Sandvikens hundhälsa - Gävle

betyg4.8 Fantastiskt bra(8 betyg)
Kryddstigen 8, 802 92, Gävle
Bokningssida för Gävle, för bokning i Sandviken; sandvikenshundhalsa.bokadirekt.se Hos Sandvikens hundhälsa kan du få hjälp med din hunds fysiska hälsa. Vid ett besök hos mig så bedömer jag grundligt din hunds rörelser, mjukdelsstatus, styrka och rörlighet. Vi arbetar för att förebygga, lindra och bota sjukdomar inom hundens rörelseapparat. Genom att regelbundet besöka en Canineopat, så får du som hundägare en uppdatering om din hunds välmående och fysik. Jag arbetar med massage och elektroterapi. Jag håller till i Gävleborgs zoo lokal i Gävle.

Boka tjänst

Behandlingar

 • Nybesök Canineopat90 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Återbesök Canineopat60 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • Hundmassage45 minuter, 375 kr · Mer info
  Boka
 • Elektroterapi 45 minuter, 375 kr · Mer info
  Boka
 • Tandbehandling45 minuter, 375 kr · Mer info
  Boka

Kontroll

 • Friskvårdskontroll utan behandling30 minuter, 300 kr · Mer info
  Boka

Personal

noImage
Jessica Cerny*
(8 betyg)
cert. Canineopat

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
8 betyg
till Jessica Cerny*
Lugnt och proffsigt bemötande av lite ängslig hund. Toppen.
till Jessica Cerny*
Trevligt bemötande mot både ägare och hind. Läser hunden bra och vet när det går att fortsätta och när det är dags att bryta.
till Jessica Cerny*
Min hund var skeptisk till en början men det gick bättre och bättre 😀
till Jessica Cerny*
Det finns inte ord som kan beskriva hur nöjd jag är. Att med så enkla metoder få tillbaka sin glada spralliga hund är underbart. Så lycklig att jag hittade Jessica som gjort underverk med mina hundar.

Om företaget

Cert. Canineopat, massageterapeut för hund, professionell tandbehandlare samt djurvårdare på utökad nivå 2. Erbjuder friskvård & rehabilitering i form utav massage och elektroterapi för din hund och tandvård med ultraljudstandborste. Jag håller till i Gävleborgs zoo lokal i Gävle, jag gör även hembesök på tisdagar. För hembesök maila en önskad tid till jessica@varghvites.com Företaget innehar F-skatt och är momsregistrerat.

Bilder