Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Healing / Medial vägledning

Se Hela Livet
DU har makten att förändra ditt liv!
Oavsett vad du har varit med om tidigare, om du är öppen för att ta bort det som begränsar dig och hindrar dig, så är min ambition att hjälpa dig att må bättre i dig själv och i din vardag.
Healing / Medial vägledning (75-90 min)
Under healingprocessen"Divine oneness"går jag igenom många aspekter av ditt energifält. Tittar på dina chakrasystem, dina ljuskroppar, din förankring i högre dimensioner och mycket mer. Det är en mjuk och kraftfull healingmetod.
Min uppgift är att hjälpa dig att återställa och höja frekvensen på det som är skadat och blockerat vilket innebär att jag transformerar alla lägre frekvenser som görs synliga för oss under arbetets gång.
Ofta kan jag berätta om hur blockeringarna har uppstått och hur du kan komma att känna dig när det läkts.
Under sessionen vägleds vi av ditt och mitt Högre Jag. Arbetet sker alltid utifrån det högsta ljuset och den högsta sanningen.
Chakrabalansering / Aurarensning (30 min)
Ibland vill du endast få en kortare healing för att komma i balans eller rensa ut något som du känner stör dig. Eller du kanske inte vet varför du inte mår bra. Syftet är att få igång dina energier för att skapa de bästa förutsättningarna för kroppen, psyket och livet. Ungefär som service på en bil.
Divine oneness healing 900:- inkl. moms (75 - 90 min)
Divine oneness healing 700:- inkl. moms (60 min) prova på
Chakrabalansering 400:- inkl. moms (30-40 min)


Hittar du ingen tid som passar dig, ring eller maila så löser vi det!

Varmt välkommen Catrin S.Lindblom
070-7466393 www.sehelalivet.nu
Salve hälsocenter Krukmakargatan 3 11851 Stockholm

Prova på "Divine Oneness" healing
Ibland vill du endast få en kortare healing för att komma i balans eller rensa ut något som du känner stör dig.
En chakrabalansering har för syfte att få dina energier igång för att skapa de bästa förutsättningarna för kroppen, psyket och livet. Ungefär som service på en bil.
Aura rensning handlar om att plocka bort energier som inte är dina eller som stör ditt energifält. Vi kan ofta samla sådana energier på oss i vardagen och bär runt på dessa omedvetet. Att bli kvitt dessa gör att du får mer energi, känner dig mer fokuserad och närvarande i livet.

Hittar du ingen tid som passar dig, ring eller maila så löser vi det.
Varmt välkommen Catrin

Ansiktsbehandlingar

En mjuk, skön och djupt avslappnande ansiktsmassage med reflexologisk verkan. Ansiktets akupunkturpunkter och reflexologiska områden stimuleras, vilket leder till att det självläkande systemet aktiveras. En utrensningsprocess sätts igång och kan få dig att känna dig trött efteråt. Behandlingen ökar cirkulationen i ansiktet och ger en naturlig facelift. Du kan uppleva att ditt ansikte ser fräschare och yngre ut dagen efter, med mer lyster och elasticitet.

Ayurvediska behandlingar - Ring för frågor eller bokning andra tider.

Chakra Basti är en underbart avslappnande och läkande behandling för dig med mag & tarm besvär.
En damm med varm ört medikerad olja placeras över solarplexus och magen. Oljan tränger in i tarmarna och smörjer och läker. Behandlingen avslutas med massage över magen.

En behandling för dig med olika mag & tarm besvär, såsom IBS, förstoppning och gaser. Behandlingen kan också lindra vid mensvärk och molande värk i ländryggen vid mens. Behandlingen kan också lindra oro och ångest relaterat till magen och den stressen som kan komma utav att magen inte är i form.

Behandlingen säljs som ett paket med tre behandlingar. Varje behandling är 60 minuter och rekommendation är 1 behandling i veckan under minst tre veckors tid.
Kati Basti är en mycket behaglig och avslappnande behandling för ländrygg och bäcken och lindrar värk och stelhet i detta området.

En damm placeras över ländryggen och fylls med varm örtmedikerad olja. Kroppen tar till sig dessa välgörande örter och oljor som värmer och smörjer muskler, skelett, och nerver. Behandlingen avslutas med en skön massage över behandlat område för att få i gång cirkulationen och stärka nervsystemet.

