Boka nu och få 20% rabatt på alla nedanstående priser. Dras av i kassan. Gäller enbart nya kunder. Är du redan kund? Ta bort

Vad vill du boka?

Erbjudande Fransförlängning och Lashlift  20 % rabatt!
T.o.m 30/9 får du 20% rabatt på nytt set fransförlängning Single/Volym samt på Lashlift.
Rabatten dras av i kassan vid betalning. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Värdekort

Tjänster

Priset på konsultationen dras av vid behandlingstillfället

Fransar

Borttagning av ögonfransförlängning
20 % rabatt på ors. pris tom 30/9
20 % rabatt på ord. pris tom 30/9
Bara dina egna vackra fransar!
YUMI Lashes är en avancerad keratinbehandling på dina egna fransar. Behandlingen lyfter och böjer dina fransar uppåt, samt färgar fransarna och fyller dem med keratin och vitaminer inifrån. Ett lyxigt alternativ till ögonfransförlängning och tillväxtserum!
20 % rabatt på denna behandling tom 30/9, 2017.

Kropp

Den här behandlingen ökar cirkulationen och verkar dränerande på svullna ben. Även områden med celluliter kan behandlas och minskas pga den dränerande effekten av radiofrekvensen och det specialanpassade serumet i kombination med massagen av munstycket. Det är bra att dricka extra med vatten efter denna behandling för att underlätta kroppens utrensning av slaggprodukter.
Behandlingen kan med fördel göras som en kur 2 ggr/v i tre veckor.

Ansikte

Denna behandling, som är en modifiering av "Jessner peel", är en sammansättning av mjölksyra, salicylsyra, resorcinol och retinol tillsammans med antioxidanter och stamceller. Den behandlar djupare linjer, acne, acneärr, solskador och pigmenteringar mycket effektivt. Styrkan på behandlingen anpassas individuellt efter hudens tillstånd och förutsättningar. Denna behandling passar även dig som tidigare gjort AHA peelingar men vill ha ett ännu bättre resultat än vad endast AHA peelingar kan ge. Image Perfection Lift peel lämpar sig också för dig som vill ha en riktig uppfräschning av din hud med klarare hudton och förminskade porer.
Denna lyxiga och avkopplande behandling ökar direkt fuktnivån i huden, minskar linjer och ljusar upp pigmenteringar samt lägger lite extra focus på ögon och läppområdet.
Ingår: Rengöring, exfoliering av döda hudceller under ånga, portömning, ögon- och läppconturbehandling, Bio Molecular ARK mask*, massage av nacke och axlar, avslutande serum och creme.
(*Bio Molekular ARK mask från IMAGE SKINCARE ger omedelbar fukt, näring och fantasktisk lyster till huden! Den innehåller bl.a röda alger, carob tree extract, ginseng, aminosyror och antioxidanter).
Detta är en extra djuprengörande behandling för acnebelägen hy. Behandlingen begränsar uppkomsten av acnebakterien och motverkar fet hud, inflammationer samt infektioner i huden. Produkterna som används innehåller en kraftfull kombination av ingredienser som skapar en ren, klar och välmående hud. Ingår: Rengöring, enzympeeling, ånga, grundlig portömning, Nimue bio-active complex (trippelt AHA syra complex), djuprengörande mask samt avslutande creme.
Denna AHA peeling med glycolsyra avlägsnar kontrollerat hudceller, vilket förbättrar strukturen på hudytan samt stimulerar cellregeneringen.
Denna hudföryngringsbehandling rekommenderas i vecko- eller tvåveckorskurer med 6-10 behandlingar. Passar för en miljöbelastad, hyperpigmenterad eller problemhud.
Ingår: Rengöring, toner, enzympeeling, AHA syra, creme efter Din hudtyp.
Kombinationen av AHA syror och C-vitamin motverkar små fina linjer, grova porer, solskadad hud, pigmenteringar och åldersförändringar. Huden blir slät, fast och smidig med en fin lyster. Detta är en mycket effektiv anti-age behandling som med fördel kan kombineras med underhållande AHA behandlingar. Ingår: hudanalys, rengöring, enzympeeling, ånga, portömning, AHA syra, massage, C-vitaminserum, mask, samt avslutande creme efter Din hudtyp.
Denna avkopplande behandling anpassas efter din hudtyp för att skapa en så välmående hud som möjligt. Behandlingen är djuprengörande och ger en fräsch lyster. Ingår: hudanalys, rengöring, enzympeeling, ånga, portömning, accupressur, massage av axlar och nacke, mask, avslutande creme samt produkttips.
Genomförs med Diatermi metoden.
Denna djuprengörande behandling ger effektiva resultat på tilltäppt hy. Ingår: hudanalys, rengöring, enzympeeling, portömning samt avslutande mask.

