Boka nu och få 20% rabatt på alla nedanstående priser. Dras av i kassan. Gäller enbart nya kunder. Är du redan kund? Ta bort

Vad vill du boka?

Välkommen till Secret By Beauty vi är en personlig Hudsalong som erbjuder resultatinriktad hud och kroppsvård, med internationellt auktoriserade hudterapeuter kan vi erbjuda de senaste rönen inom hudvård. 

Den 27:e November flyttar vi! Vi finns nu på Hornsbergs Strand 39, ni hittar oss hos Novumkliniken.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

AHA-behandling

En AHA-syra är en lite svagare fruktsyra medan TCA-syran är starkare och därmed mer effektiv som behandlingsmetod. Efter en behandling blir huden blir lenare och dess porer drar ihop sig. Även vissa mindre och ytliga rynkor liksom pigmentförändringar kan försvinna i och med behandlingen. Slutresultatet blir att huden får ett fräschare, slätare och yngre utseende.

Kan göras som enstaka behandlingar , men för bästa resultat rekommenderas en kur om 3-6 ggr behandlingar 1ggr/vecka

ansiktsbehandling
rengöring , Aha- piling , ansiktsmassage , ansiktsmask specielt anpassad för din hud ( algermask och kolagenmask )

3ggr - 2.200 kr
6ggr - 4.500 kr
En anti-age behandling som även motverkar acne, oren hud. AHA-syran hjälper till att minska ytliga ärr, linjer och pigmenteringar. Vi rekommenderar enstaka behandling för uppfräshning alt. en kur för att komma åt djupare liggande pigmenteringar och andra problem.

Ansiktsbehandling Fresh up

Ansiktsbehandling Fresh up
För alla hudtyper. Behandlingen inkluderar:

Rengöring,
Face Mapping,
Peeling för att avlägsna torr hud,
ansiktsmassage- en härlig procedur för bättre cirkulation
ansiktsmask speciellt anpassad för din hudtyp.
För dig som vill få en ren, mjuk och fin hud.

Dermapen/Microneedling

Om Dermapen
Dermapen micro-needling är en nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen.

När är en behandling med Dermapen lämplig ?
Dermapen används framför allt för att behandla följande indikationer :

slapp och åldrad hud
rynkor och fina linjer
acneärr
förstorade porer


Hur går en behandlindg till
En dermapen - behandling går till så att 12 sterila engångsnålar skapar upp till 1300 microkanaler i sekunden ned i huden .
Beroende på vilka indikationer som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden . Microkanalerna gör det dels möjligt att slussa ned aktiva ämnen som t ex hyaluronsyra ned på djupet i huden dels har de en i sig stimulerande effekt på bildandet av kollagen i huden .
Behandlingen sker med minsta möjliga obehag och bedövningskräm kan användas om man önskar det för mer djupgående behandlingar . Själva behandlingen går ganska snabbt och tar ca 10-15 minuter per behandlat område .
Vanligtvis krävs 5-6 behandlingar med ca 4veckors mellanrum för att nå ett optimalt resultat . Många ser resultat redan efter första behandlingen . Mer varaktiga resultat kommer att ske efter 3-6 behandlingar

Vad händer efter behandlingen
Efter behandlingen är det viktigt att du försöker att inte röra vid ansiktet för mycket ( risk för bakterier )
Fysisk ansträngning eller bastubad som gör att du svettas samt makeup ska också undvikas minst 24-48 timmar efteråt .
Du får räkna med att huden kommer att vara lite röd och lätt svullen efteråt, normalt lägger det sig efter två till sju dagar

Fransar och Bryn Färgning

Färgning av Fransar & Bryn inkl plock 450 Kr
Brynfärgning & formning 330 Kr
Färgning av ögonfransar 250 Kr
Plockning & formning av bryn 250 kr

Hot stone - Massage med varma stenar

Det är en skön behandlingsmetod där de varma stenarna läggs ut över Din kropp samtidigt som Du masseras med de varma lavastenarna. För att förhöja effekten använder vi oss av aromaoljor. Massagen, värmen från stenarna och oljornas dofter ger en total avslappning. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Behandlingen hjälper till att rensa ut slaggprodukter och lämpar sig bra för Dig som vill varva ner, minska stressen och återhämta Dig.

Ni väljer själv mellan mjuk och hård massage med stenarna. Behandlingen passar alla som tycker om värme, att få varm massage. Syretillförslen till musklerna ökar och den ökade blodcirkulationen hjälper också till att transportera bort toxiner (gifter) och avfallsprodukter från musklerna. När de ytliga musklerna slappnar av (med hjälp av värmen) kan man lättare massera de djupliggande musklerna med hjälp av de varma stenarna.

Mesoterapi

Vad är mesoterapi , utan nålar ?

Mesoterapi är en behandling som med elektriska impulser som slår hål i cellmembranet och gör så att ämnena kan tränga igenom .
Mesoterapi tillför huden olika vitamincocktails, hyaluronsyra eller mineraler.
Microdermabrasio rekommenderas före behandling för att få bort döda hudceller och underlätta upptaget av de ämnen som ska slussas in.

