Vad vill du boka?

*** OBS! Vi TAR EJ IN NYA KUNDER!***
***Vänligen respektera detta!***
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Förstärkning av egen nagel

Geleförstärkning med LUXIO gelelack. En heltäckande färg i 1-2 lager mellan en underlack+builder och en överlack. (Uppbyggnad av nagel med Luxio Build). Vid förstagångsbesök tar detta ca 45 minuter. Vid återbesök tar detta ca 1 timma. Vi använder oss av Akzentz material och är internationellt certifierade av Akzentz som nagelterapeuter.

OBS!
Luxio Build är ett fantastiskt hållbart material som vi lägger för att förstärka nageln och göra den mer hållbar och få rätt form. Det finns även möjlighet att förlänga nageln en aning med detta material.

Geleförstärkning med heltäckande färg eller glitter eller med fransk manikyrkant i färg eller glitter. Kanten kan vara på diagonalen eller med ett jämt "smile". Vid förstagångsbesök tar detta ca 1.5 timmar. Vid återbesök tar detta ca 2 timmar. Vi använder oss av Akzentz material och är internationellt certifierade av Akzentz som nagelterapeuter.

OBS!
För att det ska räknas som förstärkning måste minst 7 naglar vara hela. Har du 4 naglar eller fler som ska förlängas eller gått av måste du boka förlängning istället.
Geleförstärkning med LUXIO gelelack. En heltäckande färg i 1-2 lager mellan en underlack och en överlack. (Gäller ej uppbyggnad av nagel med Luxio Build). Vid förstagångsbesök tar detta ca 45 minuter. Vid återbesök tar detta ca 1 timma. Vi använder oss av Akzentz material och är internationellt certifierade av Akzentz som nagelterapeuter.

OBS!
Här finns ingen möjlighet till förlängning då materialet är tunt. Materialet sitter 2-4 veckor beroende på din egna nagels kvalitét.
Du som nyligen gjort en förlängning eller en förstärkning kan inom loppet av 2 veckor göra en enklare fix och fylla i färg i din utväxt.

Behandlingen täcker bara in utfyllnad av färg i utväxten kring nagelbanden. Det betyder alltså samma färg som du redan har sen det tidigare besöket.

Enklare formfilning ingår. Lagning/släpp eller fix av avbrutna naglar ingår ej.

Modell/träning

Endast för våra modeller och träningstillfällen 120 minuter. Bokas enligt ök.
Endast för våra modeller och träningstillfällen 180 minuter. Bokas enligt ök.
Endast för våra modeller och träningstillfällen 90 minuter. Bokas enligt ök.

Lagning

Lagning av 3st nagel. Geleförlängning eller geleförstärkning med heltäckande färg, glitter eller fransk manikyrkant. Behandlingen tar ca 30 minuter beroende på dess omfattning. Vi använder oss av Akzentz material och är internationellt certifierade av Akzentz som nagelterapeuter.
Lagning av 1st nagel. Geleförlängning eller geleförstärkning med heltäckande färg, glitter eller fransk manikyrkant. Behandlingen tar ca 15 minuter beroende på dess omfattning. Vi använder oss av Akzentz material och är internationellt certifierade av Akzentz som nagelterapeuter.
Lagning av 2st nagel. Geleförlängning eller geleförstärkning med heltäckande färg, glitter eller fransk manikyrkant. Behandlingen tar ca 20 minuter beroende på dess omfattning. Vi använder oss av Akzentz material och är internationellt certifierade av Akzentz som nagelterapeuter.

Förlängning med mall

Geleförlängning med LÅNG utbyggnad av nageln. Med lång nagel menas att den fria kanten ska vara M eller mer på mallen.

Designen går att få i heltäckande färg eller glitter eller med fransk manikyrkant i färg eller glitter, baby boomer/faded french är också möjlig. Kanten kan vara på diagonalen eller med ett jämt "smile". Vid förstagångsbesök tar detta ca 3 timmar. Vid återbesök tar detta ca 2.5-3 timmar.

OBS!
Förlängningen sker enbart med vår serie PROformance som är ett hårt och hållbart material.

Vi använder oss av Akzentz material och är internationellt certifierade nagelterapeuter av Akzentz i Kanada.
Geleförlängning med heltäckande färg eller glitter eller med fransk manikyrkant i färg eller glitter. Kanten kan vara på diagonalen eller med ett jämt "smile". Vid förstagångsbesök tar detta ca 2 timmar. Vid återbesök tar detta ca 2.5 timmar. Vi använder oss av Akzentz material och är internationellt certifierade av Akzentz som nagelterapeuter.

Manikyr

Manikyr inklusive SPAbehandling av händerna med nagelbandsvård och polering av nageln. Hand och armmassage. Detta passar även män och är populär att göra inför ett bröllop där fotografering av händer ofta görs!

OBS! Om gelélackning önskas måste den bokas separat.

Övrig nagelbehandling

Om du endast vill ta bort Akzentz material på dina naglar och polera upp nagelplattan eller lacka den. Behandlingen tar ca 1 timma.
Om du lider av eksem, allergi eller en hudsjukdom exempelvis psoriasis så kan vi erbjuda dig en provnagel. Provnageln ska sitta minst 24 timmar och om ingen reaktion uppkommit då kan behandling av samtliga fingrar ske. En provnagel utför vi utan debitering och tar ca 15 minuter samt att du även bokar in en tid till dagen efter för upplösning (0kr) eller förlängning/förstärkning (se ordinarie prislista) av resterande fingrar (du betalar då för alla 10).

Vi använder oss av Akzentz material och är internationellt certifierade av Akzentz som nagelterapeuter.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Salong SheSoul

*** OBS! Vi TAR EJ IN NYA KUNDER!***
***Vänligen respektera detta!***

Nagelsalong med förlängning, förstärkning och manikyr samt vaxning av exempelvis ben, bryn och armhåla mm.

Internationellt certifierad nagelterapeut hos Akzéntz med "Certificate of Training" som är en basutbildning för NTs samt "Certificate of Achievement" som är ett högre teoretiskt och praktiskt prov i kvalitet och produktlära.

Extra dekorationsutbildning gjord för världsmästarinnan Nikoletta Balogh, Ungern, i one stroke-, akvarellmålning & akryldekorationer i 3D mm samt hos prisbelönta Alexandra McCarthy, Schweiz, i salongsdekorering med folie, glitter, gelé samt one stroke. Nailympics-vinnaren Olena Özman, Tyskland, i salongsdekorering med folie, glitter och 3Dpulver samt dekorationsmålning i Akzéntz gelér med applicering av kristaller, stenar och snäckskal.

Vaxterapeut och diplomerad i strips- och peel-off vax genom FONNIX.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-fre 9.00-20.00

Bokning sker endast via BokaDirekt.se senast 48 timmar innan behandlingstillfället.

*** OBS! Vi TAR EJ IN NYA KUNDER!***
***Vänligen respektera detta!***
Adress
Båtsmansgatan 17
591 32 Motala
Öppna i Google Maps 🗗