AHA samt BHA tilsammans, reducerar inflammation samt löser upp pormaskar och inkaplingar i huden. Vid kraftigare acne görs denna behandling medfördel som en kur på 4-6 gånger.
En kombination av glykolsyra, mjölksyra, kojicsyra, ihop med blekande växtextrakt samt stamceller från echinacea, löser upp pigmenteringar och ger en jämnare hudton med fantastisk lyster. Denna behandling görs med fördel som en kur på 6 gånger.
En kombination av fruktenzymer, stamceller och reparerande vitamin C. En skonsamt exfolierande och mycket fuktgivande behandling som även passar den allra känsligaste huden.
Denna kraftfulla behandling reducerar linjer och förbättrar elasticiteten i huden med hjälp av glykolsyra och A vitamin. Stamceller från Buddelja reducerar inflammation förebygger solskador. En behandling som passar den mogna huden.
Den klassiska ansiktsbehandlingen ger din hud näring, lyster och motverkar pormaskar. Ingår: hudanalys, rengöring, enzympeeling, ånga, portömning, massage, mask samt creme efter Din hudtyp.

Här bedömer jag ditt hudtillstånd och gör en hudanalys. Du får rekommendationer på behandlingar som gynnar din hudhälsa samt produkttips.
En naturlig dags make-up med mineralmake-up från Glo Minerals.
Mesoresurfacing är en avancerad hudreparerande och föryngrande behandling. Kombinationen av pHformulas skinresurfacing och Microneedling vid samma behandlingstillfälle ger oslagbara resultat på exempelvis djupare acneärr och rynkor. Denna behandling kräver en förberedande konsultation för att lägga upp en passande behandlingsplan. Boka först en konsultation.
Microblading är den senaste manuella tatueringstekniken för att skapa ögonbryn med ett naturligt resultat. Ett återbesök ingår och är obligatoriskt efter ett nybesök. Återbesöket sker efter 4-8 v och ska bokas samtidigt som nybesökstiden för att garantera en tid. Efter 8 v gäller "PÅFYLLNING" i menyn.
Oavsett om du har en ögonbrynstatuering sedan tidigare gäller NYBESÖK om du är ny kund hos Skin Design. NYBESÖK gäller även för befintliga kunder som gjort tatuering hos Skin Design och vill boka in sig igen efter 1,5 år.
OBS! Nykundsrabatt 20% gäller EJ på denna tjänst.
PÅFYLLNING gäller endast kunder som gjort sina bryn hos Skin Design. Har du gjort dem på annan salong ska du boka behandlingen "NYBESÖK" i menyn. PÅFYLLNING kan du boka från 6 månader efter ditt nybesök till 1,5 år efter. Efter det gäller NYBESÖK.
OBS! Nykund rabatt 20 % gäller EJ på denna tjänst.
4-8 veckor efter ditt NYBESÖK ska du komma på ett återbesök för att kontrollera att tatueringen läkt som den ska och ev korrigeringar görs. Detta besök ingår i priset för ditt nybesök.
Se till att boka denna tid samtidigt som ditt nybesök. När 8 veckor passerat ditt nybesök gäller behandlingen "PÅFYLLNING" i menyn.
Nannic NBE är ett system med radiovågor som jobbar direkt uppstramande på ansiktskonturen. Resultatet syns direkt och jobbar långsiktigt. Radiovågorna ökar syretillförseln och omsättningen i cellerna samtidigt som specialserum slussas ner i huden. Behandlingen är mycket behaglig och känns som en "hot stone massage". Nannic NBE 500 kan göras vid enstaka tillfällen eller som en kur på åtta gånger, en gång/ vecka. Ingår: Rengöring, toner, enzympeeling, NBE 500 massage av ansikte och hals, lyxig alginatemask samt avslutande creme.
Ett trippelt AHA syrekomplex som reducerar fina linjer, verkar djuprengörande och hjälper huden att binda fukt, vilket leder till en bättre spänst och minskad torrhet.
Ingår: Rengöring, toner, Nimue bio active komplex samt creme efter hudtyp.
Görs med fördel som en kur på 6 st behandlingar.
En avancerad behandling mot pigmentförändringar orsakade av t.ex sol eller acne. En kombination av enzymer och syror skapar en klarare hud med en jämnare ton. En kur på 6 behandlingar rekommenderas men även enstaka behandlingar ger en dramatisk skillnad på hudens struktur, renhet och fuktnivå.
Detta är en mycket specialiserad föryngringsbehandling, där man med hjälp av en liten roller skapar tusentals fina kanaler i huden, för att stimulera nybildning av kollagen. Ett antioxidantserum masseras därefter in i huden. Avsedd för många hudtillstånd inklusive solskadad hud, linjer och rynkor, ojämn hud, ytliga acneärr, samt för att återställa volym, elasticitet, fasthet och spänst. 6 behandlingar är oftast nödvändiga för att uppnå det önskade resultatet.

