage.
Koppningen påverkar bindväven och underhudsfettet. På detta sätt öppnas blod- och lymfkärl upp. De minskar vattenansamlingar, slagg och gift dräneras ut och försvinner. Collagen och Elastin i huden påverkas positivt och detta leder till en smidigare och fastare hud. Denna behandling avslutas med nackmassage.

Personlig Träning

Personlig träning utomhus med kroppen som belastning.
Av lic. funktionell tränare

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Salong Pausen

Lilla Salong Pausen.
Massörer som har jobbat många år med behandlande massage. Proffsig behandling som går på djupet.
Jag säljer även kosttillskott och vitaminer från Holistics. Jag är även diplomerad Mindfullnessinstruktör inom MBSR. Gör också företagsmassage på plats.

Välkommen!

E-post
Adress
Helgedalsvägen 1
141 60 Huddinge
Huddinge