Vad vill du boka?

Varmt välkommen till Sivali Fotvård! Jag är en diplomerad medicinsk fotterapeut från Axelsons Gymnastiska Institut och är medlem i yrkesorganisationen Sveriges Fotterapeuter, vilket innefattar bland annat en behandling- och skadeförsäkring och garanti för godkänt utbildning.

Hos mig kan du få behandlingar inom Medicinsk Fotvård och andra vård som rör ben och fot området. Jag behandlar dina fötter och anpassar oss efter just dina behov för att du på bästa sätt kan få den vård du vill och behöver. Din besök garanteras vara både avslappnande och njutbar. 

Du hittar mig på Salong Sivali, Upplandsgatan 6A i Norrmalm. Boka tid kan du göra här på boka direkt eller via telefon! 

Jag ser fram emot att ta hand om dig!


Varmt välkommen,
Sivalee Meena TigerholmJag vill välkomna en ny kollega till oss på salongen, Yuphin Jonsson, undersköterska och diplomerad medicinsk fotterapeut. Om ni inte hittar tider för fotvård hos mig kan ni söka på hennes namn här på Bokadirekt för att boka tid hos henne! (Obs: Min presentkort kan ej lösas in hos Yuphin)

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Medicinsk fotvård

Medicinsk fotvårds behandling som börjar med provtagning för dig som misstänker att du lider av nagelsvamp.
För dig som misstänker att du har nagelsvamp. Kom in till oss för provtagning samt rådgivning.
Behandlar nageltrång för att lindra besväret.
Börjar med att skära ner vårtan så mycket det går, därefter behandling med vårtmedel.

Upp till 3 vårtor.
Från 8-13 år.

Upp till 3 vårtor.
Ett varmt och mjukgörande fotbad och därefter en härlig massage som ökar blodcirkulationen så att du känner dig avkopplad.
En varm och härlig fotbad med ekologisk fotbadskräm tillföljd av en ljuvlig massage som ökar blodcirkulationen och tar bort spänning vilket lämnar dig avkopplad och fridfull.
Ett varmt och mjukgörande fotbad ingår tillsammans med undersökning av fötter. Klippning, rensning, behandling av naglar och förhårdnader avlägsnas.
Borttagning av den besvärande liktorn. Vid behov görs en avlastning.

Upptill 3 liktorn.
Ett skönt och uppfriskande fotbad, klippning och behandling av naglar. Omvårdnad av bland annat liktorn, vårtor, hälsprickor, förhårdnader och nageltrång samt mycket mer. Allt avslutas med en härlig fotmassage.
Ett skönt och uppfriskande fotbad, klippning och behandling av naglar. Omvårdnad av bland annat liktorn, vårtor, hälsprickor, förhårdnader och nageltrång samt mycket mer. Allt avslutas med en härlig och avslappnande fot- och underben massage.
Ett skönt och uppfriskande fotbad, klippning och behandling av naglar. Omvårdnad av bland annat liktorn, vårtor, hälsprickor, förhårdnader, och nageltrång, samt mycket mer. Allt avslutas med en härlig fotmassage.
Nagelkorrigering kan göras efter återkommande nageltrång. I salongen används Padofix (som är en plastplanta med inbyggd ståltråd) som limmas över och får väsas ut tillsammans med nageln. På såsätt rättas nageln ut på bästa sätt och utan smärta.

Salong Sivali

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-Onsdag: 10:00-19.00
Torsdag-Fredag: 10:00-15.00
Lördag och Söndag: Stängt
Adress
Upplandsgatan 6A
111 23 Stockholm
Norrmalm
Öppna i Google Maps 🗗