SHAMAQI

betyg4.0 Mycket bra(5 betyg)
Mårtenstorget 6, 223 51, Lund
På grund av nuvarande situation med Covid-19, så tar jag inte emot nya bokningar. Ha en fin dag, /John

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Presentkort

Köp presentkort / värdekort

Valfritt belopp

Utövare

noImage
John Sjövik
(5 betyg)
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.0Mycket bra
5 betyg
En välplanerad introduktion. Med en dovt trumma de, som går djupare. Jag upplevde en lugn o fin Trumresa. Det händer en hel del.. Kommer tillbaka..
Det var en mycket fin upplevelse och jag kände en djup vila som påverkade hela mitt nervsystem. Jag sover djupare. Nära anhöriga märker att något hänt med mig och blir också helade. Jag kan varmt rekommendera Johns healing.

Om företaget

Helande, som jag ser det, handlar om hela människan, inte bara kroppen. Det handlar även om den emotionella nivån, den psykiska och den andliga. Tänk på ordet helande - hel ande. Allt hänger samman. ”Ont i själen” kan resultera i en fysisk sjukdom. En fysisk händelse kan åstadkomma en obalans i själen, den andliga aspekten av dig. Allt är energi. Energi är allt. När du sitter vid en lägereld, känner du energin från den brinnande veden. Energin från solen är en förutsättning för liv på jorden. Hos en människa finns också ett energiflöde. Stress, depression, sorg och negativa tankar kan bidra till att skapa blockeringar som stör energiflödet. Det uppstår en obalans. Man mår sämre och kan till och med bli fysiskt sjuk. Mina behandlingar syftar till att återskapa balans, fylla på energi och göra dig hel igen. Jag använder Reiki och Shamanism. Please note that I also give treatments where we speak English, if you prefer that.

Bilder