En behandling som passar dig som under en längre tid haft problem med värk och stelhet i bäcken och ländrygg. Säljs som paket om tre behandlingar. Varje behandling tar 60 minuter. En behandling i veckan i minst tre veckor rekommenderas, alternativt några behandlingar i tätare följd om behov finns. 
Vrukka Basti är en mycket avslappnande och stärkande behandling för binjurar och njurar. En damm med varm örtmedikerad olja läggs över ryggen och binjurarna.

Kroppen tar till sig oljorna och vitaliserar och stärker binjurarna. Behandlingen avslutas med en skön massage över området för att få i gång cirkulationen.

Har du under en längre period varit utsatt för stress så har kroppen producerat adrenalin och noradrenalin på högvarv och till slut så orkar de inte mer och du blir då som följd utmattad.

Detta är en fin behandling för att på lite längre sikt stärka binjurarna och bygga upp kroppens ork och energi igen.

Säljs som ett paket om tre behandlingar. Varje behandling tar 60 minuter och du rekommenderas att komma 1 gång i veckan under minst 3 veckors tid gärna längre, beroende på ditt tillstånd.

Ayurvedic Consultation is an in-depth session to help address your health concerns. During a consultation your individual constitution (Body type) and imbalances will be determined through pulse reading, tongue diagnosis, observation and discussion. In accordance with these findings a personal program including lifestyle, diet, herbs, yoga, breathing exercise and traditional ayurvedic treatments will be recommended.
Mmmmmm.... underbar, varsam helkroppsmassage med väldoftande varm olja. Hjälper kropen att rena sig från slaggprodukter, förbättrar cirkulationen samt ger vila åt kropp och sinne. Mjukgör stela och värkande leder och muskler. Upprepade svepande rörelser hjälper nervsystemet att släppa stress och oro.
Mmmmmm.... underbar, varsam helkroppsmassage med väldoftande varm olja. Hjälper kropen att rena sig från slaggprodukter, förbättrar cirkulationen samt ger vila åt kropp och sinne. Mjukgör stela och värkande leder och muskler. Upprepade svepande rörelser hjälper nervsystemet att släppa stress och oro.

Följs av en vårdande marmabehandling där lätt beröring, långsamt tempo och eteriska oljor på kroppens marmapunkter löser upp blockerad livsenergi som revitaliseras. Behandlingen ger djup mental och fysisk avspänning, vilket stärker kroppens självläkningsförmåga.

Kombinationen är djupt avstressande och balanserande.
2 timmars behandling med fokus på att föra kropp och sinne till vila. Se till att ha ledigt i almanackan efteråt för att kunna få ut mesta möjliga av behandlingen. Vi bestämmer tillsammans en kombination av shiroabhyanga (huvud, skuldror), abhyanga (helkropps oljemassage), ryggbehandling (med värme, massage och örtknyten) och marma (subtil stimulering med eteriska oljor på kroppens vitalpunkter).
På en hälsorådgivning hos mig får du berätta om ditt liv, din vardag och dina eventuella obalanser.
Syftet är att du med enkla, naturliga metoder och en livsstil som passar just dig ska nå din optimala balans i livet. På det här sättet både stärker du det friska och förebygger sjukdom för framtiden.
Du får råd i form av: livsstil, yoga asanas, pranayama (andningsövningar), meditation, kostråd, närings & örttillskott, aromaterapi och köksråd.
Helkroppsmassage med råsidenvantar. Motverkar känsla av tyngd och trötthet. Stimulerar kroppens flöden och ökar cirkulationen i hud och fettvävnad. Stimulerar förbränningen och hjälper till vid viktreducering.
Avslutas med kortare abhyanga.

Helkroppsmassage med råsidenvantar. Motverkar känsla av tyngd och trötthet. Stimulerar kroppens flöden och ökar cirkulationen i hud och fettvävnad. Stimulerar förbränningen och hjälper till vid viktreducering.
Därefter följer en underbar, varsam helkroppsmassage med väldoftande varm olja, en sk abhyanga. Hjälper kroppen att rena sig från slaggprodukter, förbättrar cirkulationen samt ger vila åt kropp och sinne. Mjukgör stela och värkande leder och muskler. Upprepade svepande rörelser hjälper nervsystemet att släppa stress och oro.

