Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Healing

Många känner en djup trötthet av att kropp och själ är i obalans. Denna healing hjälper till att stärka och återkoppla dig till din ursprungskraft. Vi balanserar upp och kroppen får möjlighet att återhämta sig.
Alla healingar börjar med en kortare intervju, sedan kan behandlingarna variera beroende på vad vi kommer att jobba under just den behandlingen. Teknikerna jag använder kommer från den inka shamanska energimedicinen. Denna vackra tradition kommer från Inka shamanerna som bevarat sina healingtekniker under tusentals år .Så det är med tacksamhet och med stor ödmjukhet som jag nu kan erbjuda denna healing till dom som känner sig kallad.
Känner du dig begränsad och behöver bryta mönster i ditt liv men har svårt att på egen hand hitta och förstå hur du kommer vidare?
Varmt välkommen att boka denna healing där vi går djupare i din resa. Alla healingar börjar med en kortare intervju, sedan kan behandlingarna variera beroende på vad vi kommer att jobba under just den behandlingen. Med hjälp av tekniker från den inka shamanska läran får kroppen och energifältet möjlighet att renas och stärkas och återkoppla dig till din ursprungskraft som tar dig vidare. Dessa tekniker och denna vackra tradition kommer från Inka shamanerna som bevarat sina healingtekniker under tusentals år. Så det är med tacksamhet och med stor ödmjukhet som jag nu kan erbjuda denna healing till dom som känner sig kallad. / Agneta

Själens verkstad

Välkommen till vackra Klingsta strax utanför Sundsvall. Här finns min keramikverkstad och mitt behandlingsrum som tillsammans bildar Själens Verkstad.


Visa kontaktinformation
Adress
Prästhusvägen 46
855 90 Sundsvall
Sundsvall S
Öppna i Google Maps 🗗