Sarah B - massage

betyg4.9 Fantastiskt bra(86 betyg)
Kyrkotorp 1, 691 32, Karlskoga
OBS!!!  Ny adress från 1/3. Välkommen till Kyrkotorp 1.  Samma hus som Tomtebo Pensionat. Ingång via källardörr, parkering finns vid huset.

Boka tjänst

  • Massage 45 minuter, 550 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Sarah Bergström
(86 betyg)
Cert. massör & Dipl. medicinsk massageterapeut
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
86 betyg
till Sarah Bergström
Bra djupgående massage
till Sarah Bergström
Väldigt nöjd med massagen.
till Sarah Bergström
Är lika nöjd varje gång när man har varit hos henne. Fantastisk massör!
till Sarah Bergström
En helt fantastisk massör som är mycket lyhörd , man mår otroligt bra när man är där och efteråt, eftersom hon är så mån om sina kunder och ger det man vill ha , värt alla dagar i veckan att gå dit ,Man känner sig mycket varmt välkommen och omhändertagen.

Om företaget

Hej Jag heter Sarah Bergström och jag är certifierad massör och diplomerad medicinsk massageterapeut. Jag är utbildad i svensk klassisk massage som är en djupgående och behandlande muskelmassage. Den går även utmärkt att utföra lite mjukare som en avslappnande massage om så önskas. För mig är det viktigt att arbeta lyhört och anpassa massagen så att den passar både dina önskemål och dina behov. Jag erbjuder även Hotstone massage. Då arbetar jag med varma stenar vars värme och tyngd har en väldigt avslappnade och skön effekt. Har du några frågor/funderingar, är gravid före v.12, äter blodförtunnande eller nyligen skadat rygg/nacke ser jag gärna att du kontaktar mig via mail eller telefon innan bokning av massage för bästa eventuella behandling. Välkommen!

Bilder