Boka Rådgivning Permanent Hårborttagning 15 min , 150,00 kr

Vi på Sherry beauty estetik jobbar fullständigt med att informera och hjälpa kunderna med rätt info för att få det bästa resultatet. att genomgå en laser behandling kräver tålamod och förståelse om hårtillväxt faktorer. Vi jobbar med människor och alla är olika därför rekommenderar vi en kostnadsfri konsultation där du och din behandlare går genom din behandling. samtliga frågor besvaras och en behandlingsplan görs. Du får svar på alla frågor som Du funderat på. Vi bedömer förväntat resultat, behandlingstid och kostnad. Vi redogör även för en behandlingsplan för att få bästa resultatet. vi rekommenderar att ni kommer ORAKAD på konsultationen, så bedömer vi lättare behandlingen.
OBS!!! Om Du uteblir från din bokade tid för den Rådgivningen, debiterar vi en "No show"-avgift på 500:- genom fakturering via BokaDirekt.

Laserbehandlingen utförs med ALMAs Soprano ICE, utsedd till USAs bästa laser 2017.
www.sopranoplatinum.com

felicia.jpg

Sherry Beauty Estetik AB

Medicinskt & Vårdutbildade personal med mycket erfarenhet av ansiktsskulptering och estetik. Certifierade i alla behandlingar, injektionsbehandlingar, microblading och microneedling. Vi erbjuder medicinsk hudvård med ett revolutionerande märke.

Tack för att du valde just oss för dina behandlingar !

Vi släpper tider 1 månad i taget , om du inte kan se några lediga tider längre bort än en månad fram beror det på att dom inte är släppta ännu .

Har du fler frågor kan du kontakta oss via mail .
Info@sherrybeauty.seVisa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Tider som visas i kalendern eller enligt överenskommelse.
Adress
Råsundavägen 157
169 36 solna
Råsunda
Öppna i Google Maps 🗗