Vad vill du boka?

ERBJUDANDE :

 Nyhet !Gratis Estetisk Konsultation-på distans via skype med Dr. Maria Petersson

1. Botox ett område ordinarie 2500kr, Nu 1950kr, två områden ordinarie 3650kr, Nu 2950kr;

2. Restylane Vital Skinbooster  1ml eller Juvederm Hydrate  1ml ,ordinarie 2500kr, Nu 1950kr;

3. Filorga NCTF 135HR (Vitamincocktail) ordinarie 2550kr, Nu 1950kr;

4. NYHET! NCTF 135HA (Vitamincocktel) +ART FILLER 2.5ml - ordinarie 6000kr, Nu 3990kr.

Som pionjärer inom injicerbar anti-ageing terapi är Filorga laboratoriet ( Frankrike)de första som har utvecklat en anti-ageing behandling som kombinerar NCTF vitamincocktail med ART FILLER .NCTF Vitamincocktail med ART FILLER är en kraftfull vitaliserande behandling som stimulerar huden från insidan och förbättrar dess kvalitet, täthet och lyster med naturliga resultat, utan risk för överkorrigering.

5. Filler, Stilage 1ml, ordinarie 3500kr, Nu 2750kr;

6. NYHETSTYLAGE® SPECIAL LIPS 1ml - ordinarie 3800kr, Nu 3200kr.

7. Laser Matrix RF, hela ansiktet ordinarie 8500kr, Nu 4990kr;
Ansiktet samt halsen ordinarie 11500kr, Nu 6900kr;

8. Kemisk Peeling (Filorga Frankrike) förbättra hud i hela ansikte - ordinarie 1350kr, Nu 990kr.

T.o.m. 10 maj 2017.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

ESTETISKA BEHANDLINDAR

Du kan beställa tid på bokadirekt.se ,sen gå till Skype och skicka förfrågning till vår skype adress: slm kliniken
Vi ska godkänna Dig och Du ska få konsultation på din beställning med Dr. Maria Petersson via skype .
ART FILLER + NCTF 135HA
EN UNIK REVITALISERANDE VITAMINCOCKTAIL +FILLER
I EN FLASKA. LYX BEHANDLING FÖR HELA ANSIKTE!
Stark effekt!
Med tiden förändras vår hud, den åldras. Djupa lager börjar förlora sina vitala ämnen som hyaluronsyra eller kollagen. De skador som sker i hudens djupare lager visar sig på hudens yta genom torr hud, försämrad hudton och fina linjer som i sin tur leder till ett åldrat utseende.
Filorga ART FILLER är den senaste generationens HA filler tillverkad i Filorgas laboratorium med de modernaste produktionsutrustningarna, med strikt övervakning, spårbarhet och kvalitetskontroll.
Ålder, stress och solexponering gör våra biologiska funktioner känsligare, vilket ger synbara spår på vår hud. Komponenterna i huden kan inte längre förnya sig lika effektivt, huden blir tunnare och förlorar sin elasticitet, fina linjer och rynkor blir tydligare. Med tiden förändras även ansiktsuttryck, många människor känner att deras ansikte inte återspeglar deras personlighet längre.
Du kan beställa tid på bokadirekt.se ,sen gå till Skype och skicka förfrågning till vår skype adress: slm kliniken
Vi ska godkänna Dig och Du ska få konsultation på din beställning med Dr. Maria Petersson via skype .

ESTETISKA BEHANDLINGAR

Det är en hyaluronsyrebaserad filler och denna produkter av det slaget som blev godkänd av Europeiska och Amerikas motsvarighet till Läkemedelsverket, FDA.
Botox via injektioner ger ett slätare ansikte och eliminering av rynkor, men ändå kan DU behålla Din individuella mimik.

Botox är ett läkemedel som blockerar impulsen från nerven till ansiktsmusklerna. Botox förslappar musklerna så att de inte längre kan dras samman och slappnas därmed av och rynkorna reduceras. Detta läkemedel har används i över tio års tid runt om i världen vid estetiska behandlingar och måste därför anses som ett väl beprövat läkemedel med rätt behandlingsform och utnyttjad teknik.


Behandlingen är säker, enkel och tämligen snabb via en ytlig injicering med en tunn nål.

Resultatet syns inte direkt i motsats till injicering med Hyaluronsyra, Juvéderm med flera, effekten kommer först fullt ut efter cirka tio dagar.

Botox används mestadels för att behandla rynkor i pannan, kråksparkar runt ögon, näsa, munrynkor och neddragna sura mungipor. Även käklinjen och halsrynkor behandlar vi med stor framgång med Botox.
Restylane är en gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur.
Restylane är svenskt, baserat på hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung som liknar kroppens egen hyaluronsyra och tillverkas med den patenterade NASHATM-teknologin. Tillverkare Galderma.
Över 20 miljoner behandlingar har gjorts världen över med Restylane och effekten och säkerheten har också bevisats i kliniska studier.
Restylane finns i flera olika varianter – din behandlare ger råd om vilken produkt som är mest lämplig för det område som du vill behandla och utifrån dina personliga förutsättningar.
Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animalisk, ej permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens. Stylage finns endast på kliniker. Behandling sker alltid av leg. läkare eller leg. sjuksköterska.
Juvéderm® VOLUMA® Eller Teosyal Ultimate utvecklades speciellt för att återge volym åt insjunkna kinder, kindben och haka. Den är mjukare än andra volymgivande fillers med hyaluronsyra, vilket gör att den är enklare att injicera vid behandling och skapar en naturlig känsla. Juvéderm® VOLUMA® med lidokain har utvecklats med VYCROSS™-teknologi för att ge ett mer naturligt resultat och som varar i ända upp till 10-18 månader.
REVITALISERANDE FILORGA NCTF VITAMINCOCKTAIL