Kombinationen är renande, vitaliserande och avslappnande.
Traditionell ayur vedisk ryggbehandling med värme, oljemassage och varma oljeindränkta örtkuddar över rygg och axlar. Drar ut inflammationer och mjukar upp stela och onda ryggar och nackar. Ljuvlig avslappning, ökad cirkulation och mjukare muskler. Skön även när du känner dig allmänt sliten och mentalt stressad.

3 behandlingar i följd rekommenderas för med djupgående effekt för onda och stela muskler.

Bokas minst 24 timmar i förväg!
Behandlingen består av flera delmoment; huvud-, ansikts- och nackmassage följs av lokal värmebehandling samt näsdroppar av örtmedikerade oljor. Nasya renar öron-, näs- och halsregionen. Överskott av slem lösgörs och elimineras. Bidrar även till ökad klarhet i sinnet samt kan lindra besvär med återkommande huvudvärk. Rekommenderas vid allergiska besvär och blockerade bihålor. 3 behandlingar i tät följd rekommenderas för fördjupad effekt.
Behandlingen rekommenderas för alla som ständigt läser eller utsätts för dator- och tv elektromagnetiska strålar.
En varm oljestråle strömmar över panna och hjässa i 20 minuter. Lugnar och balanserar det centrala nervsystemet. Stillar sinnet vilket gör att nervsystemet kan släppa gammal stress. Behandlingen ger ro och ökad mental klarhet.

Behandlingen inleds med en abhyanga, helkroppsmassage med väldoftande varm olja. Hjälper kroppen att rena sig från slaggprodukter, förbättrar cirkulationen samt ger vila åt kropp och sinne. Mjukgör stela och värkande leder och muskler. Upprepade svepande rörelser hjälper nervsystemet att släppa stress och oro.
Vishesh är en lite kraftigare helkroppsmassage där trycket ökar jämfört med abhyanga. Vishesh har abhyangans effekter men kan också lösa djupt liggande spänningar. Det ökade trycket i de svepande rörelserna stimulerar musklerna. Behandlingen förbättrar cirkulationen och frigör slaggämnen på djupet. Avslappnande och skön för den som känner sig tung i kroppen.

Ayurvediska behandlingar - Ring för frågor eller bokningar andra tider

Mmmmmm.... underbar, varsam helkroppsmassage med väldoftande varm olja. Hjälper kropen att rena sig från slaggprodukter, förbättrar cirkulationen samt ger vila åt kropp och sinne. Mjukgör stela och värkande leder och muskler. Upprepade svepande rörelser hjälper nervsystemet att släppa stress och oro.
En Ayurvedisk rådgivning innebär pulsläsning och undersökning av ögon, ansikte, tunga och naglar. De som har obalanser i kroppen får värdefulla råd om kost, örter och livsstil för att skapa en optimal hälsa. Man kan också få tips om specifika yogaövningar.
En Ayurvedisk rådgivning innebär pulsläsning och undersökning av ögon, ansikte, tunga och naglar. De som har obalanser i kroppen får värdefulla råd om kost, örter och livsstil för att skapa en optimal hälsa. Man kan också få tips om specifika yogaövningar.
Experience the most divine ancient Ayurvedic ritual to rest and calm the mind. A steady flow of warm oil onto the forehead stimulates the pituitary gland, or “third-eye.” This is one of the most divine therapies, awakening your body’s intuitive knowledge. In this process, warm herbal oils, milk or buttermilk, or decoctions are poured in a slow steady stream on your forehead. This treatment is profoundly relaxing, nourishing.
Please Note : Shirodhara session makes hair VERY oily. Please do not plan social events or outdoor events after your Shirodhara/ Panchakarma session. Try to rest staying indoor. You may shower after 2 hours after shirodhra to remove oil from hair as it is recommended to keep oil on the body for minimum 2 hours (ideally 24 hours) as it continues to heal cells after the therapy.
Includes full body Abhyanga massage.

Pinda Swedana is a rare and wonderful therapy in which your whole body or affected part is made to perspire by the external application of hot herbal puddings in the form of boluses tied up in muslin bags.

