Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Boka Skalp micropigmentering (FUE & FUT)

Vill du lära dig konsten om skalp mikropigmentering och etablera dig i en växande bransch inom kosmetisk skönhet? Du kanske redan verkar inom permanent makeup-branschen och önskar lägga till tjänsten SMP i ditt företag? Då är det här rätta utbildningen för dig. Utbildning är one to one och innehåller mycket praktik både på dockor men också riktiga modeller. Det finns också möjlighet att få exkluderande utbildning där du endast erbjuder SMP i din stad.
Vi utför behandling av Alopecia med hjälp av SMP. Priset sätts individuellt vid behandling av Alopecia.
Liten behandling innefattar pigmentering av en liten yta exempelvis;

(1) Återställande av hårlinje
(2) Vikar
(3) Hjässan
(4) Glest hår
Mellan behandling innefattar pigmentering av en mellan stor yta exempelvis;

(1) Återställande av hårlinje + hjässan
(2) Återställande av hårlinje + ärr (FUE & FUT)
(3) Pigmentering av glest hår + hjässan
Stor behandling innefattar pigmentering av det område som hår har tappats på inkluderande hårlinje, höga vikar, hjässan och bakhuvudet.
Innovative Scalp Pigmentation AB är specialister på att behandla ärr från tidigare hårtransplantationer speciellt från FUE & FUT där syftet är att kamouflera ärret. Det krävs minst 3 behandlingar för att uppnå optimalt resultat.
Uppfräschning av din tidigare behandling genom en Touch Up.
Hos oss är konsultation första steget till en potentiell förändring. Därför föredrar vi personliga möten med våra klienter för att ge väsentlig information om behandlingen samt ge svar till eventuella frågor. Vi avsätter en timme för din konsultation och är kostnadsfri.

SCALPA

Innovative Scalp Pigmentation är ett certifierat företag som utför skalp mikro pigmentering och behandlar klienter som får lösning för sitt håravfall. Att få vara med på hela förvandlingsprocessen med våra klienter som får tillbaka något som gått förlorat är vår drivkraft och motivation. Vi är specialister på att återskapa hårlinjer (naturliga och skarpa), ärrbehandlingar (FUE &FUT) och pigmentering och ifyllning av glest hår. Vi behandlar även personer som lider av Alopicia Areata.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-fre 09.00-16.00
Adress
Värmdövägen 703
132 35 Saltsjö-boo
Saltsjö-Boo
Öppna i Google Maps 🗗