Vad vill du boka?

KAMPANJ PÅ BB GLOW KURER I APRIL OCH MAJ!!

Kur 3 grr - 2800:- (ord. pris 3200:-)
Kur 5 grr - 4600:- (ord.pris 5000:-)


För mer bilder och information samt
kontakt;

No1beautybybecca @facebook
No1beautybybecca @instagram
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Nu kan ni som funderar på att göra en behandling få komma på konsultation innan! Detta gäller främst om man funderar på att göra microneedling och undrar hur många behandlingar som kan krävas m.m.

Ansiktsmassage

En ansiktsmassage som helar på djupet och ger ett naturligt ansiktslyft. Denna avkopplande massage består av flera delar som jobbar tillsammans för att förbättra ditt allmänna mående. En viktig del är zonterapi där vi triggar punkter i ansiktet för att skapa balans och harmoni i kroppen. Även lymfdränage ingår i behandlingen, vilket innebär rensning av de slaggprodukter vi samlat på oss i ansiktet.

Alla dessa steg kombineras i en avslappnande massage där inte bara det inre renas, utan även det yttre. Huden får mer lyster och spänst samt att blodcirkulationen i ansiktet förbättras.

Fransar

Färgning av fransar med färgen Belmacil! Går att färga obehandlade fransar men även för de som gjort lashlift och vill fylla på med färg!
Slipp mascara och ögonfransböjare med ett lashlift! Använder mig av det ledande märket elleebana. I lashlift diamant ingår HELA paketet! du får fransarna färgade, behandlade med den vårdande lashdose samt elleeplex! elleeplex är rent keratin som man lägger på fransarna och boostar effekten av lashliftet. tjockare, längre och intensivare lashlift får du tack vare elleeplex!
Slipp mascara och ögonfransböjare med ett lashlift! Jobbar med det ledande märket, elleebana. I lashlift guld ingår färgning av fransarna samt lashdose. Lashdose är som olaplex för dina fransar. Det kapslar in färgen så den håller längre samt vårdar fransarna på djupet!
Slipp mascara och ögonfransböjare med hjälp av ett lashlift! Använder mig av det ledande märket elleebana och resultatet håller mellan 3-8 veckor. I lashlift silver ingår färgning av fransarna!

Microneedling

Skäm bort din hud med microneedling! Denna behandlingen funkar perfekt för att minimera acneärr, vanliga ärr, pigmenteringar samt ojämnheter i huden! I behandlingen används en vitamincocktail som verkar på djupet och innehåller 55 näringämnen som hjälper till att förbättra din hy. Det ingår även en svalkande ansiktsmask från filorga i behandlingen!
skäm bort din hud med microneedling! Denna behandlingen funkar perfekt för att minimera acneärr, vanliga ärr, pigmenteringar samt ojämnheter i huden! Den stramar även åt huden och minimerar fina linjer! I behandlingen används en vitamincocktail som verkar på djupet och innehåller 55 näringämnen som hjälper till att förbättra din hy. Det ingår även en svalkande ansiktsmask från filorga i behandlingen!
skäm bort din hud med microneedling! Denna behandlingen funkar perfekt för att minimera acneärr, vanliga ärr, pigmenteringar samt ojämnheter i huden! I behandlingen används en vitamincocktail som verkar på djupet och innehåller 55 näringämnen som hjälper till att förbättra din hy. Det ingår även en svalkande ansiktsmask från filorga i behandlingen!

Ansiktsbehandling

I denna avslappnande ansiktsbehandling ingår en djuprengörande ritual för ansiktet. Vi använder oss av peeling, rengöringsmjölk, lermask, ögonkräm, rosvatten, dagkräm, olja m.m. för att rengöra din hud på djupet!
Det ingår även en avslappnande massage som får igång blodcirkulationen i ansiktet.
ALLA produkter är ekologiska och skonsamma mot känslig hy! Märket jag använder är Rosenserien!

BB Glow

BB glow är en semipermanent foundation som passar perfekt för dig som har ojämnd hudton eller t.ex. mörka ringar! Behandlingen görs 1 gånf i veckan mellan 3-5 grr, sedan ska det underhållas ca 1 gång i månaden föe optimalt och hållbart resultat!

Salong Tingeling

No1beautybyBecca är ett företag med fokus på skönhet och människors välmående. Företaget startades 2018 och drivs av Rebecca Axelsson Sjöblom som är certifierad inom både microneedling och elleebana lashlift. Hos oss erbjuds det avkopplande och uppfräschande behandlingar, i kombination med mycket god service. Ni är supervälkomna till No1beautybyBecca!

Visa kontaktinformation
Adress
Arrendatorsvägen 3
141 62 Huddinge
Huddinge
Öppna i Google Maps 🗗