It is also offered as nurturing session for emotional stress, trauma, grief, where MILK and RICE puddings are used.

This therapy is for all types of rheumatism, pain in the joints, weakness of limbs, high blood pressure, high cholesterol, and certain kinds of skin diseases.

Cranio Sacral Terapi

En behandlingsform med positiv effekt på bl.a.
Ryggproblem
Whiplash-skador
Migrän
Stress
Det craniosacrala systemet är ett av kroppens ledningssystem. Det bidrar bland annat till att försörja hjärnvävnaden och ryggraden med näring.
Behandlingen bygger på lätt beröring som påverkar flödet i det craniosacrala systemet. Dess normala balans återskapas , vilket förstärker kroppens självläkande processer.
En behandlingsform med positiv effekt på bl.a.
Ryggproblem
Whiplash-skador
Migrän
Stress
Det craniosacrala systemet är ett av kroppens ledningssystem. Det bidrar bland annat till att försörja hjärnvävnaden och ryggraden med näring.
Behandlingen bygger på lätt beröring som påverkar flödet i det craniosacrala systemet. Dess normala balans återskapas , vilket förstärker kroppens självläkande processer.

Klassisk massage

Hos mig kan du välja att komma på avslappnande massage eller behandlande massage terapi. Du väljer själv utefter dina egna behov vilken del av kroppen du vill ha massage på. Du kan välja enbart rygg & nacke, ben eller armar, huvud & ansikte, eller varför inte en lite längre helkroppsbehandling.

Vid avslappnande massage frisätts ”lugn och ro hormonet” oxotycin och halten av stresshormoner minskas.
En mjuk, lugn och rogivande massage med fokus på just avslappning och återhämtning.

Vid behandlande massage mjukas musklerna upp och töjs vid behov ut för att öka rörelseförmågan i leden. Muskelknutar o ch triggerpunkter löses upp genom pressur.
Hos mig kan du välja att komma på avslappnande massage eller behandlande massage terapi. Du väljer själv utefter dina egna behov vilken del av kroppen du vill ha massage på. Du kan välja enbart rygg & nacke, ben eller armar, huvud & ansikte, eller varför inte en lite längre helkroppsbehandling.

Vid avslappnande massage frisätts ”lugn och ro hormonet” oxotycin och halten av stresshormoner minskas.
En mjuk, lugn och rogivande massage med fokus på just avslappning och återhämtning.

Vid behandlande massage mjukas musklerna upp och töjs vid behov ut för att öka rörelseförmågan i leden. Muskelknutar o ch triggerpunkter löses upp genom pressur.
Hos mig kan du välja att komma på avslappnande massage eller behandlande massage terapi. Du väljer själv utefter dina egna behov vilken del av kroppen du vill ha massage på. Du kan välja enbart rygg & nacke, ben eller armar, huvud & ansikte, eller varför inte en lite längre helkroppsbehandling.

Vid avslappnande massage frisätts ”lugn och ro hormonet” oxotycin och halten av stresshormoner minskas.
En mjuk, lugn och rogivande massage med fokus på just avslappning och återhämtning.

Vid behandlande massage mjukas musklerna upp och töjs vid behov ut för att öka rörelseförmågan i leden. Muskelknutar och triggerpunkter löses upp genom pressur.

Lymfmassage

Jag har fortbildat mig till lymfmassör och gör nu behandlingar till elevpris under en period.
90 minuters behandling för 500 kr. Normalt pris för en 90 minuters lymfmassage ligger på runt 1000 kr. Så passa på att boka in dig. Det här är en riktigt bra deal!

Vem passar lymfmassage för? Jo för dig med ett lite trögare lymfsystem med symtom så som allmän värk som i bland flyttar sig runt i kroppen, svullna & trötta ben och armar, trötthet, nedstämdhet m.m.