En mycket effektiv behandling mot acne och oren hud. Kombinationen av enzymer och syror bekämpar acnebakterier, renar huden och ger direkt en synlig förbättring på strukturen i huden. Rekommenderas som en kur på 6 behandlingar eller mellan acnebehandlingar/ porrengöring.
Denna behandling har sebumreglerande, antioxidanta egenskaper och förbättrar hudstrukturen. Den motverkar effektivt att acne bildas i hårsäcken och reducerar irritation som ofta uppstår vid obalanser i huden. Det innovativa systemet hjälper till att avlägsna existerande acne och minskar risken för framtida utbrott.
Niacinamid jobbar anti-inflammatoriskt och begränsar därmed hudrodnad och irritation i huden. Mandelsyra är en mild syra som dödar acnebakterier samt bleker pigmenteringar orsakade av inflammationer i huden. Azelainsyra renar huden, verkar bakteriedödande samt motverkar uppkomsten av finnar. Purodruvsyra reducerar ärrbildningar.
Denna kraftfulla anti-age behandling hjälper till att stimulera celltillväxten och den unika blandningen av aktiva ämnen sätter långsamt fart på ”skin-resurfacing”processen, vilket ger ett antal anti-aging fördelar. Vitamin A reglerar cellförnyelsen samt stimulerar collagenet och fungerar samtidigt som en kraftfull antioxidant. Mandelsyra reducerar fina linjer och rynkor, stimulerar collagenet och hämmar uppkomsten av pigmenteringar. Huden blir slätare, fastare och får en jämnare ton.
Produkterna i denna behandling innehåller aktiva ingredienser med återbildande egenskaper som stimulerar celldelningen i epidermis och reparerar dermis. Denna unika kombination av aktiva ingredienser stärker långsamt hudens naturliga försvarsmekanismer och minskar inflammation, vilket är till stor vikt vid behandling av känslig hud. Retinol lindrar rosacea och känslig hud, eftersom huvudorsaken till dessa problem är brist på retinol i huden. Mandelsyra är en mild syra som jobbar antibakteriellt. Lacticsyra underlättar exfoliering av döda hudceller och möjliggör därmed en bättre återfuktning av huden.
Denna behandling ger en omedelbar fräshör till en trött och livlös/ oren hud. Behandlingen inleds med en noggrann rengöring av huden. Därefter masseras en mycket aktiv A-vitamincreme in i huden under några minuter. Även ögon- och läppområdet behandlas. Efter avtvätt appliceras en lermask, Instant Mask, innehållande bl.a mandelyra, mjölksyra och salicylsyra. När denna har verkat tvättas masken av och ett passande serum, t.ex. C-vitamin apliceras samt avslutande creme och solskydd. Behandlingens fokus ligger på hudföryngring och uppstramning. En riktig quick-fix!
Vid första besöket inför en pHformulakur görs en noggrann hudanalys samt ett hudkänslighetstest för att avgöra hur kuren ska läggas upp, dvs vilka typer av behandlingar som krävs, vilken styrka samt vilken intensitet det bör vara på behandlingarna.
I konsultationsbehandlingen ingår också en c-vitaminbehandling; V.I.T.A.C resurfacing, förfinar hudstrukturen, bleker pigmenteringar, ger lyster samt tillför hög koncentration av den collagenstimulerande antioxidanten c-vitamin. Du blir också rekommenderad de hemmabehandlingsprodukter som ska användas under kurtiden. Produkterna förbereder Din hud inför behandlingarnas start, förbättrar behandlingsresultatet, läker, lugnar och ger skydd.
