Boka Djuprengörande - Acne Lift 60 min , 850,00 kr

Acne Lift består av AHA- och BHA-peel som lugnar och läker inflammationer i huden. Peelen öppnar även upp tilltäppta talgkörtlar, rengör på djupet och minskar acne bakterierna. I Acne lift tillför vi även en Enhancer och beroende på hudens tillstånd kan man b.la jobba på blekning av post-inflammatoriska pigmenteringar som yttrar sig som mörka fläckar där acnen har suttit.

- Behandlingen kan utföras på ansiktet, ryggen eller på någon annan del av kroppen.
- Vid djupa inflammationer används apparatur som desinficerar vävnaden på djupet.
- Vi rekommenderar att du gör en kur med 2-4 veckors mellanrum tills huden kommit i balans.

Man kan göra en Addon till Beta lift. Beta peel är ett tätare koncentrat av Salicylsyra som effektivt löser upp bindningarna mellan hudens celler. Salicylsyra är fettlöslig och motverkar effektivt pormaskar och inflammationer i huden. Detta kommer din hudterapeut att rekommendera vid behov. Vid en Addon till Beta lift kan du behöva förbereda huden med speciellt anpassade hudvårdsprodukter detta hjälper våra terapeuter dig med. Du kan också rekommenderas att sluta använda vissa hudvårdsprodukter före eller efter din behandling. Detta är för att säkerställa de bästa behandlingsresultaten.

Uppge eventuell läkarställd diagnos/medicinering innan behandling.

Detta är bara en del av den information vi ger om denna behandlingsmetoden. Du kan läsa mer om behandlingen på vår hemsida http://www.skinwellnessofsweden.se/professionell-hudvard/ansiktsbehandlingar/

logga_skinwellnessofsweden.jpg

Skin Wellness of Sweden AB

Skin Wellness of Sweden är en hudvårdsklinik och vi finns i Västra Hamnen, Malmö.

Vi erbjuder;

• Dermapen™ microneedling.
• Dermapen Cryo™.
• Hårborttagning IPL.
• Hudföryngring IPL.
• Refit kroppsskulptering.
• Ansiktsbehandlingar med kemisk peel och ampuller.

Vi jobbar med fokus på resultat, våra behandlingar utförs med de senaste teknologierna och moderna metoder. Vi sätter även stor vikt vid personlig service och utför våra behandlingar med största omsorg och noggrannhet. Hos oss är du i trygga händer.

Välkommen.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider onsdag - fredag 8-18
lördag 8-16
Adress
Västra Varvsgatan 11B
211 11 Malmö
Västra Hamnen
Öppna i Google Maps 🗗