Boka nu och få 20% rabatt på alla nedanstående priser. Dras av i kassan. Gäller enbart nya kunder. Är du redan kund? Ta bort

Vad vill du boka?

Akut och kronisk smärtbehandling!

Jag har haft en egen klinik i 13 år. Från dag ett har jag erbjudit mina patienter smärtlindring genom mina behandlingar så som:

• Klassisk massage och idrottsmassage

• Aromaterapi

• Behandling av muskelknutar, smärt- och triggerpunkter.

• Behandling av idrottsskador och belastningsskador.

Du är hjärtligt välkommen att ringa mig när som helst på dygnet. Är jag upptagen, lämna ett meddelande så ringer jag upp när jag får möjlighet.


Vid köp av klippkort eller presentkort motsvarande 4 behandlingar så får du den 5:e behandlingen kostnadsfritt. Du stör inte, glöm inte det!


Ring 0700 25 55 30 för att boka Akuta tider!Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Behandlingar

Smärtkliniken Lomma

Jag heter Ewald Albert Stieber och är massageterapeut. Jag är född och uppvuxen i Wien men har bott i Norge mestadels i mitt liv.
Jag har läst anatomi och fysiologi på högskolenivå och blev färdigutbildad massageterapeut vid Manumedic 2014 med smärtbehandling som specialitet. För mig är det viktigt att Du som kund ska känna att Du får rätt behandling hos rätt terapeut.

Vidare är jag utbildad akupunktör vid nordens största akupunktörklinik i Aulum i Danmark.

Har studerat Aku Nova/ Akupunktur 2000 hos John Boel. Vidareutbildade mig hos John's far, Prof. Dr. John Boel.

Vid två tillfällen har jag varit i Kina för att vidareutbilda mig som massageterapeut.

Det viktigaste för mig är att kunna glädja någon annan. ”Kommer patienten till mig och är stel då skall dom dansa ut från kliniken med ett leende.”.

Sommaren 2008 började jag ge en garanti; ”Om Du inte blir bättre under den första behandlingstimmen, då betalar Du ingenting.”

Det är viktigt mig att jag kan ge Dig rätt behandling och jag lever efter mitt motto vid varje behandlingstimme.

Jag vill inte att Du skall känna att Du blir bättre först efter att Du varit på behandlingen, Du ska kunna känna förbättringar redan då Du får Din massage. Det spelar ingen roll i vilket syfte Du besöker mig, den behandlingen Du väljer ska Du känna är den rätta för Dig. Detta är väldigt viktigt för mig.

Du kan dock inte förvänta Dig att jag kan ge Dig någon diagnos. Det överlåter vi till dem med behörighet. Men behandling kan jag lova Dig oavsett vart på kroppen Din smärta finns.

Telefon 0700 25 55 30
E-post
Öppettider Enligt överenskommelse.
Ring 0700 25 55 30 för att boka Akuta tider!
Adress
Strandvägen 111
234 31 Lomma