SimplyWisdom

betyg5.0 Fantastiskt bra(5 betyg)
, Skellefteå
Välkomna till Simply Wisdom! Jag jobbar med Shamansk healing och vägledning. Står du i en vägkorsning/brytpunkt i livet och behöver support med att ta steget i ditt hjärtas riktning? Kan den Shamanska healingen vara ett verktyg som stöder dig i din process. Välkommen att höra av dig för mer information och boka en tid. Just nu endast bokningar enligt överenskommelse. Hjärtligt Välkomna! Ella info@simplywisdom.se IG: @simplywisdom

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Ella Linder
(5 betyg)
Shaman. Shamansk healing
Presentkort

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
5 betyg
till Ella Linder
Tacksam att få landa i Ellas värme och klokskap och få healing som går djupt.
till Ella Linder
Healingen är som en skön dusch fast på insidan. Ella är inkännande och spot on! Fint att få med sig inre budskap och gåvor som verktyg för att kunna frigöra spänningar/blockeringar! Rekommenderas varmt!
till Ella Linder
Älskar Ellas rättframma kärleksfulla sätt att bemöta och vägleda. Är så oerhört tacksam att våra vägar mötts. Kan varmt rekommendera Ella när du behöver komma vidare, och läka genuint på djupet. Tack! Tacksam!
till Ella Linder
Tack för en fantastiskt behandling! Hon har ett proffsigt och lyhört bemötande vilket gör att jag känner mig både trygg och avslappnad. Jag mår alltid så bra efter jag varit hos Ella!

Om företaget

SimplyWisdom erbjuder bl.a schamansk healing+vägledning.

Bilder