Som pionjärer inom injicerbar anti-ageing terapi är Filorga laboratoriet de första som har utvecklat en anti-ageing behandling som kombinerar NCTF vitamincocktail med mesoterapi eller meso-needling. NCTF Vitamincocktail är en kraftfull vitaliserande behandling som stimulerar huden från insidan och förbättrar dess kvalitet, täthet och lyster med naturliga resultat, utan risk för överkorrigering.
UNIK VITALISERANDE COCKTAIL

12 vitaminer: Bland annat A, B, C, E som stimulerar livsviktiga funktioner i hudens celler.
23 aminosyror: Stimulerar proteinproduktionen (elastin och kollagen)
6 koenzymer: Skapar en biokemisk som bygger återskapar vävnad.
5 nukleinsyror: Aktiverar cellulär kommunikation vilket reglerar proteinsyntesen.
6 mineraler: Påverkar 100tals enzymatiska reaktioner och stimulerar cellfunktioner.
1 antioxidant: Stoppar fria radikaler.
NATURLIGT & EFFEKTIVT
Du och din hud - lite yngre!

Martix RF-Sublative Rejuvenation™ ger dig tillbaka din fräscha och fasta hud igen, säkert och effektivt. Denna unika och patenterade teknologi har bevisat sin effektivitet i flera studier. Rynkor, linjer, akneärr, pigmenteringar och stora porer reduceras redan efter första behandlingen. Låt din ungdomlighet avspeglas i din hud!
Restylane skinboosters är en unik behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster.
Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unika förmåga att binda vatten. Restylane skinboosters består av en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar länge i kroppen till skillnad mot för kroppen egen hyaluronsyra. Restylane skinboosters injiceras i mikro-doser under huden där det drar åt sig vatten och ger långvarig djup återfuktning.
BEHANDLINGSPROGRAM OCH OMRÅDEN SOM SKALL BEHANDLAS
Ett typiskt behandlingsprogram med Restylane skinboosters består av tre initiala behandlingar med 2 till 4 veckors mellanrum. Efter en sådan 3-stegsbehandling är rekommendationen att man underhåller med en behandling vad 6:e månad.

Hudsjukdom

Vi behandlar olika hudsjukdomar, vi utför även hudprover i samarbete med Capio laboratorium på S:t Görans sjukhus
Akne,Allergiska hudproblem samt allergiska tester.
Diagnostik och behandling av födelsemärken.
Virus och svampinfektioner.

LÄKARBEHANDLING

Botox för svettbehandling
Fullbokat
20 min 4.500,00 kr

TRÅDLYFT

Ett säkert och prisvärt alternativ till traditionell kirurgi. Inga ärr, kort konvalescenstid och utmärkta estetiska resultat.

Med Aptostrådar ”Exellence Visage” (tunna självabsorberande trådar med små hullingar) kan 
man effektivt och med ett långvarigt resultat lyfta ansiktet eller enbart vissa delar, som till exempel en slapp käklinje, hängande kinder, ledsna mungipor eller ögonbryn.

Det enkla ingreppet tar endast mellan trettio till sextio minuter och utförs under lokalbedövning. Du kan räkna med att återgå till ditt normala liv efter bara några dagar, och du kommer 
efterhand att se flera positiva effekter. Efter fyra till fem veckor kommer 
huden att se både smidigare och fylligare ut och hudens kvalité 
kommer att förbättras.

Vad är Aptostrådar ”Exellence Visage”?

Dessa självabsorberande Aptostrådar består av ett nyutvecklat vävnadsvänligt material som försvinner av sig självt inom 360 dagar. Tråden är försedd med små mikroskopiska hullingar som lätt fixeras i den understa hudvävnaden samt ser till att trådarna sitter fast ordentligt. Man får ytterligare en föryngrande effekt genom den innehållande substansen L-lactid acid som ökar kollagenproduktionen och bromsar ned hudens åldringsprocess. Huden får en avsevärd bättre kvalité och spänstighet.

SLM-Kliniken

Slm-kliniken har stor erfarenhet av estetiska behandlingar. Vi arbetar mycket med skönhetsbehandlingar som Botox, Restylane,Juvederm, Stylage,laser och Aptos Trådar .
Maria Petersson är Leg. läkare i Sverige med specialinriktning mot estetisk dermatologi och ägare på SLM-kliniken sedan år 2005.Doktor Maria Petersson genomför kontinuerligt vidareutbildning och samarbetar med de ledande klinikerna och de mest erkända läkarna i världen inom detta specialistområde. Vi har högutbildad personal genom estetik -Leg . sjuksköteskor :Julia Appelfeldt och Oxana Plaksina.

Telefon 08214222
Webbsida
E-post
Öppettider 12-18 måndag -fredag
11-15 lördag
onsdag , sondag stängt
Adress
Drottning Kristinas väg 11
114 28 Stockholm