Behandlingsområden
- Rynkor och fina linjer
- Förslappad hud

Bra att veta
-Behandlingstid 45-60 minuter
-Antal behandlingar Individuellt
-Konvalescenstid Ingen

Behandlingen utförs för att förbättra hudstruktur,
vitaliteten , minska fina linjer och hudens slapphet .Du får 2 mycket effektiva behandlingar tillsammans i ett paket

•Microdermabrasion (hudslipning)
•Mesoterapi - Vitamincocktail för ansiktet

Det är viktigt att först slipa huden som förberedelse för mesoterapi. Detta bidrar till ökad effektivitet av de nyttiga ämnen som tillämpas under mesoterapin som stimulerar produktionen av kollagen i huden.

Microdermabrasion är en form av hudslipning som görs för att förbättra hyn.

Behandling utförs för att behandla pigmentförändringar, ärrbildningar, acne, hudbristningar, solskadad, åldrad hud etc. Behandlingsmetoden bygger på att ett munstycke förs över hudytan och skapar ett vakuum samtidigt som
aluminiumkristaller blåses ut och varsamt slipar huden och tar bort lagret av döda hudceller Metoden är smärtfri och rodnad kan uppstå efter behandlingen, men försvinner inom kort.

Mesoterapi (injektionsfri behandling) Med hjälp av Radiofrekvens (RF) (radiovågor) öppnar upp huden och tillför huden vitaminer, mineraler och hyaluronsyra. Behandlingen utförs för att förbättra hudstrukturen,
vitaliteten, minska rynkor, fina linjer, hudens slapphet, hudbristningar etc.

Dermaroller/Microneedling

Vad är Dermaroller ?

En Dermaroller är en liten apparat med flera hundra små nålar som används för microneedling. Det en metod föryngring av ansiktet och huden på övriga kroppen. När varje liten nål punktera huden skapar det som en „kanal” in i huden, helt enkelt en kontrollerat micro- skada.
Den kontrollerade skadan leder till att kroppen fyller ut dessa micro-skador men nytt kollagen och elastin i det papillära dermis. Utöver detta bildas även nya kapillärer. Detta nybildande av blodkärl och kollagen efter behandlingen leder till förminskning av ärr samt allmänt läkande och helande av huden. Såsom förbättrad hudtextur, fasthet och återfuktning.

Vad används en Dermaroller för ?

Microneedling kan effektivt användas för att


Reducera ärr orsakade av acne
Minska fina linjer och rynkor
Reducera pigmentfläckar
Strama upp hängig och slapp hud
Förbättra tillförseln och effekten av hudvård

Metoden passar även väl för tunn och känslig hy och tolereras och accepteras väl av de flesta personer. Hyn förblir intakt och skadas inte. Av denna orsak kan behandlingen göras om flera gånger


Omvårdnad efter behandlingen

Dermarolling tolereras väl, men torrhet , flagnande,rodnad och svullnad kan uppstå efter en behandling och vara i flera dagar eller längre, beroende på hur långa nålar som har används .
Solsskyddsfaktor under flera veckor efteråt rekommenderas
Efter behandlingen bör man inte göra makeup, dagen efter får ansiktet rengöras och makeup , hudkrämer, får användas som vanligt
Förbättring av huden kan ses redan efter 2 veckor och upp till 4- 6 månader efter proceduren .
Man ska vara medveten om att flera behandlingar behövs för att få det resultat som önskas.
Man rekommenderar minst 3 till 5 behandlingar

Microdermabrasion

porrengöring , peeling , lätt plockning av bryn-massage- algermask och avslutande creme
MicroDermabrasion behandling är den ytligaste formen av hudslipning . Detta stimulerar återuppbyggnaden av en ny frisk hud .
Det är en skonsam metod för borttagning av det förtjokade hudlagret . Mjukt och skonsamt slipas detta lager mekaniskt. Varpå de döda hudcellerna . Huden blir sammetslen och får en fin lyster

Reducering :
förbättring av hudstrukturen
stora porer
reducering av acne
ytligt belägna rynkor
solskador , pigmentförändringar , ojämn hudton
ärr
fina linjer
rynkor

Peelingen motverkar hudens åldringsprocess

Diamentpeeling kan göras som kurbehandling på 5-8 ggr. med cirka 7-14 dagars mellanrum .
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Secret By Beauty

Välkommen till Secret By Beauty vi är en personlig Hudsalong som
erbjuder resultatinriktad hud och kroppsvård, med internationellt auktoriserade hudterapeuter kan vi erbjuda de senaste rönen inom hudvård.

Vi flyttar! Från den 27:e november finns vi på Hornsbergs Strand 39, ni hittar oss hos Novumkliniken.

Visa kontaktinformation
Öppettider 9.00-20.00
Adress
Hornsbergs Strand 39
112 16 Stockholm
Kungsholmen
Öppna i Google Maps 🗗