Vad vill du boka?

Välkommen till Lena Andersson, Ayurvedisk helhetsterapeut 

Ayurvedisk massage och behandlingar ger en djup avslappning, som aktiverar kroppens egna självläkande förmåga. Det är i det avslappnade tillståndet som fysiska och mentala blockeringar släpper och obalanser minskar.

Därför är det bra om du ha möjlighet att ta det lugnt efter en ayurvedisk behandling, och lyssna på din kropps behov av vila.

Behandlingarna är både läkande och förebyggande.

Varmt Välkommen till Sattva AyurvedaPraktiken på Skolgatan 12 , Ystad
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Sattva Ayurveda

Välkommen till Lena Andersson, Ayurvedisk helhetsterapeut.

Ayurvedisk massage och ayurvediska behandlingar ger en djup avslappning, som aktiverar kroppens egna självläkande förmåga. Det är i det avslappnade tillståndet som fysiska och mentala blockeringar släpper och obalanser minskar.


Därför är det bra om du ha möjlighet att ta det lugnt efter en ayurvedisk behandling, och lyssna på din kropps behov av vila.
Behandlingarna är både läkande och förebyggande.

Min önskan är att vägleda och inspirera andra att hitta en inre väg genom att få tillgång till inre kunskapen om dig själv hur du fungerar. Att"hitta hem i sitt eget bo" Dels genom kosten, behandlingar, örterna, andningen, meditationen och yoga. Allt har betydelse för att bibehålla sin kropp frisk och ren. Maten och växternas läkande kraft som medicin och fokus på smakernas betydelse och närproducerad ekologisk mat, då kommer vi långt för att må bra i våra kroppar!

Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter och vishet som kommit i min väg, då jag under 6 år har studerat Ayurveda och yoga i Sverige och Indien av erfarna lärare. Det är en möjlighet för mig att få förmedla ett hållbart förnuftig system. Där hälsa och livsstil kombinerat med filosofi, psykologi och andlig vägledning bildar en helhet. Det ligger också mig varmt om hjärtat att föra yogan vidare och se hur den påverkar ditt allmäntillstånd och ett hjälpmedel för att självläka. Allt detta vill jag binda ihop med en stor kärlek till livet, att just väcka livsgnistan i kroppen, sinnet och vår själ!

Telefon 070-598 85 75
Webbsida
E-post
Adress
Skolgatan 12
271 33 Ystad