Den höga koncentrationen av aktiva ingredienser i denna behandling, hjälper skonsamt till att exfoliera huden samt reglerar pigmentframställningen. Hyperpigmenteringar löses upp, en unik lyster och jämn hudton skapas, utan att irritera hudytan.
Phyticsyra har en antioxidant effekt samt begränsar bildandet av melanin som orsakar pigmenteringarna. Mandelsyra är en mycket potent hämmare av melanin. Azealicsyra har en unik avpigmenteringseffekt. Salicylsyra exfolierar samt hjälper övriga aktiva ämnen att lättare penetrera huden. Resultatet blir en slätare, ljusare hud, jämnare hudton samt ökad lyster.
Denna behandling tillför huden en hög koncentration av vitamin C, vilket skyddar huden från nedbrytning orsakat av t.ex. sol, rökning och dålig kost. Vitamin C stärker huden genom att stimulera kollagenbildningen, vilket ger en fastare, friskare hud. Behandlingen verkar även exfolierande och skapar en slätare hud med mycket fin lyster.
Behandlingen är anpassad för fotoskadad eller pigmenterad hud och kan även hjälpa till att minska ojämn hudton.
Detta är en idealisk sommarbehandling då den skyddar huden mot de skadliga uv-strålarna från solen.
Behandlingen är utvecklad för att behandla solskadad, miljöbelastad och hyperpigmenterad hud. Innehåller den senaste ingrediens-teknologin och förbättrar hudens elasticitet. Detta är en super anti-oxidant behandling. Ingår: Rengöring, peeling med A-vitamin och microdermabrasionkorn, kemisk peeling, ånga, portömning, massage, mask samt avslutande Alpha Lipoic Serum.
Denna behandling passar sommartid då man behöver fortsätta behandla och underhålla huden, dock på ett mildare sätt.
Ingår: Rengöring, exfoliering med en mildare salicylpeel, A-vitaminmask, applicering av kraftfullt C-vitamin, algmask, nackmassage, avslutande creme och spf.
Image Skincare Orange TCA peel är en stark, så kallad djup kemisk peel, som ger en fantastiskt fin förbättring av huden struktur. Behandlingen, som tar ca 40 min, avlägsnar hudens övre lager och tar därmed bort ärrad och skadad hud, såsom åldersfläckar, pigmenteringar, acneärr, och linjer. Grova porer förfinas och inkaplade pormaskar avlägsnas av peelingen. Behandlingen lämpar sig för en mycket solskadad hud, ärrad hud, acneproblematik, åldrad och förtida åldrad hud. Resultatet förbättras ytterligare om man förbereder sin hud 2 veckor innan behandlingen med individuellt anpassade produkter som föreslås vid konsultationen. Även eftervården är mycket viktig för att huden ska återskapas och läka så fint som möjligt. Räkna med en konvalecensperiod på ca 1 v. Denna behandling kan göras 1-2 ggr/år.
Denna behandling fokuserar specifikt på rynkor i huden kring ögonen, ögonlock, runt mun och haka. Här används antingen Image Perfection Lift eller Image TCA peel beroende på vad som passar din hud bäst. Båda är en djupgående kemisk peel som ger mycket fina resultat efter endast en behandling. Efter några dagar börjar huden fjälla kraftigt och den nya slätare huden under träder fram. Det är att föredra att förbereda samt efterbehandla huden med en A-vitamincreme för bästa resultat samt givetvis solskydd.

