1. Hem
  2. Annan Huddinge

Skorstensfejarmästarna Södertörn

betyg4.4 Mycket bra(14 betyg)
Snättringeleden 1, 141 41, Huddinge
Tillsammans kan vi hjälpas åt så att besöket hos dig blir så bra och effektivt som möjligt. Här är några saker att tänka på: För att vi ska kunna sota och kontrollera dina eldstäder behöver vi komma in och få tillträde till din fastighet. Antingen kan du meddela oss en plats där vi hittar nyckel eller om du har möjlighet att vara hemma. Du kan också be en granne låsa upp.Husdjur som hundar, katter mm tycker vi om, bara dom är snälla och inte aggresivaVi aviserar dig i förtid innan vi kommer – om vi inte kan utföra uppgiften blir vi tvugna att debitera dig en särskild ersättning för ordinarie sotningstur, enligt fastställd taxaVid sotsugning måste skyddsjordat uttag finnas i pannrummet eller i omedelbar närhet.Uppstigningsanordningar till tak och skorsten etc skall finnas och vara framtagna samt vara väl underhållna.Om du har bytt bränsleslag i fastigheten har du skyldighet att meddela oss.Täck gärna för med skyddspapp eller liknande där du är extra rädd om ytor. Vi är såklart försiktiga och försöker att inte smutsa ner i onödan.
11532

Boka tjänst

Tjänst

  • Brandskyddskontroll
    30 minuter, 939 krMer info
    Boka
  • Installationsbesiktning av ny eldstad, SSR-godkänd besiktning
    60 minuter, 2 250 krMer info
    Boka
  • Sotning
    30 minuter, 688 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Bramstedts Skorstensfejeri Ab
noImage
Skfm Södertörn
4.4
(14 betyg)
Sotaren

Betyg och recensioner

4.4Mycket bra
14 betyg
gerlach s.
till Skfm Södertörn
Very polite, helpful and competent.

Visa mer

Åsa E.
till Skfm Södertörn
Väldigt punktlig & professionell! Deras admin är lite bökig då boka direkt-appen inte funkar perfekt för dem, så lite tilläggskommunikation drog ner totalbetyget.

Visa mer

Yvonne A.
till Skfm Södertörn
Bra hemfört arbete. Trevlig ”sotare”.

Visa mer

Noor H.
till Skfm Södertörn
Smidigt och bra tillgänglighet för bokning!

Visa mer

Om företaget

Södertörns Skorstensfejarmästare AB utför lagstadgad brandskyddskontroll, rengöring och tillhörande besiktningar med hög kvalitet och ett trevligt bemötande. Vi erbjuder alla typer av besiktningar såsom energi, miljö, funktion och brandbesiktningar på alla nivåer i en- och flerfamiljshus och på så vis skapar vi långsiktiga relationer.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 0871147 XXVisa nummer

  • Snättringeleden 1, 141 41, Huddinge