Sarah B - massage

betyg4.9 Fantastiskt bra(53 betyg)
Loviselundsvägen 61, 691 31, Karlskoga

Boka tjänst

Massage

 • Kombo massage ( bokas tidigast kl 11 ) 45 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Kombo massage 60 min ( bokas tidigast kl 11 ) 60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Massage60 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Massage30 minuter, 350 kr · Mer info
  Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Sarah Bergström
(53 betyg)
Cert. massör & Dipl. medicinsk massageterapeutPresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
53 betyg
Underbart
Sara är den bästa massör jag har gått hos, hon lyssnar på vad kunden säger. Jag som har en väldigt ömtålig rygg klarar egentligen av massage men hos henne går det hur bra som helst!
Bra djupgående massage
Hon tog emot mig otroligt bra. Jag kom in med ordentlig smärta i ländryggen och efter besöket mådde jag redan bättre. Kommer absolut gå tillbaka till henne 😊

Om företaget

Hej Jag heter Sarah Bergström och jag är certifierad massör och diplomerad medicinsk massageterapeut. Jag är utbildad i svensk klassisk massage som är en djupgående och behandlande muskelmassage. Den går även utmärkt att utföra lite mjukare som en avslappnande massage om så önskas. För mig är det viktigt att arbeta lyhört och anpassa massagen så att den passar både dina önskemål och dina behov. Jag erbjuder även Hotstone massage. Då arbetar jag med varma stenar vars värme och tyngd har en väldigt avslappnade och skön effekt. Har du några frågor/funderingar, är gravid före v.12, äter blodförtunnande eller nyligen skadat rygg/nacke ser jag gärna att du kontaktar mig via mail eller telefon innan bokning av massage för bästa eventuella behandling. Välkommen!

Bilder