Behandlingen är kraftigt renande och hjälper kroppen att släppa på slaggprodukter och vätska. Detta gör att du ofta kan känna dig piggare och gladare efter en behandling. Du får även tips på hur du fortsätter att ta hand om ditt lymfsystem på bästa sätt.
Lymfmassage är detoxifierande behandling. Den tömmer kroppen på överskottsvätska och slaggprodukter. Lymfans påverkan på kroppens självläkningförmåga är lika omfattande som den är underskattad. Lymfmassagen består av strykningar, djupandning och lätta tryck i lymfflödets riktning och ibland något djupare grepp för att lösa upp stopp och fibroser. Behandlingen blir därför en blandning av strykningar i lymfflödets riktning, muskelmassage, andning och tryck.

Detta är en mycket lugnande behandling, eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad! Lymfsystemet stimuleras att arbeta bättre utan att öka blodcirkulationen.

Behandlingen passar särskilt personer med svullnader, smärta, domningar, operationsärr eller trötthetssymptom. Klienten brukar uppleva sig “lätt i kroppen” efter massagen.

Osteopati

Osteopatisk behandling strävar efter att stötta kroppens självläkande förmåga utifrån att kroppens alla delar hänger ihop och påverkar varandra. För att självläkning ska kunna uppstå behöver samtliga vävnader i kroppen utrymme för rörelse, blodcirkulation, nervförsörjning och andning, ända ner på cellnivå.

Inom osteopatin används många olika tekniker, varav flertalet är både lugna och mjuka och därför passar både barn (från 8 år), vuxna och äldre. Vanliga typer av besvär som osteopater behandlar är: rygg- och nackbesvär, sträckningar, muskel- och ledvärk, huvudvärk, yrsel, stress- och utmattningstillstånd, andningsproblematik, mag- och tarmbesvär, idrottsskador, graviditetsrelaterade besvär, mm.

Varmt välkommen med din bokning!

Osteopatisk behandling strävar efter att stötta kroppens självläkande förmåga utifrån att kroppens alla delar hänger ihop och påverkar varandra. För att självläkning ska kunna uppstå behöver samtliga vävnader i kroppen utrymme för rörelse, blodcirkulation, nervförsörjning och andning, ända ner på cellnivå.

Inom osteopatin används många olika tekniker, varav flertalet är både lugna och mjuka och därför passar både barn (från 8 år), vuxna och äldre. Vanliga typer av besvär som osteopater behandlar är: rygg- och nackbesvär, sträckningar, muskel- och ledvärk, huvudvärk, yrsel, stress- och utmattningstillstånd, andningsproblematik, mag- och tarmbesvär, idrottsskador, graviditetsrelaterade besvär, mm.

Varmt välkommen med din bokning!
* Har du smärta, stress eller spänningar i din kropp?
* Söker du en behandling med djup och helhetssyn?

Osteopati är en mjuk och effektiv ’hands on’ behandling för hela kroppen. Som osteopat arbetar jag alltid med kroppen, aldrig mot den. Jag bedömer och behandlar spänning och funktion i leder, muskler och bindväv – med fokus på bäcken, ryggrad och kranium. Osteopati är ett självständigt medicinskt system som kan hjälpa vid många typer av smärt- och hälsoproblem. De flesta upplever en förändring i smärta och spändhet redan efter första behandlingen. Läs mer på www.changesosteopati.se
* Har du smärta, stress eller spänningar i din kropp?
* Söker du en behandling med djup och helhetssyn?

Osteopati är en mjuk och effektiv ’hands on’ behandling för hela kroppen. Som osteopat arbetar jag alltid med kroppen, aldrig mot den. Jag bedömer och behandlar spänning och funktion i leder, muskler och bindväv – med fokus på bäcken, ryggrad och kranium. Osteopati är ett självständigt medicinskt system som kan hjälpa vid många typer av smärt- och hälsoproblem. De flesta upplever en förändring i smärta och spändhet redan efter första behandlingen. Läs mer på www.changesosteopati.se

Övriga behandlingar

Helkroppsmassage med terapeutiska, väldoftande eteriska oljor. Oljorna väljer vi tillsammans utifrån dina behov och önskemål. En ljuvlig helhetsbehandling som ger både dina muskler och sinnen avslappning så att du kan läka både på emotionellt, mentalt och fysiskt plan.
En alldeles ljuvlig ansiktsmassage med eteriska, välgörande oljor anpassade för just din konstitution.

Massagen ges med varierande tryck och marmapunkter i ansiktet stimuleras och ökar på så sätt livskraften och vitaliteten. Blomgenomströmningen ger en uppstramande och föryngrande effekt och humöret påverkas också positivt.

