Vad vill du boka?

Välkommen till Sanna Elisabet. Till mig kan du komma och få en skön avslappnande healing, lugna snurrande tankar och landa i dig själv och i din egen kraft, eller när du vill ha hjälp att komma vidare i din inre utveckling.

När man ger healing till någon annan är det viktigt att se att det i själva verket är den som tar emot som gör hela jobbet med sig själv. Healern blir bara en kanal för att öppna upp det som redan finns inuti personen. Vi har alla obegränsade möjligheter att hela oss själva, ibland behöver vi bara lite stöd och närvaro på vägen. Finns det villighet att ta emot, tillit och personkemi så finns alla möjligheter för healingen att gå in djupt.

Den form av healing som jag har i grunden är Reiki. Reiki kommer ursprungligen från Japan och består av två ord: Rei som ungefär kan översättas med gudomlig intelligens/visdom och Ki, livskraften som genomsyrar allt levande. Så reiki kan beskrivas som en helande energi bestående av livskraft som guidas av ett högre medvetande. Den kan inte guidas av sinnet och därför blir den inte beroende av utövarens erfarenhet, den har en egen intelligens vilket gör att den flödar till den del av kroppen där den behövs som mest. När reiki flödar genom en sjuk eller ohälsosam del av kroppen bryter den upp negativa tankar och känslor som samlats där så att Ki kan flöda normalt igen.

Reikienergin är både mild och kraftfull och många upplever en djup avslappning under behandlingen, som sätter igång produktionen av oxytocin. Den utförs på en behandlingsbänk med kläderna på. Jag lägger händerna på eller strax ovanför kroppen enligt ett bestämt mönster av handpositioner, eller så utförs den mer intuitivt.

Jag känner mig inte bunden till Reikienergin utan tar till mig olika tekniker som jag antingen intuitivt får till mig eller lär mig av andra healers, och som känns rätt för mig. Shamansk healing ligger mig varmt om hjärtat och jag använder mig gärna av naturkrafter och energin från jord, berg, vatten, eld och luft. Naturen är en oerhört kraftfull helare - prova att gå och sätta dig vid stranden när du känner dig tung i kroppen och tänk dig att du låter vattnet skölja bort all tung energi. Klarheten som kommer av det är helt magisk.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

5-kort
Susanna Stenberg, 2.000,00 kr, värde 3.000,00 kr Mer info
Köp 5 Reikibehandlingar (75 min) och få 1000 kr rabatt.
3-kort
Susanna Stenberg, 1.500,00 kr, värde 1.800,00 kr Mer info
Köp 3 Reikibehandlingar (75 min) och få 300 kr rabatt.
...fler kort
Visa alla kort hos Sanna Elisabet

Reiki

Reikihealing. En japansk behandlingsmetod som ger djup avslappning, stressreducering, ökar flödet av livsenergi i kroppen och hjälper kroppens eget självläkande system.
En 75 minuters helkroppsbehandling med Reiki <3. Reiki är en japansk behandlingsmetod som ger djup avslappning, stressreducering, ökar flödet av livsenergi i kroppen och hjälper kroppens eget självläkande system. I behandlingstiden ingår samtal.

Sanna Elisabet

Sanna Elisabet finns i Yinyoga Lifes lokaler på Kinnegatan 21 i Lidköping. Jag erbjuder kurser och behandlingar inom healing och reiki.

Telefon 0736-969291
Webbsida
E-post
Adress
Kinnegatan 21
531 33 Lidköping