Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Behandlingar

Aroma Touch Massage 
Med eteriska oljor från Doterra
En skön avkopplande massage.

Varje essentiell olja i AromaTouch massage är valda för sina individuella aromatiska egenskaper och för deras kraftfulla aromatiska egenskaper när de kombinerades.
Dosering och applicering som gör det till ett säkert och effektivt sätt att få alla fördelar med essentiella oljor. 

Aroma Touch Massage är en avslappnande och mjuk massage. Under massagen används eteriska oljor från doterra, Både till huden men även för doftsinnet. De eteriska oljorna har flera positiva egenskaper. 

Behandlingen har inverkan på immunsystemet, stress, inflammationer samt balanserar kroppen.

Njut av en annorlunda form av behandling som ger dig en doft av eteriska oljor. 
Flying Yoga hjälper till att fördjupa dig i olika yogaställningar. Som du annars har svårt att göra på yogamattan. Den frigör energiflödet, ger en ökad blodcirkulation, samt ökat flöde i lymfsystemet. Immunförsvaret stärks, nervsystemet slappnar av och musklerna stärks och stretchar ut.

Flying Yoga och massage. Dessa 2 kombinationer tillsammans gör att musklerna och bindväven får en mjukare start och kroppen anpassar sig snabbare.
Ayurveda rekommenderar dagligen massage av huvudet. Cirkulationen till och från huvudet kan vara begränsat av spänningar i muskler och bindväv. Detta minskar flödet av vital näring, energi och syre. Huvudvärk och migrän som orsakats av spänningar och stress. Massagen lösgör och förebygger blockeringar i kroppens olika cirkulationssystem samt stödjer av spänning och avslappning. Huvudmassage är en ökat tillförelse av vital näring och syre samt stödjer utrensning av slaggprodukter.

Ansiktet är en del av kroppen vi ständigt visar för omgivningen och där våra känslor tydligast återspeglas. Livets stress och spänningar förhindrar flödet av blodet till ansiktet. Även luftföroreningar och dåligt diet påverkar denkänsliga huden i ansiktet negativt.
Yogaterapi kan hjälpa dig att förstå din kropp, andning och rörelse bättre tillsammans med yogaövningar.

Denna behandling utgår från Yogans chakrasystem, som är ett energisystem som beskriver människan både fysiskt, psykiskt och hur din kropp, tankar och känslor hör samman med varandra. Med hjälp med dessa verktyg, skapar man en balans i kropp och själ.

Söker klienter under tiden jag går utbildningen. Där av det låga priset just nu! Ordinarie Pris 800 kr.
Toxiner (gifter) från kroppens transceller transporteras bort via blodet och lymfsystemet, därför är lymfans funktion livsviktig gör en god hälsa.  Lymfsystemet är inblandad i kroppens infektionsbekämpning. Lymfkörtlar avger vita blodkroppar, förstärker immunförsvaret, transporterar näring och syre till kroppens celler, transporeter bort överskott av vatten från vävnadsvätskan.  

En rening av lymfsystemet kan leda till följande förbättringar:
Förbättrad avgiftning av kroppscellernas restprodukter.
Förbättrad avläggning av främmande celler (bl. a. tumörceller)
Bättre blodcirkulation  
Förbättarar ämnesomsättningen till cellerna
Förbättrar immunförsvaret
Mindre infektioner
Bättre hy och hår, huden blir renar och mjukare
Förbättrad bortföring av överskottsproteiner (äggvita)
Bättre välbefinnande överlag vid kroniska inflammationssjukdomar tex: Reumatism, gastrit, magkatarr, golfarmbåge, musarm. 
Skön, avkopplande massage för dig under din graviditet. 
Gravidmassagen behandlar, förebygger och rehabiliterar tillstånd som t ex:

Foglossning och bäckenproblem
gravidischias och smärtor i svanskotan
smärtor och stelhet i rygg, säte, nacke och skuldror
karpaltunnelsyndrom och ödem i ben och fötter

Jag använder en special gravidmassage kudde, som ställs in efter just din mage. Där du ligger bekvämt både på mage och rygg.

Behandlingens form påverkar hela kroppen och når de djupare bindvävsstrukturerna.  Behandlingen ökar det allmänna välbefinnandet, stärker immunförsvaret och främjar kroppens läkandeprocesser. Den ökar kroppens rörlighet, och gör dig piggare eftersom den ökar blodcirkulationen vilket leder till ett större syreupptag i cellerna.

Terapeuten använder händer och fötter och trycket anpassas till klientens muskelspänning. Man mjuknar först upp en del av kroppen med massage och utför sedan assisterad yoga-stretching. Man använder rumstempererad olja och behandlar alltid hela kroppen. Behandlingen kan både vara djup-gående och mer mjuk, anpassad efter specifika behov.

Sattvic

Hej, mitt namn är Linda Höglund född 1983 uppväxt i Nacka utanför Stockholm.

Min livsresa började i tidiga år, där jag sökte svar på vad hälsa egentligen var. Efter många år med utbildningar och förståelse om livets cykel började jag se och uppleva ett stor sammanhang mellan mig själv och världen omkring mig.

Under mina 14 års erfarenhet som terapeut, med många möten av olika människor och deras sjukdomar, började jag se en helhet. Hur vi människor och kroppen fungerar. Allt hör ihop våra känslor, tankar, livsval och var vi befinner oss i livet - vilket innebär att vi kan bota oss själva om man har rätt verktyg att jobba med. Det är just dessa små enkla verktyg som jag vill ge ut till min omvärld och medmänniskor. Lära sig att leva ett friskt och hälsosamt liv i den värld vi har idag. 

Telefon 0738915745
Webbsida
E-post
Öppettider Jag har öppet Tisdagar, Torsdagar och Fredagar.

Sommar Öppentider Från Juni, Juli, Augusti Tisdagar & Torsdagar kl 17.00- 21.00
Adress
Waldenströmsgatan 5A
802 80 Gävle
Brynäs