En underbar, tidseffektiv behandling då du vill få en snabb uppfräschning och ett litet lyft på flera plan.

Kom gärna osminkad.

Varmt välkommen!
En djupt avkopplande, renande och jordande Ayurvedisk behandling där du ligger med en oljeindränkt, varm kompress över hela bålen samtidigt som fötterna masseras.
Passar dig med mag & tarmbesvär, dig som håller mycket emotionellt i mag & tarm området, dig med mycket oro & stress och dig som bara söker en otroligt jordande och avkopplande stund.

Obs! Ät inga stora måltider tre timmar innan behandling.
Behandlingen bokas minst 24 timmar i förväg.
Chi Nei Tsang (CNT) är en djupgående massage av de inre organen som har sitt ursprung i kinesisk och taoistisk medicin. Den syftar till att lösa upp både fysiska och emotionella spänningar i magtrakten och hjälpa dig att ta nästa steg i din livsutveckling. CNT upplevs ofta som djupt avslappnande och som en energi- och glädjekick. Det är en mjuk och intuitiv behandling där terapeuten lyssnar in och känner av varje persons behov. Chi Nei Tsang ingår idag också i min behandling "Kroppspsykologi" och vävs ihop med den osteopatiska filosofin och behandlingssättet. Läs mer på www.changesosteopati.se
I kroppspsykologisk behandling får du en mångfacetterad vägledning till känslomässigt läkande genom kroppen. Behandlingen innehåller samtal, övningar och 'hands on' behandling. Det handlar om att steg för steg kultivera närvaro i kropp och känslor, vilket utgör grunden för läkande. Det är också den närvaron som gör det möjligt för dig att höra kroppens signaler och behov.
Genom beröring och verbal guidning hjälper jag dig att läka blockeringar, stärka din energi och utveckla din kroppskännedom. Och med övningar, meditation och samtal hjälper jag dig att utveckla och läka dig själv. Min ’hands on’ behandling i kroppspsykologi är syntesen av mitt arbete med ett flertal metoder; Osteopati, Chi Nei Tsang, Original Feeling Touch och Integrerad Respirationsterapi. Syftet med kroppspsykologisk behandling är att att hjälpa dig att läka, växa och ta nästa steg på din livsresa. Läs mer på www.changesosteopati.se
Ett alternativ till dig som vill
Hitta tillbaka till din egen kropp.
Slappna av på djupet.
Se till att vardagens stress inte tröttar ut dig.
Nå större kroppsmedvetande.
Öka din självkännedom.
När muskelspänningarna släpper andas du effektivare. Tack vare detta frigör du energi. Känn välbefinnandet när du blir den person du egentligen är.

* Tränar eller arbetar du hårt, men hittar inte någon bra avslappning?
* Vill du kunna slappna av, men orkar inte meditera?
* Vill du kunna hjälpa dig själv att sova bättre och reducera oro och muskelspänningar?

TRE är en revolutionerande teknik för att släppa fysiska och emotionella spänningar direkt genom kroppen. TRE är en självhjälpsmetod som aktiverar en naturlig stress-release som redan finns inbyggd i ditt nervsystem. Releasen aktiveras genom en serie fysiska övningar. Det är enkelt att lära sig och göra på egen hand. Titta på video om TRE på www.changesosteopati.se/tre

Tjänster

Varsam helkroppsmassage med väldoftande varm olja. Hjälper kroppen att rena sig från slaggprodukter, förbättrar cirkulationen samt ger vila åt kropp och sinne. Mjukgör stela och värkande leder och muskler. Upprepade svepande rörelser hjälper nervsystemet att släppa stress och oro. Under den här lite längre behandlingen ges vid behov även healing.
Kati Basti är en mycket behaglig och avslappnande behandling för ländrygg och bäcken och lindrar värk och stelhet i detta området.

En damm placeras över ländryggen och fylls med varm örtmedikerad olja. Kroppen tar till sig dessa välgörande örter och oljor som värmer och smörjer muskler, skelett, och nerver. Behandlingen avslutas med en skön massage över behandlat område för att få i gång cirkulationen och stärka nervsystemet.

