Vad vill du boka?

Välkommen till Sanna Elisabet. Till mig kan du komma och få en skön avslappnande healing, lugna snurrande tankar och landa i dig själv och i din egen kraft, eller när du vill ha hjälp att komma vidare i din inre utveckling.

Jag som healer blir en kanal för att öppna upp det som redan finns inuti dig. Vi har alla obegränsade möjligheter att hela oss själva, ibland behöver vi bara lite stöd och närvaro på vägen. Finns det villighet att ta emot, tillit och personkemi så finns alla möjligheter för healingen att gå in djupt.

Den form av healing som jag har i grunden är Reiki. Reiki kommer ursprungligen från Japan och består av två ord: Rei som ungefär kan översättas med gudomlig intelligens/visdom och Ki, livskraften som genomsyrar allt levande. Så reiki kan beskrivas som en helande energi bestående av livskraft som guidas av ett högre medvetande. Den kan inte guidas av sinnet och därför blir den inte beroende av utövarens erfarenhet, den har en egen intelligens vilket gör att den flödar till den del av kroppen där den behövs som mest. När reiki flödar genom en sjuk eller ohälsosam del av kroppen bryter den upp negativa tankar och känslor som samlats där så att Ki kan flöda normalt igen.

Reikienergin är både mild och kraftfull och många upplever en djup avslappning under behandlingen, som sätter igång produktionen av oxytocin. Den utförs på en behandlingsbänk med kläderna på. Jag lägger händerna på eller strax ovanför kroppen enligt ett bestämt mönster av handpositioner, eller så utförs den mer intuitivt.

Jag känner mig inte bunden till Reikienergin utan tar till mig olika tekniker som jag antingen intuitivt får till mig eller lär mig av andra healers, och som känns rätt för mig. Shamansk healing ligger mig varmt om hjärtat och jag använder mig gärna av naturkrafter och energin från jord, berg, vatten, eld och luft. Naturen är en oerhört kraftfull helare - prova att gå och sätta dig vid stranden när du känner dig tung i kroppen och tänk dig att du låter vattnet skölja bort all tung energi. Klarheten som kommer av det är helt magisk.

Du är varmt välkommen att boka in kurs med mig i Holy Fire Reiki. Att gå kurs i Reiki är mer än att bara lära sig själva behandlingsmetoden, du får också en skjuts framåt i din personliga och andliga utveckling. Många upplever det som att en ny värld öppnar sig. Jag erbjuder privata kurser till samma pris som de ordinarie kurserna. Kontakta mig om du vill att vi bokar in ett datum eller om du vill ha mer information, tel 0736-969291 eller susaste@outlook.com. Finns också mer information på hemsidan www.sannaelisabet.com. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

3-kort
Susanna Stenberg, 1.500,00 kr, värde 1.800,00 kr Mer info
Köp 3 Reikibehandlingar (75 min) och få 300 kr rabatt.
5-kort
Susanna Stenberg, 2.000,00 kr, värde 3.000,00 kr Mer info
Köp 5 Reikibehandlingar (75 min) och få 1000 kr rabatt.
...fler kort
Visa alla kort hos Sanna Elisabet

Kurser

Att gå kurs i Reiki är mer än att bara lära sig en behandlingsmetod. Många upplever att en ny värld öppnas och du får en skjuts framåt i din personliga och andliga utveckling.
Om du går kurs hos mig kommer du att få lära dig en variant av Reiki som kallas för Holy Fire 2 Reiki. Holy Fire-energin hjälper oss att frigöra oss från egobaserade energier, och stärker känslor av harmoni, förlåtelse och kärlek.
Alla kan lära sig Reiki och efter kursen kommer dina händer att utstråla en harmonisk energi vid varje beröring av levande materia. Det kan upplevas som att dina händer blir varma eller som att de vibrerar. Varje persons upplevelse av energin är unik. Efter kursen blir du diplomerad Reikiutövare och kan börja ge behandlingar till andra.
Ur kursinnehåll för Holy Fire 2 Reiki 1 Grundkurs:
• Holy Fire-upplevelser. Sköna meditativa upplevelser av Holy Fire-energin som bland annat förbereder ditt energisystem inför placeringen
• Placering. Reikienergin installeras i ditt energisystem så att du kan kanalisera den för helande.
• Holy Fire Reiki som andlig väg, vi pratar om begrepp som själ och ande och olika metafysiska nivåer.
• Reikins historia
• Reikibehandling med handpositioner och intuitivt. Du får öva på att ge och att ta emot Reiki.
• Självbehandling med Reiki
• Kenyoko (metod för att avskilja sig från klienter, tankar, känslor och bli centrerad i sig själv), andningsteknik Joshin Kokyuu-Ho, och Gassho-meditationen.
Grundkursen består av två heldagar. Kursavgift 2250 kr inklusive kursmanual och diplom. OBS det går bara att boka in en dag i bokningssystemet, så ring mig på 0736-969291 så vi kan försäkra oss om att datumet fungerar.

Reiki/ Healing

Chakran är energicenter i och utanför kroppen. I denna behandling kommer jag att fokusera på 13 av dina chakran, 12 inuti kroppen och ett ovanför ditt huvud. Jag använder en speciell metod i Reiki för att rena och aktivera dessa energicenter. Effekten av denna behandling är ökad klarhet och känsla av renhet.
En effektiv metod för att lösa upp karma och negativa övertygelser som hindrar dig i ditt liv. Vi inleder med ett samtal för att få klarhet i vad du behöver hjälp med och därefter kommer vi överens om vad vi ska fokusera på i behandlingen. I energikorrigeringen använder jag mig av muskeltestning och kommunicerar med ditt undermedvetna och din Innate (ditt kroppsmedvetande).
En 90 minuters helkroppsbehandling med Reiki <3. Reiki är en japansk behandlingsmetod som ger djup avslappning, stressreducering, ökar flödet av livsenergi i kroppen och hjälper kroppens eget självläkande system. I behandlingstiden ingår samtal.