Fransar & Bryn

Här ingår plockning av bryn.
Jag hjälper dig att ta fram din brynform. Det ger ditt utseende ett extra lyft! Här ingår färgning, vaxning/plockning, klippning av brynen samt ev förstärkning med brynpenna/ skugga.
Här ingår plockning av bryn.

Fötter

Ingår: filning av naglar, putsning av nagelband, lackning, samt vårdande nagelolja.

Händer

Händerna är ett väldigt utsatt och exponerat område på kroppen och därför också ett av de områden där ålderstecken visar sig först, såsom bruna solfläckar, oelastisk hud, narighet, grov torr hud på knogar och fingrar. Detta går att förbättra markant med hjälp av mer kraftfulla behandlingar i kombination med att dagligdax använda en vårdande handcreme med inbyggt spf. I denna behandling kombineras två olika peelingcremer från pHformula, innehållande bl.a. salicylsyra, lacticsyra, retinol, mandelsyra, phyticsyra samt ett mycket potent C-vitamin serum. Resultatet blir slätare, mjukare händer med en jämnare hudton och mindre pigmenteringar.
Endast lackning. Ingår: klippning/filning, putsning av nagelband, lackning samt applicering av nagelolja.
Nagelbad, putsning av nagelband, filning och polering av naglar samt lackning.

Vaxning

En avkopplande behandling som verkar renande och uppmjukande på huden. Ingår: Rengöring, peeling, ånga, portömning, massage, djuprengörande mask. Tillägg AHA i ryggbehandling 250 kr.
I denna behandling används ett vax anpassat för den känsliga huden i ansiktet. Ingår: vaxning av kinder, polisonger, överläpp och haka.
Vaxning Mage
20 min 390,00 kr
Borttagning av näshår med hjälp av specialanpassat vax.
En snabb och mycket effektiv behandling.
Vaxning rygg
30 min 550,00 kr

Skin Design

Vad vill Du unna Dig?

För en del är det en självklarhet att ta hand om sig själv och sin hud. För andra en lyx. Något att unna sig ibland.
Det kan också vara en nödvändighet. Oavsett varför Du kommer till oss så har vi behandlingen och upplevelsen för Dig!

Skin Design är en fräsch och mysig salong på Eriksbergsgatan 4, ett stenkast från Stureplan. Vi jobbar med kvalitativa, väl beprövade, medicinska hudvårdsprodukter som ger mycket fina resultat.
Här kan Du koppla av för en stund och vara säker på att
Du blir väl omhändertagen!

Självklart finns här även presentkort att köpa, om Du vill skämma bort någon annan än Dig själv!

Varmt välkommen!
Helena Swärd, hudterapeut
Eva Schultz, fransstylist

Telefon 08-7661041
Webbsida
E-post
Öppettider Mån-fre 10-19
Adress
Eriksbergsgatan 4
11430 Stockholm
Östermalm