En behandling som passar dig som under en längre tid haft problem med värk och stelhet i bäcken och ländrygg. 
Posturalträning enligt Optimum-Metoden är möjligen den mest kraftfulla hållningsträningen på planeten. Det här är metoden där klienten kan behandla sig själv. Vad jag inte kan utföra som osteopat kan denna träning ge dig, och som grundaren Markus Greus säger - det här är vad fysioterapi borde vara. Efter att ha prövat många sorters rehabiliterande träning; yoga, taiji, qigong, styrketräning, stretching och annat såsom pilates, Gyrotonic osv. - så är denna metod den som ger absolut snabbast och mest hållbart resultat (vad gäller smärta, spänning, hållning).

Du modifiera din hållning permanent och därmed eliminera många spännings- och smärtproblem genom mycket specifika övningar som balanserar, stretchar, aktiverar, tränar muskulatur och bindväv. Självklart behövs upprepade träningstillfällen, men i det flesta fall så behövs inte mer än 2-3 månaders arbete och därefter kortare underhållsträning.

Träning passar både dig med kroniska eller långvariga problem och du som vill må bättre och kunna röra dig ännu friare och minska skaderisk i träning och framtida hälsoproblem.

Yoga

Den här klassen har mjuka terapeutiska pass där du medvetandegör din andning tillsammans med inkännande övningar. Yogan lär dig att stressa av så att återhämtning kan ske på djupet.

Du får verktyg för självläkning med hjälp av yogans kraftfulla tekniker som mantra, bandhas (kroppslås), pranayama (andning) och dhristi (fokus). Djupgående guidad avslappning. Passet avslutas med en mantrameditation.

Nybörjare och vana yogisar är lika välkomna! Ingefärste serveras efter passet.

Lärare: Felicia Thorell är dipl. och internationellt cert. yogaterapeut. Läs mer om mig på www.innerstories.se

Drop in: 200 kr betalas på plats (kontant/swish) eller be om faktura. Vill du gå hela kursen? Vi startar 2/9 och kursen kostar 2600kr/15 ggr. Skriv till: mediyoga@innerstories.se

Yoga i mjuka kläder som samtidigt håller dig varm om axlarna. Du har möjlighet att byta om på Salve och yogamattor, kuddar, filtar och stolar finns på plats.

Varmt välkommen!
I den här klassen gör du övningar som balanserar hela dig utifrån ayurvedans uråldriga livsvisdom och lära om doshorna: Vata, Pitta och Kapha. Det innebär bland annat att yogapassen följer och förändras med årstidernas växlingar. Du får också möjlighet att utforska vilken typ av yoga som passar din kropps- och personlighetstyp bäst.

Andning, vila och meditation är alltid viktiga delar av ett MediYogapass. I den här klassen använder du också visualiseringar för de olika doshorna och passet avslutas med en andningsmeditation.

Lärare: Felicia Thorell är dipl. och internationellt cert. yogaterapeut. www.innerstories.se

Drop in: 220 kr betalas på plats (kontant/swish) eller be om faktura. Vill du gå hela kursen? Vi startar 4/9 och kursen kostar 2800kr/15 ggr Skriv till: mediyoga@innerstories.se

Yoga i mjuka kläder som samtidigt håller dig varm om axlarna. Du har möjlighet att byta om på Salve och yogamattor, kuddar, filtar och stolar finns på plats
Passen i den här kursen är balanserande för chakrasystemet och det endokrina systemet. Varje tillfälle är fristående och behandlar ett chakra och respektive körtel mer ingående. Andning, vila och meditation är alltid viktiga delar av ett mediyogapass.

Klassen ges varannan onsdag, jämna veckor.

Yoga i mjuka kläder som samtidigt håller dig varm om axlarna. Du har möjlighet att byta om på Salve och yogamattor, kuddar, filtar och stolar finns på plats. Efter klassen serveras ingefärste.

Välkommen!

Felicia Thorell är dipl. MediYoga terapeut (Göran Boll) och internationellt cert. yogaterapeut (IAYT)
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Salve Hälsocenter

Välkommen till Salve Hälsocenter

- En oas för Din kropp och själ!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Enligt tidsbokning
Adress
Krukmakargatan 3
118 51 Stockholm
Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