Slutför bokning

Tjänst
Söndag 15 april: Stabbo - Huvudskär – Norsten 980,00 kr
Utövare M/S Joséphine
Datum 2018-04-15 (söndag)
Tid 09:05
Avbokning 7 dagar innan tiden
Gatuadress Linnégatan 7 (2 tr)
(Mer än 8 platser kvar)

Om du skapar ett konto behöver du inte skriva in dina uppgifter varje gång du bokar – Logga in eller logga in med:

Allmänna villkor
Praktiska detaljer för samtliga resor:

Avgångshamn:
14 april - Stavsnäs vinterhamn
15 april - Björkvik
22 april - Björkvik
2 juni - Stavsnäs vinterhamn
3 juni - Stavsnäs vinterhamn

För mer information se http://www.josephine-charter.com/stof.html


Ledare: Henrik Waldenström och flera skärgårdsvana ornitologer.

Pris: 980 kr som inkluderar fm-kaffe med ostfralla, lunch och em-kaffe med kaka. Öl o vin finns till försäljning.

Betalning: Vid anmälan till pg 65 14 48-3 (Eberhardson). Ange namn på samtliga deltagare och datum för resan. Ert kvitto från banken är bekräftelse på bokningen. Erlagd avgift återbetalas inte vid återbud senare än en vecka före avresa, oavsett orsak.

Övrigt: Vid otjänlig väderlek läggs rutten om eller i sämsta fall ställs resan in. En del fågel ses på långa avstånd, men vanliga arter ropas ut. Ta med kikare - endast ett begränsat antal finns ombord för uthyrning. Vissa strandhugg kan temporärt bli lite jobbiga, men oftast är det lättgånget. Undvik att ta med barn under 12 år.

Se gärna hemsidan www.josephine-charter.com.

Vid bokning ingår du avtal direkt med det företag som utför tjänsten. Bokadirekt tar således inget ansvar för felaktiga eller uteblivna tjänster.

I enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204) informeras om att de uppgifter som du lämnar vid bokning av tjänst kommer att behandlas konfidentiellt för ändamålet så att Din kundrelation med Bokadirekt och/eller det företag som du bokar tid hos skall fungera på ett tillfredsställande sätt beträffande tjänsten med mera. Uppgifterna kan också komma att användas för marknadsföringsändamål. Enligt lagen har Du rätt att efter skriftlig ansökan en gång per år få besked om vilka uppgifter om Dig som finns registrerade. Du har också rätt att begära rättelse av sådana uppgifter. Om du inte vill att dina personuppgifter registreras skall du inte använda dig av Bokadirekts tidsbokningstjänst. När Du i samband med bokning lämnar personuppgifter om dig själv, lämnar Du samtycke enligt Personuppgiftslagen (1998:204).

Sjötaxi Stockholm

M/S Josephine är ett specialbyggt fartyg som erbjuder unika möjligheter till upplevelser i Stockholms underbara skärgård. På M/S Josephine finns alla bekvämligheter nära till hands. Det öppna soldäcket gör det möjligt att komma nära skärgården med fåglar, sälar, blommor och vackert landskap, idyllisk bebyggelse mm.

Telefon 070-666 88 80
Webbsida
E-post
Adress
Linnégatan 7 (2 tr)
114 47 Stockholm