1. Hem
  2. Massage Torslanda

ShiatsuRummet

betyg4.9 Fantastiskt bra(431 betyg)
Torslanda torg 3A, 423 32, Torslanda
Välkomna hit! Jag är Jenny och är diplomerad Shiatsuterapeut på ShiatsuRummet. (Arbetstid: Kontorstider mån.fre) Shiatsumassage fungerar avslappnande och återhämtande och hjälper dig även att hålla immunförsvaret intakt. Shiatsu får blod, lymf- och energiflöde att cirkulera bättre och ge näring till inre organ och vävnader, vilket ger smidighet och styrka till kroppen.   Att gå på Shiatsubehandlingar jämnt fördelade över året förebygger krämpor, stress och oro. Energin stärks och man släpper effektivt på fysiska-, mentala och känslomässiga blockeringar. Shiatsu uppmuntrar självläkningssystemet och är en verksam metod vid en mängd olika besvär. Japansk massage bygger på meridiansystemets läkningsmetod precis som akupunktur och traditionell kinesisk medicin. - Jag är ansluten till Benify- och Epassi friskvårdsportaler. Friskvårdsbidrag som beställs först i nov/dec ska vara tidsbokade under första kvartalet nästkommande år. Kontakta mig via mail för bokning av flera tider över längre tidsperspektiv. - Avbokningsmarginal: 24 timmar. No-show debiteras. - Vill du gå på behandlingar regelbundet så erbjuder jag ett paketpris om fyra behandlingar för 3400 kr. Betalas vid första tillfället med Swish eller via mitt bankgiro. - Pensionärer som bokar tid på förmiddagen får 100 kr rabatt på mina behandlingar. Kontakta mig gärna om du har önskemål om fler tider än det som är angivet i kalendern. Notera att jag arbetar kontorstid mån-fre. Två vardagar jobbar jag kvällstid. Presentkort beställs via mail, jag postar det hem till köparen. ShiatsuRummet är inte anslutet till BokaDirekts presentkortstjänst. Tel 0706-285504 eller mail: shiatsurummet@gmail.com Du hittar mer info på ShiatsuRummets Facebook- eller Intagramsida. https://www.facebook.com/pages/ShiatsuRummet/112668838753675?ref=hl Bästa hälsningar, Jenny .
11096

Boka tjänst

Tjänst

  • Shiatsumassage, Återbesök
    60 minuter, 890 krMer info
    Boka
  • Shiatsumassage, Nybesök
    60 minuter, 930 krMer info
    Boka
  • Shiatsupaket, 4 ggr, Kur/Återbesök
    60 minuter, 3 400 krMer info
    Boka

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
431 betyg
Monica T.
Så skön massage. Jenny går igenom hela kroppen och man riktigt känner hur all spänning släpper. Kan varmt rekommendera Jenny och Shiatsu massage.

Visa mer

Anneli D.
Så härligt med en helkroppsmassage, värt pengarna.

Visa mer

MARTA D.
Alltid otroligt hög kvalite ☀️

Visa mer

Martina N.
En skön och avslappnande stund med en kort men pedagogisk genomgång innan. Jag kommer komma tillbaka!

Visa mer

Om företaget

Shiatsumassage utförs traditionellt på en japansk futon på golvet. Shiatsu är en kombination av akupressurtryck och stretchningar av meridianer som effektivt stimulerar energiflödet och uppmuntrar självläkningsystemet. Till skillnad från vanlig massage används inga oljor och du har bekväma kläder på dig under behandlingen. Terapeuten behandlar med djupverkande och rytmiska tumtryck och handtryck "från topp till tå". Denna massage ger djup avslappning, balans och återhämtning.

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån15:00 - 19:00
    • Tis08:00 - 16:00
    • Ons15:00 - 19:00
    • Tor08:00 - 16:00
    • Fre08:30 - 14:00
    • LörStängd
    • SönStängd
  • 07062855 XXVisa nummer

  • Torslanda torg 3A, 423 32, Torslanda