Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Simon Asp Massage

Hej!

Jag är utbildad massageterapeut (Axelsons yrkesutbildning) och har nyligen bytt inriktning mot en mer tantrisk/sensuell teknik.

Tantra är ett sätt att förhålla sig till omvärlden genom acceptans, närvaro och kärlek. Tantra är en uråldrig österländsk lära som handlar om att expandera sitt medvetande.
Inom tantramassage tillåts alla känslor komma till uttryck - även den sexuella energin som kan ge ökad vitalitet och livskraft. Avslappning, kroppsmedvetenhet och känslomässig öppenhet ger dig möjlighet att leva livet mer fulländat.

Hur går tantramassage till?

Du välkomnas till en trygg, ombonad och varm atmosfär. Massagen är en helkroppsmassage som anpassas efter dina förutsättningar. Upplevelsen är oftast inte bara fysisk utan även känslomässig. Eller "himmelsk" som kunder uttryckt det. Massagen har inslag av varm olja och fjädrar samt varierande grepp med mycket närvaro och hudkontakt. Massagen ges på ett kärleksfullt, inkännande sätt där du får vara den du är och tillåta de känslor som kommer i stunden. Hela du blir sedd och berörd med stor närvaro.

Jag erbjuder just nu (prova-på) behandlingar (60min) för 350:- Har du inte möjlighet att komma till mig så finns det möjlighet för hembesök (tar med mig en egen massagebänk).

Telefon: 076-9063486
Mail:Simon.asp.massage@gmail.com

Visa kontaktinformation
Adress
Svartbäcksgatan 52A
753 33 Uppsala
Svartbäcken
Öppna i Google Maps 🗗