Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Restylane Näsa
Hur går en behandling med fillers för att korrigera näsan till?

Substansen sprutas in i den del utav näsan som behöver formas om, smalnas av eller breddas. Beroende på vilken typ av Filler man använder kan man göra näsan smalare eller bredare, man kan även bygga upp näsryggen om man vill ha den mer definierad. Man kan till och med forma om en nästipp för att göra den mer kvinnlig eller få den att peka mer uppåt.

Möjligheterna är nästan obegränsade och precis som med alla fillersbehandlingar är resultatet inte permanent, på gott och ont.

I de flesta fall så kommer man på konsultation och genomför ingreppet samma dag.

Precis som vid alla behandlingar med Fillers så är det vanligt med ömhet och blåmärken de närmaste dagarna.
Läppar 1 ml 2800kr
Restylane, naturlig elegans
Restylane fillers, skinboosters och hudvård är framtagna för att hjälpa till att
återställa, förbättra och fräscha upp din hud och ge dig ett elegant utseende.
Restylane kan skapa fylligare kinder, genom att lyfta upp huden över kindbenen och ge kinderna en markerad form. Restylane kan också ersätta naturligt förlorad volym eller betona haka och käklinje så att du får en mer markerad profil. Nedåtgående mungipor kan rätas ut. Förlorad volym kring tinningar, under ögonen och på örsnibbar kan återskapas samt näsan kan korrigeras för ett mer harmoniskt uttryck. Med Restylane har du många möjligheter och små justeringar kan göra stor skillnad för din känsla av skönhet.
Fillerbehandling med Restylane för att återställa volym i kinder eller skulptera kindben. Detta är en av våra vanligaste behandlingar då det ofta är orsaken till ex. nasolabialveck och "hamsterpåsar". Observera att priset är per ml. Du får alltid en fullständig prisuppgift i samband med konsultation.
FÖRSTÄRKA KÄKLINJEN

Genom att försiktigt tillföra extra volym till käklinjen kan man uppnå ett mer distinkt och ungdomligt intryck. Exempelvis om du upplever så kallade ”hamsterpåsar” vid käklinjen.

ANSIKTSBEHANDLING

Klassisk ansiktsbehandling där din huds behov styr behandlingen. I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, brynplock, massage, passande ansiktsmask och avslutande produkt.

ANSIKTSMASSAGE


Ansiktsmassage ökar välbefinnandet. Det är inte bara skönt utan det bidrar även till en friskare hud. Med ansiktsmassage, blodcirkulationen ökar då minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor. Lymfan dräneras då svullnaden och påsar under ögonen reduceras och huden får en finare lyster.

BRYN PLOCKNING

Vi kan plocka, forma, färga ögonbryn och ögonfransar. Det förhöjer ögonens och hela ansiktets skönhet. Då färgen räcker i omrking 4 till 6 veckor behöver behandlinge upprepas så ofta.

fotvård

fotmassage fotvård

FÄRGNING FRANSAR OCH BRYN

Färgning av fransar och bryn samt Lash Lift är två mycket populära salongsbehandlingar som gör stor skillnad för dig som kund. Lite färg eller ett lyft av ögonfransarna piggar upp och accentuerar ögonen, något som de flesta kvinnor eftersträvar. Och många anar inte vad ett par välvårdade ögonbryn kan göra för utseendet.

MAKE UP

Brudmakeup

Det går utmärkt att boka din brudmakeup hos oss. Vi rekommenderar att boka en provsminkning innan, rekommenderat är 1-2 veckor innan den stora dagen. För brudsminkningar utanför salongen (om ni t.ex. vill bli sminkade hemma eller hos frisören) tillkommer en resekostnad på 600kr/h.
Makeup mini gäller endast på mindre områden och påbättring på redan befintligt smink. Exempelvis täckning av några blemmor, ifyllnad av ögonbryn, endast contouring.
Gör dig extra snygg inför ett viktigt möte eller en rolig tillställning, vi gör allt från naturliga vardagssminkningar till glittriga partylooker!

STYLAGE

Stylage används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens.
Kontakta kliniken för ytterligare råd eller boka en tid för en gratis konsultation.
Fillers används till att öka volymen och skapa former, man kan öka volymen i käklinjen med fillers.

Hudfiller innehåller en hyaluronsyra, som är ett av kroppens eget ämne, ett icke animalisk eller permanent ämne.

Vi använder en bedövningssalva innan behandlingen, vilket gör behandlingen smärtfri. Behandlingen tar mindre än 20 minuter att genomföra.

Efter behandlingen kan det uppstå en svullnad och rodnad, som övergår inom tre dagar.

Filler håller upp till 12 månader, och är inte lämpligt för gravida.

Viktigt att tänka på innan behandlingen:

* Undvik Värktabletter och Alkohol.
Stylage

Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller. Den är baserad på hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animaliskt, icke-permanent ämne, som används till att fylla ut fina linjer och djupare veck, samt för att ge ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även åstadkomma ett ”ansiktslyft” utan operation eller konvalescens.
Idag kan du slippa lägga dig under kniven för att få till en finare näsa. Få en snygg näsa med rakare näsrygg, dölja eventuella 'bucklor' samt få upp tippen en aning med HA-fillers.

Konsultation innan behandling ingår alltid. Där besvarar jag även de frågor du som kund har. Bedövning på området samt i sprutan ingår i priset.

TRÅDNING

Trådning - för ett renare, jämnare och mer hållbart resultat, naturligtvis skonsamt för huden! Rengöring, talk och avslutande kräm ingår i samtliga trådningsbehandlingar.
Och du, tänk på att det går hur bra som helst att dyka upp sminkad till din behandling!
Vad är trådning?

Trådning är världens äldsta hårborttagningsteknik. Hantverket utförs på både män och kvinnor för att ta bort oönskad hårväxt i ansiktet.
Hur fungerar trådning?

Med hjälp av en tråd glider man över huden och drar upp hårstråna ifrån roten. Det lämnar en renare och jämnare yta i jämförelse med många andra tekniker. Håren behöver heller inte vara långa för att man ska kunna ta bort dem – det räcker med 1,5 millimeter.

SHIVAS BEAUTY KLINIK

Visa kontaktinformation
Öppettider 10-19
Adress
Arkivgatan 6
411 34 Göteborg
Lorensberg
Öppna i Google Maps 🗗