Vad vill du boka?

För att boka övriga behandlingar gå in på www.slottsvillansprivatklinik.se och klicka på den behandlare du söker. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Fettfrysning/Cryolipolys

FETTFRYSNING, cryolipolys

Vad är fettfrysning, cryolipolys?
Fettfrysning är en vetenskapligt bevisad metod för permanent reducering av fettvävnad som inte påverkas av träning och kost. Fettfrysning ersätter inte traditionell fettsugning men är ett enkelt och effektivt alternativ för att ta bort envisa fettdepåer.

Hur går fettfrysning till?
Vid fettfrysning använder vi ett eller två handstycken för att suga in fettvävnad. Man lägger en skyddsduk på huden under handstyckena och startar behandlingsschemat. Under pumpande vakuum kyler man ner fettvävnaden till minus 10 grader vilket förstör fettcellerna.

Fettfrysning - hur det fungerar

Frågor och svar om fettfrysning:
Hur många behandlingar behövs?
Det varierar beroende på hur tjockt fettet är. Vanligast är 1-2 behandlingar av ett område men man kan göra 3 behandlingar. Vid en behandling försvinner ungefär 20-25% av fettvävnaden. Färdigt resultat ser man inom 6-12 veckor efter behandling. Det måste gå minst 4-6 veckor mellan varje behandling.

Hur lång tid tar en behandling?
Behandlingen tar en timme.

Vem passar behandlingen för?
Cryolipolys är en metod för fettreducering på områden som mage, kärlekshandtag, armar, höfter, lår och knän där du har svårt att få de rätta formerna trots rätt kost och träning.


Behandling med två handenheter 2200 kr
Behandling med en handenhet 1300 kr

Kirurgisk borttagning av godartade hudförändringar


Borttagning av: Födelsemärken, Vårtor, Hudflikar (mindre förändringar) 2500 kr

Ytterligare mindre förändringar vid samma tillfälle: 500 kr

Ytterligare förändringar vid samma tillfälle: 700 kr
Vi erbjuder kirurgisk borttagning av kosmetiskt missprydande födelsemärken, åldersvårtor, förstorade talgkörtlar (arterom), lipom (snälla fettumörer) och andra missprydande hudförändringar.


Vid ditt första besök går läkaren igenom och bedömer hudförändringen. Om läkaren avgör att förändringen är enbart kosmetisk och ofarlig görs behandlingen på Slottsvillans Privatklinik i lokalbedövning. Beroende på vilken typ av förändring kan man antingen skära eller skrapa bort den sk.curettage. Om man behöver sy används i största möjliga mån sk intrakutan teknik (under huden) med en tråd som försvinner av sig själv och risken för missprydande ärr minskar.Ingreppet kan ge ett litet ärr som kan vara en aning rött i början, men som brukar blekna bort med tiden och bli i stort sett obefintligt efter en tid. Vi rekommenderar att man täcker ärret med kirurgisk tejp och undviker direkt sol två månader efter ingreppet.

Konnsultation 500 kr. Vid ingrepp ingår detta i priset.

Slottsvillan Privatklinik

Dr Wallander på Slottsvillan privatklinik erbjuder kirurgisk borttagning av kosmetiskt missprydande födelsemärken, åldersvårtor, förstorade talgkörtlar (arterom), lipom (snälla fettumörer) och andra missprydande hudförändringar.

Vi erbjuder även fettfrysning med Coolshaping och permanent hårborttagning med laser.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 0800-2000
Adress
Slottsvägen 3g
392 33 Kalmar
Tegelviken-Gamla Staden
Öppna i Google Maps 🗗